وی ادامه داد: ریسک تولید محصولات دانش بنیان بالاست، از این رو ضروری به نظر میرسید تا شرکتهای دانش بنیان قبل از اینکه به تولید انبوه برسند این گواهی انطباق دانش نماد را دریافت کنند تا پیش از اخذ علامت استاندارد ملی با در دست داشتن گواهی انطباق یا گواهی محصول بتوانند نسبت به جذب سرمایه گذار اقدام کرده و محصول خود را به تولید انبوه برسانند.
دبیر کمیته دانش بنیان پارک علم و فناوری استان کرمانشاه بیان کرد: براساس مصوبه شورای عالی استاندارد، صدور گواهی انطباق (COC) یا گواهی محصول (COP) برای محصولات دانش بنیان این امکان را به شرکتهای دانش بنیان میدهد تا با بهرهگیری از استانداردهای معتبر بینالمللی یا کارخانهای از سازمان ملی استاندارد گواهینامهای معتبر را برای تایید محصول خود دریافت کنند که در برخی کشورها معتبر است.
شهبازیان در ادامه با اشاره به اینکه تا کنون فقط در پاستان تهران تعدادی گواهی صادر شده است و در استانها نیز مقدمات اجرای ان درحال انجام است، افزود: این گواهی در ارزش گذاری فناوری محصولات شرکتهای دانش بنیان تاثیر گذار خواهد بود.
وی در پایان تاکید کرد: استاندارد دانش نماد بی شک زمینه تقویت بازاریابی شبکه شرکتهای دانش بنیان را در داخل و خارج از کشور فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام/ز