سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون درمان وزارت بهداشت مطرح کرد؛

تلاش برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج/ هزینه‌های کمرشکن بیماران خاص را کاهش می‌دهیم

نظام سلامت کشورمان برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج تعهد دارد و بیشتر خدمات مورد نیاز این بیماران رایگان بود است.

قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: برنامه‌های درمان و مراقبت از بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله خدمات پرهزینه در نظام سلامت کشور‌های پیشرفته از جمله ایران محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: سرانه درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج نسبت به افراد عادی بیشتر است و چندین برابر بیشتر هزینه سلامت مردم عادی به حوزه سلامت تحمیل می‌شود.

معاون درمان وزارت بهداشت تأکید کرد: بیماران صعب‌العلاج و خاص به دلیل مزمن بودن عارضه و غیر قابل علاج بودن بیماری‌شان در اکثر مواقع نیازمند خدمات ویژه درمانی و دارویی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سراسر کشور هستند.

جان‌بابایی بیان کرد:  خانواده‌ها متحمل هزینه‌های مرتبط با درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌شوند و به ناچار دچار هزینه‌های کمرشکن می‌شوند.

معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: نظام بهداشت و درمان کشورمان در زمینه حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج تعهد دارد به طوری که بیشتر خدمات سلامت مورد نیاز این بیماران به صورت کاملاً رایگان یا در حد رایگان بوده است و این افراد مورد حمایت همه جانبه وزارت بهداشت قرار می‌گیرند.

ارائه خدمات به بیماران صعب‌العلاج به وسیله وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر 

وی ادامه داد: ارائه خدمات به بیماران صعب‌العلاج و خاص از طرف وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر انجام می‌شود و به نوعی ما از این افراد حمایت لازم و کافی را انجام می‌دهیم.

جان‌بابایی بیان کرد: برای اینکه بیماران خاص و صعب‌العلاج دارای یک زندگی خوب و با کیفیت باشند باید نگاهی دقیق و جامع به مراقبت‌های درمانی و پیشگیری از عوارض بیماری‌ آنها داشته باشیم تا کیفیت زندگی آن‌ها ارتقاء پیدا کند.

معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: در راستای مدیریت و ساماندهی اقدامات برای بیماران خاص و صعب‌العلاج راه‌اندازی یک مرکز جامع  رکنی اساسی محسوب می‌شود، لذا در سال جاری ۸۳ مرکز جامع خدمات سلامت بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۵۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور راه‌اندازی شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف تأسیس مراکز ویژه بیماران خاص و صعب‌العلاج بهبود کیفیت زندگی آنها، حفاظت مالی از بیماران و کاهش هزینه‌های کمرشکن، کنترل و نظارت بهینه بر تجویز و مصرف دارو‌های ضروری و مورد نیاز در گروه‌های هدف و وزارت بهداشت سعی می‌کند برنامه‌های درمانی و دستورالعمل‌ها را به صورت دوره‌ای به روزرسانی کند.

جان‌بابایی گفت: به روزرسانی پروتکل‌های درمانی و دستورالعمل‌های ابلاغی ویژه بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله برنامه‌های وزارت بهداشت با هدف حمایت همه جانبه از بیماران صعب‌العلاج و خاص است و ما سعی می‌کنیم بر توزیع دارو‌های بیماران خاص تمرکز داشته باشیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.