وی بیان کرد: کارشناسان در طرح سلامت نوروزی از هشت صبح تا هشت شب فعال بوده و در ۱۲ ساعت بعدی در مرکز استان و شهرستانها آنکال پیش بینی شده است.
حیدری مقدم در ادامه گفت: ۱۱ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در همدان فعال است که تیمهای بهداشتی حداقل در زمان اجرای طرح سلامت نوروزی هر یک از آنها را ۲ نوبت رصد میکنند.
وی اضافه کرد: چهار هزار و ۵۰۰ مرکز گردشگری، هتل، مسافرخانه ها، مهمان پذیرها و در مکانهایی که اسکان عمومی مسافرها زیاد است وجود دارد که در طرح سلامت نوروزی بازرسی میشوند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ابراز کرد: ۱۱۰ مکان در مسیرهای بین راهی و مجتمعهای خدماتی رفاهی به مردم خدمات میدهند که در این طرح مکلف به سه نوبت بازدید از هر یک از آنها هستیم.
وی ادامه داد: ۸۵ شاخص سلامت پیش بینی شده توسط وزارت بهداشت باید در طرح سلامت نوروزی بررسی شود و هر ۱۰ روز یکبار گزارشی تهیه و در اختیار وزارتخانه قرار گیرد.
این مقام مسئول بیان کرد: نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از منابع آب آشامیدنی بسیار مهم است و در این راستا یک هزار سامانه آبرسانی مورد بازدید قرار میگیرد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، استفاده از تجهیزات پُرتال، کیت کلرسنج، دما سنجهای لیزی از جمله نفوذی و سطحی، دستگاه سنجش آلودگی سطوح و دستگاه بررسی کیفیت روغن نیز در دستور کار است.
وی گفت: ۲۵۰ مکان عرضه شیرینی، تنقلات و آجیل در همدان وجود دارد که پس از انجام آزمایشهای مورد نیاز تذکر و نکات آموزشی نیز به کسبه ارایه میشود.
حیدری اضافه کرد: سامانه گویای ۱۹۰ برای دریافت گزارشهای مردمی در زمینه تخلفهای بهداشتی راه اندازی شده است. کارشناسان پس از دریافت گزارش مکلف هستند حداکثر تا ۲۴ ساعت موضوع را رسیدگی و در صورت بروز تخلف برخورد لازم را داشته باشند.
وی در پایان گفت: ۹۵۰ مورد گزارش از طریق سامانه ۱۹۰ از ابتدای سال جاری تا ۱۵ اسفند ثبت شده است که همدان با ۶۲۳ گزارش بیشترین و رزن با ۹ گزارش تخلف کمترین میزان تماس با این سامانه را به خود اختصاص دادند.
طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند امسال آغاز میشود و تا ۲۰ فروردین ۹۸ ادامه دارد.
انتهای پیام/ ش