سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۵ اسفند پایان خانه تکانی در مازندران

سرپرست آب وفاضلاب شهری مازندران با تاکید بر اصلاح الگوی مصرف آب به ویژه در روز‌های پایانی سال گفت: با استفاده از شیوه‌های مدیریت مصرف باید در حفظ حقوق شهروندان تلاش کنیم.

عبدالهی سرپرست آب وفاضلاب شهری مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، به بیان اهمیت آب پرداخت و گفت: جایگزینی برای آب وجود ندارد و منابع آب شیرین در دسترس بسیار ناچیز است بنابراین باید قدرش را بدانیم و بیهوده آب را هدر ندهیم.

وی با بیان اینکه متوسط سرانه مصرف استاندارد آب در کشور حدود ۱۸۰- ۱۶۰ لیتر در روز به ازای یک نفر است، اما در مازندران در حدود ۲۰۰ لیتر در روز به ازای هر نفر مصرف می‌شود، به شهروندان توصیه کرد: بیش از اندازه مصرف نکنیم و در مصرف خودمان مدیریت داشته باشیم و مدیریت مصرف به معنای استفاده نکردن نیست بلکه به معنی درست مصرف کردن و به اندازه مصرف کردن است.

سرپرست آبفاشهری مازندران افزود: مدیریت مصرف به اعمال روش‌هایی اطلاق می‌شود که بتواند از هدر روی آب و مصرف خارج از نیاز واقعی جلوگیری نماید.

عبدالهی، حفظ سرمایه عظیم ملی، حفظ محیط زیست، کارایی تاسیسات موجود، اختصاص عادلانه و بهینه آب بین همه شهروندان و حفظ حقوق دیگران را از مهمترین مزایای مدیریت مصرف آب برشمرد و گفت: ضروری است در مصرف آب تغییر رفتار دهیم به طور مثال بجای شستشوی قالی و پرده و اتومبیل با آب شرب به قالی شویی، پرده شویی و کارواش مراجعه کنیم و یا بجای آبیاری فضای سبز با آب شرب از آب غیر شرب نظیر آب باران استفاده نماییم.

وی با بیان اینکه استفاده از کاهنده‌های مصرف نظیر شیر‌های اهرمی، فلاش تانک‌های کم مصرف و... منجر به کاهش ۳۰ درصدی در مصرف آب می‌شود، گفت: به مشترکین توصیه می‌شود از مصرف آب غیر ضروری در ساعات پرمصرف به ویژه در روز‌های پایانی سال خودداری نمایند.

عبدالهی، به تدابیر اندیشیده شده در ایام نوروز برای ارایه خدمات به مردم و مسافران این استان اشاره کرد و افزود: در ایام نوروز برای ارایه خدمات بهتر به مردم و مسافران و ایجاد خاطری خوش برای این عزیران، کشیک‌هایی را در سطح ستاد و شهرستان‌ها پیش بینی کردیم به طوری که در سطح ستاد، معاونان و مدیران و در شهرستان‌ها مدیران امور و تیم‌های عملیاتی در این کشیک‌ها به طور شبانه روز حضور فعال دارند.

سرپرست آب وفاضلاب شهری مازندران گفت: در استان تیم‌های واکنش سریع در حالت آماده باش قرار دارند و در مواقع اضطراری نیز در هر شهرستان حداقل یک تانکر آبرسان سیار پیش بینی شد تا دربروز مشکل احتمالی در سریع‌ترین زمان ممکن وارد عمل شوند.

عبدالهی افزود: مشترکان در صورت مشاهده هرگونه نشت آب از شبکه و برداشت غیرمجاز با سامانه ۱۲۲ تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/ک


ضرورت مدیریت مصرف آب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.