منصور کبگانیان دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور درباره هدف اصلی سند بیان کرد: گسترش روابط علمی و بین المللی با توجه به آسیبهایی که گاهی رخ میدهد و عمدتا از سوی کشورهای صنعتی به ما تحمیل میشود باعث آسیب رسیدن به ارتباطات میشود.
وی با بیان اینکه چند قرن پیش ایران علم را رایگان به دنیا آموخت، گفت: دانشمندان اروپایی به ایران میآمدند و حتی هزینه رفت و آمد آنها را میدادیم، اکنون هم جمهوری اسلامی انتظار دارد از علمی که خود در آن نقش داشته است، استفاده کند.
دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: هدف سند آن است که دانشمندان ما به صورت مصون و راحت تبادل علمی داشته باشند.
محمدعلی رستمیان مدیر خدمات رفاهی صندوق رفاه دانشجویان در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مهلت ثبتنام وامهای دانشجویی صندوق رفاه، اظهار کرد: مهلت ثبت نام نیمسال دوم وامهای دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان طبق تقویمی که بر روی سایت درج شده تا ۱۵ اسفند ماه سال جاری است.
وی درباره تمدید زمان ثبتنام بیان کرد: به دلیل اطلاعرسانی مداوم به دانشگاهها برای اعلام لیست دانشجویان متقاضی این زمان تمدید نخواهد شد.
مدیر خدمات رفاهی صندوق رفاه دانشجویان بیان کرد: در حال حاضر به دنبال اعلام صندوق رفاه به دانشگاهها از یک ماه قبل، بیشتر آنها اسامی دانشجویان متقاضی وام دانشجویی را اعلام کرده و لیستهای خود را بستهاند.
در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و ورود نظام جمهوری اسلامی به فصلی جدید از حیات خود، رهبر معظم انقلاب در بیانیهای مهم و راهبردی به تبیین ویژگیهای مسیر پرافتخار پیموده شده در چهل سال گذشته پرداختند و برکات خیرهکننده انقلاب اسلامی در رساندن ایران عزیز به جایگاه شایسته ملت را بیان کردند و با تأکید بر امید واقعبینانه به آینده و نقش بیبدیل جوانان در برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمانها، خطاب به جوانان و آیندهسازان ایران مقتدر، الزامات این جهاد بزرگ را در هفت سرفصل اساسی بیان کردند.
ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفهای به ایجاد ۱۶ مرکز نوآوری، شکوفایی و توسعه کسب و کار با رویکرد کارآفرینی و اخذ مجوز تأسیس ۱۵ مرکز رشد در دانشگاه اشاره کرد و گفت: با توجه به تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها در دانشگاه انتظار میرود که با فعالیت و همکاری بیشتر استادان و دانشجویان شاهد ارتقا آموزشهای مهارتی و کاربردی در دانشگاه فنی و حرفهای باشیم.
صالحی عمران افزود: برای نخستین بار سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفهای با ۱۴ راهبرد، ۹۴ سیاست و ۳۸۱ برنامه علمیاتی تدوین و در شورای دانشگاه مصوب گردید و جهت بهره برداری در اختیار مراکز تابعه قرار گرفت.
منصور غلامی وزیر علوم با بیان اینکه معرفی محققان کاری خوب است؛ اظهار کرد: تعداد بسیار زیادی از محققان با سابقه و دانش پژوهان را در کنار خود داریم و به صورت نمادین و در فرایند گزینش علمی افرادی را معرفی میکنیم.
وی با بیان اینکه حضور دانشمندان مختلف در این جشنواره اهمیتی بسیار دارد؛ گفت: رفت و آمد محققان و اعزام دانشجویان به خارج کشور و پذیرش دانشجویان خارجی یکی از ظرفیتهای مهم مراکز علمی و فناوری است و باید تا حد توان تلاش کنیم تا این ارتباطات گسترش پیدا کنند، زیرا بدون ارتباط علمی حرکت میسر نخواهد بود.
علی الیاسی دبیر جشنواره بینالمللی خوارزمی درباره جامعه برگزیدگان جشنواره خوارزمی بیان کرد: این اجتماع چندهزار نفره است و افرادی خلاق و خودباور برای شتاب بخشیدن به موتور علمی کشور در آن فعالیت میکنند.
الیاسی گفت: جشنواره خوارزمی آینه خودباوری جوانان و پژوهشگران است و در ۳۲ سال گذشته ۹۶ سازمان ملی و بین المللی با ما همکاری داشتهاند.
دبیر جشنواره بینالمللی خوارزمی با اشاره به بخشهای مختلف این جشنواره بیان کرد: طرح داخلی، طرح خارجی، طرح ایرانیان مقیم خارج، طرح برگزیده در دورههای قبلی، طرح برگزیده ویژه هستند.
محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه متمم پنج ماهه بودجه دانشگاه آزاد اسلامی از اول فروردین ۹۸ تا ۳۱ مرداد ۹۸ خواهد بود، تأکید کرد: پس از اجرای متمم پنج ماهه، از سال آینده بودجه سنواتی دانشگاه آزاد از ابتدای شهریور ۹۸ تا ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ مصوب خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری جلسات بررسی بودجه استانهای دانشگاه آزاد در سه نوبت صبح، عصر و شب، اظهار کرد: در این جلسات فشرده که با حضور رؤسا، مدیران مالی و خزانهداران استانهای دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران سازمان مرکزی برگزار میشود، پس از ارزیابی عملکرد بودجهای استانها در سال ۹۷، متمم پنج ماهه سال ۹۷ هر استان به صورت مجزا بررسی و به دقت مورد ارزیابی قرار گرفته و ایرادات آن به استانها اعلام میشود؛ استانها موظفند پس از رفع ایرادات، پیشنویس اصلاح شده را تا پایان روز یکشنبه ۱۲ اسفندماه به سازمان مرکزی تحویل دهند.
انتهای پیام/