به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کیانوش جهانپور با اشاره به الزامی بودن درج عنوان تراریخته روی بسته بندی مواد غذایی حاوی مواد اولیه با منشأ تراریخته، گفت: این اقدام رعایت ضوابط و اخلاق حرفهای از سوی تولیدکننده است؛ برخی دانههای روغنی از جمله ذرت، سویا و کلزای وارداتی، تراریخته هستند و روغن و یا هر فرآورده غذایی استحصال شده از این دست، مشمول ضوابط برچسب گذاری محصولات تراریخته و تغییر ژنتیکی میشود، البته این ضابطه و این برچسب صرفا احترام به مشتری و فراهم کردن قدرت انتخاب برای مصرفکننده است و هیچ ارتباطی با ایمنی و سلامت آن فرآورده ندارد.
فرآورده تولید شده با ضوابط سازمان غذا و دارو سالم است
سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: فرآوردهای که با ضوابط سازمان غذا و دارو تولید و عرضه شود، فارغ از تراریخته یا غیر تراریخته ایمن و سالم به شمار میرود و اقدام شرکتها در درج عنوان مربوطه یک نکته مثبت اخلاقی، قانونی و حرفهای است. وی با تاکید براینکه درج عبارت تراریحته هیچ ارتباطی با موضوع تولید اسنکهای حجیم شده بر پایه غلات از ذرت دامی ندارد، عنوان کرد: بخشی از مشکلات شرکتهای استفاده کننده از ذرتهای دامی، همین عدم صداقت و عدم رعایت ضوابط فنی و استانداردهای بهداشتی بوده و این ۲ موضوع را به هم پیوند نزنیم.
انتهای پیام/