روحانی تاکید کرد: ثبات و امنیت در یک کشور در سایه همکاری با همه اقوام و گروههای مختلف در آن کشور برقرار میشود.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ظرفیتهای بسیار خوبی برای توسعه روابط بین ایران و میانمار وجود دارد، گفت: امیدوارم بتوانیم از همه این ظرفیتها استفاده و بهره برداری کرده و شاهد روابط نزدیک تری با کشور میانمار باشیم.
روحانی خاطرنشان کرد: دو کشور میتوانند در زمینههای مختلف خدمات فنی و مهندسی، سرمایه گذاری و تجارت و گردشگری برای توسعه و تعمیق روابط تلاش کنند.
"موکیو اونگ" سفیر جدید میانمار در تهران نیز در این دیدار با تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان، گفت: میانمار و ایران روابط بسیار دوستانهای دارند و زمینههای فراوانی برای همکاری در حوزههای مختلف از جمله سرمایه گذاری و تجارت، گردشگری، نفت و گاز و کشاورزی وجود دارد.
موکیو اونگ همچنین درخصوص وضعیت مسلمانان روهینگیایی، گفت: دولت میانمار همه تلاشهای لازم برای بازگشت آوارگان به کشور را انجام داده و در این راستا تفاهمنامهای با بنگلادش و همچنین آژانسهای تخصصی سازمان ملل متحد امضا کرده است.
سفیر جدید میانمار در تهران با قدردانی از مواضع دولت ایران برای برقراری تعامل سازنده با کشورش، افزود: آماده پذیرش آوارگان هستیم و ترتیبات لازم اقتصادی و اجتماعی را برای آنها برقرار کرده ایم.
انتهای پیام/