وی افزود: به منظور جلوگیری از بحران آب در شهرستان ٨٠ درصد از چاههای کشاورزی به کنتور هوشمند مجهز شدند و با خاموشیهای به موقع صرفه جویی قابل توجهی در منابع آب این منطقه شده است.
فاضلی تصریح کرد: یکی از زیرساختهای مهم در بخش کشاورزی توسعه اقتصادی و مدیریت صحیح آن بسیار ضروری است.
وی با تاکید بر آگاهی بخشی به مردم جهت صرفه جویی در مصرف آب گفت: باید فرهنگ صحیح استفاده از منابع آب به مردم آموزش داده شود و از مدیر عامل آب منطقهای استان خواستار نظارت در تعدیل منابع آب و کنترل انتقال آب در مزارع انجام شود تا مورد سوء استفاده بعضی از افراد سود جو قرار نگیرد.
محمد مهدی جوادیان زاده مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان به کاهش بارندگی در شهرستان خاتم اشاره کرد و گفت: مسئولان جهاد کشاورزی باید محصولات کم آبخواه را در دستور کار کشاورزان قرار دهند.
وی در ادامه به چالشهای کم آبی اشاره کرد و گفت: امروزه بحث تولید و توزیع آب مطرح نیست بلکه بحث مدیریت صحیح منابع آب مطرح است که باعث کاهش منابع آبی خواهد شد.
مجتبی آغاز مدیر جهاد کشاورزری شهرستان خاتم به اجرای قوانین منابع آبی از مدیر عامل آب منطقهای استان در شهرستان را خواستار شد و افزود:کارشناسان بر برداشت بی رویه آبها و انتقال آب نظارت داشته باشند تا مورد نارضایتی کشاورزان این منطقه نشود.
آغاز افزود: جهت حفاظت و مدیریت منابع آب شهرستان کشت محصولات کم آبخواه جایگزین محصولات پر آبخواه در شهرستان شده و در این رابطه رشد چشمگیری نسبت به گذشته داشته ایم.
وی از مدیر عامل آب منطقهای استان یزد خواستار تامین آب سه مجتمع گلخانهای را شد و مدیر عامل آب منطقه ای قول مساعد داد.
مدیریت و حفاظت از منابع آب شهرستان ،برخورد قضایی با کشاورزان متخلف در زمینه برداشت آب از چاههای غیر مجاز ، برخورد با متخلفان انتقال آب از مزرعه به مزرعه دیگر، تسریع در نصب کنتورهای هوشمند کشاورزی در شهر هرات از مصوبات این نشست بود.
انتهای پیام/ی