سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ نرم افزار کاربردی برای تبدیل صدا به متن

بدون شک بهترین خصوصیت این نرم افزار قابلیت استفاده از علائم نگارشی است؛ در استفاده از نرم افزار‌های تبدیل صدا به متن عموما استفاده از علائم نگارشی مشکل ساز می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  با وجود گسترده‌تر شدن روز افزون استفاده از تکنولوژی در زندگی، کمتر کسی در میان ما یافت می‌شود که بنا بر شغل یا زندگی شخصیش نیاز به تایپ کردن نداشته باشد.

 با وجود گسترده‌تر شدن روز افزون استفاده از تکنولوژی در زندگی، کمتر کسی در میان ما یافت می‌شود که بنا بر شغل یا زندگی شخصیش نیاز به تایپ کردن نداشته باشد. بسیاری از ما با وجود داشتن شغل‌های متفاوت، بخشی از فعالیت حرفه ایمان صرف تایپ کردن نامه ها، مقاله ها، دستور العمل‌ها و ... می‌شود و بدون شک اگر نرم افزار‌های تبدیل صدا به متن به مرحله‌ای از بهره وری برسند که بدون نگرانی از غلط‌های فراوان بتوان آن‌ها را جایگزین عمل خسته کننده‌ی تایپ کردن کنیم، احتمالا لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد. در این مقاله سعی شده بهترین نرم افزار‌های تبدیل صدا به متن برای تلفن همراه و رایانه شخصی را به شما معرفی کنیم.

۱. Speechnotes

بدون شک بهترین خصوصیت این نرم افزار قابلیت استفاده از علائم نگارشیست. در استفاده از نرم افزار‌های تبدیل صدا به متن عموما استفاده از علائم نگارشی مشکل ساز می‌شود، اما در این نرم افزار برای مثال شما می‌توانید با گفتن کلمه‌ی ویرگول، در متن ویرگول بگذارید. نکته‌ی دیگر امکان ذخیره‌ی عبارات و کلمات پر کاربرد است مانند نام، نام شرکت، نام دانشگاه، امضا و .... در نهایت ویژگی دیگری که Speechnotes را به بهترین نرم افزار تبدیل صدا به متن برای اندروید تبدیل کرده است قابلیت ادامه‌ی متن بعد از یک توقف طولانیست. مهم نیست بین دو جمله‌ی شما چقدر زمان بیفتد، این نرم افزار همچنان به گوش کردن ادامه می‌دهد.

۲. Voice Notes

اگر Speechnotes را بهترین گزینه برای نوشتن مقاله‌ها و سخنرانی‌ها بدانیم، در طرف مقابل Voice Notes برای نوشتن متون کوتاه و غیر رسمی مناسب است. این نرم افزار دو امکان تبدیل صدا به متن و درج متن بر روی صفحه و ضبط صدا با هدف گوش کردن در آینده را به شما می‌دهد. همچنین قابلیتی که این نرم افزار را از نرم افزار‌های مشابه متمایز می‌کند امکانات قوی برای دسته بندی موضوعی متون و صداهاست.

۳. SpeechTexter

این نرم افزار به شما امکان کار کردن هم به صورت آنلاین و هم آفلاین را می‌دهد، هرچند برای کار کردن بدون نیاز به اینترنت باید فایل‌های مورد نیاز را دریافت کرده باشید. علاوه بر امکانات معمول نرم افزار‌های تبدیل صدا به متن، SpeechTexter این امکان را به شما می‌دهد تا به طور مستقیم پیام‌های کوتاه، ایمیل‌ها و توییت‌های خود را از طریق این نرم افزار بنویسید. در نهایت این نرم افزار امکانی شبیه به دفتر تلفن در اختیار شما قرار می‌دهد تا تمام شماره‌ها و آدرس‌های پر مصرفتان را در آن ذخیره کنید.

۴. Voice Text

این نرم افزار تنها یک هدف دارد: دریافت و ارسال پیام با صدا. Voice Text علاوه بر نوشتن پیام با صدای شما این امکان را برایتان فراهم می‌کند که پیام‌های دریافتیتان را هم بدون خواندن گوش کنید. علاوه بر این‌ها این نرم افزار طراحی ساده تری نسبت به نرم افزار‌های مشابه دارد و کار با آن نیاز به مطالعه‌ی راهنما و یا آموختن دستور‌های خاص ندارد. در نهایت Voice Text قابلیت سفارشی سازی دارد و شما می‌توانید پس از ذخیره‌ی اطلاعاتتان، با دستور‌های منحصر به خودتان از نرم افزار استفاده کنید.

۵. Google Assistant

Google Assistant و نرم افزار Voice Text، هرچند که به قدرت سه نرم افزار اول لیست نیستند، اما طراحی شده اند تا بخش خاصی از نیاز‌ها را پاسخ گو باشند. دستیار مجازی گوگل خصوصیات بی نظیری همچون یادآوری بر اساس مکان، کنترل اجزای هوشمند خانه و پادکست پلیر دارد، اما تمرکز ما روی توانایی دیگریست. امکان منحصر به فردی که این نرم افزار در زمینه تبدیل صدا به متن به شما می‌دهد امکان دستور یادآوری با فرمان صوتی، ساختن فهرست، مدیریت دفترچه خاطرات و حتی درج اتفاقات در تقویم گوشی هوشمندتان پس از شنیدن فرمان صوتی شماست.

۱. Google Docs Voice Typing

بیشتر نویسنده‌ها از این نرم افزار استفاده می‌کنند، بنابراین اگر شما هم به یک نرم افزار تبدیل صدا به متن رایگان، اما در عین حال قدرتمند احتیاج دارید، می‌توانید روی این نرم افزار حساب کنید. از امکانات این نرم افزار علاوه بر امکان سفارشی سازی و ذخیره ۱۰۰ دستور منحصر به فرد برای شما، می‌توان به پریدن به قسمت دیگری از متن با دستور صوتی شما و امکان بولد کردن و یا تغییر فونت اشاره کرد.

۲. Dragon Professional Individual

همان طور که می‌توان از یک نرم افزار تبدیل صدا به متن قدرتمند انتظار داشت، Dragon Professional Individual به شما این امکان را می‌دهد تا تمام کار را بدون لمس صفحه کلید انجام دهید. با استفاده از تکنولوژی دیپ لرنینگ و قابلیت یادگیری، این نرم افزار ۳۰۰ دلاری با صدای شما هماهنگ می‌شود و به دقت ۹۹ درصدی در تبدیل صدای شما به متن می‌رسد. علاوه بر این‌ها این نرم افزار قابلیت هماهنگی با دیگر بخش‌های رایانه‌ی شخصی شما را دارد و افزون بر فرستادن‌ای میل و وب گردی با دستور صوتی شما، قابلیت هماهنگی با بیشتر نرم افزار‌های تجاری مانند مایکروسافت آفیس و آی ورک را داراست.

۳. Braina Pro

البته نرم افزار Braina pro چیزی بیش از یک نرم افزار تبدیل صدا به متن است و بهتر است این نرم افزار را یک دستیار مجازی با بهره گیری از هوش مصنوعی تعریف کنیم. علاوه بر پشتیبانی از بیش از ۱۰۰ زبان زنده دنیا، این نرم افزار قابلیت انجام هرکاری در محیط دسکتاپ شما را داراست. همچنین این نرم افزار علاوه بر داشتن اپ تلفن همراه، قابلیت کار با میکروفون هر لپتاپی را داراست در نتیجه نیاز به میکروفون خارجی ندارد.

۴. Speechnotes

با بهره گیری از موتور تشخیص مکالمه‌ی گوگل، نرم افزار Speechnotes یک نرم افزار تبدیل صدا به متن آنلاین و ساده است که دقتی ۹۰ درصدی دارد. از آنجا که برای استفاده از این نرم افزار نیاز به دانلود، نصب و یا ثبت نام وجود ندارد، این نرم افزار در دسترس‌ترین نرم افزار تبدیل صدا به متن دنیاست. Speechnotes محیطی بسیار آسان برای کاربر دارد، خودش جملات را با حروف بزرگ آغاز می‌کند و به صورت اتوماتیک فایل‌های شما را ذخیره می‌نماید.

۵. e-Speaking

این نرم افزار به شما امکان کنترل رایانه تان توسط دستور صوتی، دیکته کردن متن‌ها و‌ای میل‌ها و امکان گوش کردن به متون به جای خواندن را فراهم می‌کند. این نرم افزار بیش از ۱۰۰ دستور پیش فرض دارد (مانند "اکسل را باز کن" یا "ورد را باز کن") و البته شما می‌توانید دستورات بسیار بیشتری را به آن بیاموزید.

منبع: برترینها

انتهای پیام/

بهترین نرم‌افزار‌های تبدیل صدا به متن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
طراحی سایت کرج
۱۵:۴۳ ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
سایت خوبی دارید امیدوارم که موفق باشید