به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، غلامحسین کرمی در نشست شورای حفاظت از بیتالمال بر ایجاد بانکی اطلاعاتی توسط منابع طبیعی و امور اراضی استان تأکید کرد و گفت: اهمیت امور اراضی بر هیچ کسی پوشیده نیست لذا دستگاهها بانک اطلاعاتی دقیقی در این خصوص تشکیل دهند.
مدیرکل بازرسی کهگیلویه و بویراحمد به برخی تخلفات در پوشش قانون اشاره کرد و اظهار داشت: فردی متقاضی احداث کارخانهای است و برای احداث آن کارخانه ۵ هکتار زمین در اختیار وی قرار میدهیم، اما خود فرد ۳۰ هکتار دیگر تصرف میکند.
وی به شکل دیگر تخلفات اشاره کرد و افزود: برای مثال کارخانه سیمان میخواهند احداث کنند و محل اجرای طرح مشخص، اما علاوه بر اینکه سنگ و منابع و امکانات این کارخانه را از جای دیگری میآورند کارخانه را در یک نقطه محیط زیستی احداث میکنند و هر کسی هم مخالفت کند میگویند با توسعه مخالف است.
این مسؤول با اشاره به اینکه دست همه سرمایهگذاران و مدیران حوزه اشتغال را به گرمی میفشارم افزود: به عنوان سرباز در کنار این عزیزان هستم، اما قرار نیست به این بهانه سوء استفاده کنند این کارها زمینخواری در پوشش قانون است.
کرمی در ادامه سخنان خود گفت: قرار است برای مدیران کمکار پرونده تشکیل دهیم نه مدیرانی که پای کار هستند، به دوستان بازرسی هم گفتم که این مورد را جدی در دستور کار قرار دهند.
مدیرکل بازرسی کهگیلویه و بویراحمد در بخش پایانی سخنان خود در خصوص تقسیم وظایف بین دستگاههای ذیربط راه و آب و منابع طبیعی و ... خاطرنشان کرد: وقتی به حاشیه شهرهای بزرگ نگاه میکنیم تقسیم وظایف دستگاهها تداخل ایجاد کرده و این خلاء باعث شده دیگران سوء استفاده کنند.
کرمی تصریح کرد: فردی آمده در رودخانه فصلی درهخواری کرده و بعد راه میگوید وظیفه منابع طبیعی است منابع طبیعی میگوید وظیفه راه است. در چنین مواقعی ما با همه دستگاهها برخورد میکنیم و آنجا نمیگویم این وظیفه شما بود یا وظیفه دستگاه دیگری است.
انتهای پیام/غ