وی افزود: برای یک منطقه باید طرح جامع آبادانی طراحی شود که کاربردی باشد، به طور مثال طرح جامع آبادانی قلعه گنج، ۱۵ ماه طول کشید، متوجه شدیم برای این کار اجتماعی باید از مردم کمک گرفت و تنها پیشرفت فیزیکی ملاک نیست، نکته مهم آن است که کشور با دستان مردم آباد میشود نه فقط با پول.
سعیدیکیا تصریح کرد: ما باید به مردم اعتماد کنیم تا مردم به ما اعتماد کنند، مردم در انجام پروژهها بسیار توانا ظاهر شدند که نمونه آن را میتوان منطقه قلع گنج نام برد، در قلعه گنج گروهای ۱۰ تا ۱۵ نفره از مردم تشکیل شد و شروع به کار کرد، بیش از ۷۰ درصد خانوارهای قلع گنج عضو گروههای توسعه روستایی هستند.
رئیس بنیاد مستضعفان اظهار کرد: اکنون ۵ میلیارد و ۶۰۰ ملیون توسط مردم کمک و پس انداز برای توسعه مناطق محروم جمع آوری شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری طی سفری به قلعه گنج و با حضور در یکی از مساجد پای حرف مردم نشست و در جریان امور قرار گرفت، قلع گنج را میتوان مانند یک استان در نظر گرفته و این استان جز سه استان اول در جذب تسهیلات است که در توسعه مورد استفاده قرار گرفته و در مدت کوتاهی ۱۶۰۰ طرح در قلعه گنج مورد بهره برداری قرار گرفت.
سعیدیکیا با بیان اینکه مردم در قلعه گنج مردم امیدوار شدند و به خودباوری رسیده اند، خاطرنشان کرد: برای توسعه و برطرف کردن آسیبهای اجتماعی باید توانمندی مردم را در نظر داشت، باید مردم را باور کرد و به آنها علاقه داشته باشیم.
انتهای پیام/