به گزارش خبرنگار
حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، پژوهشهای جدید دانشمندان نشان میدهد مصرف
روغن زیتون حداقل یک بار در هفته میتواند خطر بروز
لخته خونی را کاهش دهد؛ روغن زیتون از اجزای اصلی رژیم خوراکی مدیترانهای و برای سلامت قلب بسیار مفید است.
تحقیقهای دانشمندان نشان میدهند مصرف روغن زیتون میتواند سبب کاهش خطر مسدود شدن عروق خونی شود که در نهایت زمینه ساز سکته مغزی و حمله قلبی است.
مطالعه برروی ۶۳ فرد دارای اضافه وزن بزرگسال غیرسیگاری با میانگین سنی ۳۲ سال و شاخص توده بدنی BMI ۴۴.۱ نشان داده است، افزودن روغن زیتون به رژیم خوراکی آنها سبب محافظت از رگهای خونی و جلوگیری از بروز لخته و خونریزی داخلی میشود.
این یافتهها حاصل پژوهش دانشمندان دانشکده پزشکی نیویورک (the NYU School of Medicine) بر روی خواص روغن زیتون و آنتی اکسیدان های موجود در آن بر سلامت قلب و عروق است.
تاثیر روغن زیتون در پیشگیری از ایجاد لخته خونی
موادی که در ساختار مولکولی روغن زیتون وجود دارد سبب جلوگیری از ایجاد لخته خونی میشود؛ به گفته محققان، افراد دارای اضافه وزن بیش از سایرین درمعرض سکته مغزی یا سایر مشکلهای قلبی عروقی قرار دارند.
مصرف روغن زیتون به همراه خوراک راهکاری فوق العاده برای کاستن از خطر بروز سکته مغزی و حمله قلبی در این افراد است.
پلاکتهای خونی، بخشی از سلولهای خون هستند که زمانی که در کنار یکدیگر قرار میگیرند و فعال میشوند سبب ایجاد لخته در رگهای خونی میشوند.
این مشکل که با نام آترواسکلروز شناخته میشود زمینه ساز بروز مشکلهای سلامت، چون حمله قلبی و سکته مغزی میشود.
محققان به افراد توصیه میکنند به همراه وعدههای خوراکی خود از روغن زیتون استفاده کنند تا سلامت قلب و عروق آنها حفظ شود.
نتیجههای این مطالعه در جدیدترین کنفرانس (the American Heart Association's Epidemiology and Prevention/Lifestyle and Cardiometabolic Health Scientific Sessions) در هوستون آمریکا ارائه داده شده است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/