سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام خودرو‌ها در جهان، بیشترین آمار مرگ و میر را دارند؟ +تصاویر

در این گزارش به نا امن‌ترین خودروهای جهان با بیشترین آمار مرگ و میر خواهیم پرداخت.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، از زمانی که وسایل نقلیه، علی الخصوص خودرو‌های سواری به بخش جدا ناپذیری از زندگی انسان‌ها تبدیل شدند، مرگ بر اثر تصادف یا واژگونی خودرو نیز به بخش جدا ناپذیری از اخبار روزانه جهان تبدیل شد. خودرو‌های سواری با تمام مزیت‌هایشان گاه به وسیله مرگ انسان‌ها تبدیل می‌شوند و با بی‌رحمی تمام جان آنان را می‌گیرند.

البته مهم‌ترین عامل تصادفات جاده‌ای خود انسان‌ها هستند، خواب آلودگی، عدم رعایت فاصله ایمنی، رانندگی با سرعت بالا، رانندگی مارپیچ، عدم توجه به علایم هشدار دهنده، رانندگی در حالت غیر عادی، عدم رسیدگی فنی به خودرو و نداشتن معاینات فنی به علاوه مواردی دیگر، همه از دلایل اصلی تصادفات جاده‌ای به شمار می‌آیند که به دلیل غفلت خود انسان رخ می‌دهد. همین سهل‌انگاری‌ها از طرف یک نفر می‌تواند تصادفی وحشتناک را رقم بزند و به خاطر یک نفر، چندین نفر به آغوش مرگ کشیده شوند.

اما در همه تصادفات جاده‌ای نیز انسان‌ها تمام تقصیر را ندارند، گاه خودرو‌ها به دلیل قیمت ارزان از ساختار ضعیفی بهره می‌برند و امکانات امنیتی پایینی دارند، به همین جهت در تصادفات نه چندان سخت نیز باعث مرگ سرنشینان خود می‌شوند. کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست و سالانه شاهد مرگ و میر تعداد زیادی از هموطنانمان بر اثر تصادف خودروهای بی‌کیفیت هستیم. متأسفانه اغلب خودروهای داخلی از کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند و برخی از آنها مانند پراید حتی حداقل‌ کیفیت یک خودروی استاندارد و ایمن را نیز ندارند. بر اساس آمار رسمی کشور که توسط سازمان پزشکی قانونی برای بررسی آمار مرگ و میر تصادفات رانندگی منتشر می‌شود، این اتومبیل‌های ناامن مانند پراید هر سال هزاران نفر را به کام مرگ می‌کشانند.

اما در این گزارش که توسط یک مرکز آماری خارجی تهیه شده، صرفا به اتومبیل‌های خارجی پرداخته شده است. چندی پیش سازمان بیمه و امنیت در بزرگ راه‌ها (IIHS) فهرستی از خودرو‌هایی که بیشترین آمار مرگ در تصادفات جاده‌ای را دارند، منتشر کرد؛ نکته جالب در مورد این گزارش آن است که بیش از ۹۰ درصد خودرو‌هایی که نامشان در این فهرست دیده می‌شود، مدل‌هایی با اندازه کوچک و ارزان قیمت هستند، در واقع مدل‌های پایین رده در بازار خودرو، به دلیل هزینه کمی که دارند، از امنیت خوبی بهره نمی‌برند. طبق این گزارش اندازه خودرو نیز تاثیر زیادی در آمار مرگ و میر مسافرانش دارد به طوری که خودرو‌های بزرگ‌تر و شاسی بلند از امنیت بهتری برخوردار هستند.

نکته دیگر آن است که گاه فکر می‌کنیم تولیدات شرکت‌های بزرگ به دلیل اسم و رسمشان در اینگونه فهرست‌ها جایگاهی ندارند، در حالی که این تفکر یک خیال واهی است و در این فهرست نام شرکت‌هایی مانند هیوندا، شورلت، نیسان، فورد، دوج و حتی فولکس واگن نیز دیده می‌شود.

این گزارش مربوط به مدل‌هایی است که بیش از ۱۰۰ هزار نسخه از آن‌ها فروش رفته، این تحقیقات در سال ۲۰۱۲ آغاز و در سال ۲۰۱۵ پایان یافته و مدل‌های جدید را در بر نمی‌گیرد. آمار‌های زیر نیز از میان یک میلیون دستگاه از مدل مربوطه به دست آمده به این ترتیب آمار کلی کشته‌شدگان با خودرو‌هایی که در ادامه ذکر می‌شود، بسیار بیشتر از تعداد ثبت شده در این گزارش است. IIHS در این آمار سه نوع تصادف را دسته بندی کرده است، نوع اول تصادف خودرو با یک یا چند خودرو دیگر، نوع دوم واژگونی خودرو و نوع سوم حوادثی که تنها مدل مربوطه در آن درگیر بوده است، مانند برخورد با موانع، سقوط، آتش سوزی و مواردی از این دست را شامل می‌شود. در ادامه به بررسی این فهرست خواهیم پرداخت:

رتبه اول – هیوندای Accent (سدان)

بیشترین آمار مرگ و میر در تصادفات جاده‌ای مربوط به مدل سدان هیوندای Accent است، این مدل یکی از تولیدات محبوب و قدیمی و البته ارزان شرکت کره‌ای هیوندای محسوب می‌شود که تولید آن از سال ۱۹۹۴ آغاز شده و تا کنون طی پنج نسل به بازار عرضه شده است. در گزارش IIHS از میان یک میلیون خودرو هیوندا اکسنت در سال، ۱۰۴ کشته در تصادفات به ثبت رسیده است که بیشترین آمار در میان خودرو‌های بررسی شده است. از این ۱۰۴ کشته، ۷۷ نفر در تصادفات دو خودرو یا بیشتر جان خود را از دست دادند، ۱۱ نفر نیز با خودرو اکسنت خود بدون تصادف با خودرو دیگری (برخورد با موانع، از دست دادن کنترل یا سقوط) کشته شده‌اند و ۲۲ نفر بر اثر واژگونی با هیوندای خود مرگ را تجربه کردند.

رتبه دوم – کیا ریو

دومین خودرو این فهرست نیز مربوط به تولید کنندگان کره‌ای است، این مدل نیز مانند هیوندای اکسنت در دسته خودرو‌های اندازه کوچک (به اصطلاح جمع و جور) و ارزان قیمت قرار می‌گیرد. طبق آمار پس از بررسی یک میلیون دستگاه خودرو ریو، تعداد ۹۶ کشته با این خودرو به دست آمد که فاصله بسیار کمی با هیوندای اکسنت دارد. آمار کیا ریو در تصادفات با خودرو‌های دیگر بالا است و در طول یک سال ۸۰ نفر در این گونه تصادفات کشته شده‌اند. تعداد مرگ بر اثر واژگون شدن با این مدل تنها ۵ نفر است که نشان می‌دهد ریو به راحتی واژگون نمی‌شود. آمار مرگ با ریو بدون تصادف با خودرو دیگر نیز مانند مدل اکسنت ۱۱ نفر است.

رتبه سوم – شورلت اسپارک

تولیدکننده آمریکایی این فهرست، شرکت شورلت است که تصادفات مرگبار زیادی از هاچ‌بک جمع و جور آن با نام اسپارک، ثبت شده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶۹ نفر در تصادفات جاده‌ای با این خودرو کشته شده‌اند، همچنین ۱۸ نفر بر اثر واژگونی با این مدل مرگ را تجربه کرده‌اند و ۹ نفر نیز در حوادث رانندگی دیگر جان خود را از دست داده‌اند.

رتبه چهارم – سایون tC

سایون نام کمتر شناخته شده‌ای در میان برند‌های مختلف خودروسازی است، این شرکت آمریکایی یکی از زیر مجموعه‌های شرکت بزرگ تویوتا است که یک مدل سایز کوچک و پایین رده محسوب می‌شود. این مدل در طول یک سال مجموعا ۹۴ نفر را به کام مرگ کشانده است، از این تعداد ۴۶ نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند که تقریبا نصف آمار دو مدل ذکر شده است. ۲۷ نفر بر اثر واژگونی با سایون tC مرگ را تجربه کردند و ۳۱ نفر در حوادث رانندگی و بدون برخورد با خودرو دیگری کشته شدند، آمار سایون tC از این حیث سه برابر هیوندای اکسنت و یا ریو است.

رتبه پنجم – نیسان ورسا

پس از دو شرکت کره‌ای و آمریکایی نوبت به برند ژاپنی نیسان می‌رسد که مدل پایین رده و ارزان آن آمار کشته بالایی داشته باشد. در آمار ثبت شده IIHS، تعداد ۹۶ نفر در طول یک سال و در نیسان ورسا جان خود را از دست دادند. از این بین ۶۱ نفر در تصادفات جاده‌ای کشته شده‌اند، ۱۴ نفر نیز بر اثر واژگونی با ورسا مرگ را تجربه کردند، ورسا از این حیث بعد از خودرو ریو کمترین آمار را دارد. در آخر ۲۱ نفر نیز بر اثر حوادث رانندگی با این خودرو جان خود را از دست داده‌اند.

ادامه این فهرست به ترتیب شامل خودرو‌های زیر است:

فورد فیستا (سدان) – ۸۲ کشته
کیا سول – ۸۴ کشته
دوج چلنجر – ۸۰ کشته
نیسان تایتان – ۷۷ کشته
نیسان سنترا – ۷۰ کشته
هیوندا جنسیس کوپه – ۶۸ کشته
کرایسلر ۲۰۰۰ – ۶۶ کشته
فورد فوکوس سدان – ۶۵ کشته
فولوکس واگن گلف - ۶۳ کشته

گزارش از عبدالله مطیع


بیشتر بخوانید: بازگشت یک خودروساز پس از ۶۰ سال با محصولی ۱.۷ میلیون دلاری +تصاویر


انتهای پیام/

برچسب ها: فناوری ، اتومبیل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰۶
در انتظار بررسی: ۰
حمید پ
۱۶:۱۲ ۰۹ خرداد ۱۴۰۱
این ناشکریا آخرش کار دستشون میده
اقا امیر
۱۴:۵۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
مدیونید اگ فک کنید پراید جزو نا امن تریناس ها.. تو این مقاله رتبه اولش ۱۰۴ تا کشته داشته ک در حد یدونه از مراسمای‌ مام نیس:)
ناشناس
۰۸:۰۹ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
سایپا و ویرانخودرو در نظر گرفته نشدند ، شاید هم کشته هاشون یک نفر بیشتر نبوده ! مثلا همه ی پرایدهای ایران تا حالا فقط یک نفر کشته دادن ! شاید هم پرای د اصلا از نظر اونها اتومبیل نبوده ؛
v
۱۴:۱۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۸
پراید توش نیستتتتت؟؟؟؟؟
تازه نه فقط پراید بلکه تمام خودروهای داخلی در واقع نا امن و مرگبارن
حیف اونجا تویوتا سوار میشن و ما اینجا به خاطر رانت دو خودرو سازی داخلی پرایییید
ناشناس
۲۰:۴۴ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
پراید اولیش
فرید
۱۲:۵۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
پراید که در گروه فرغونها ثبت شده
ناشناس
۰۹:۱۸ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
فکر نکنم پراید باشه چون بهترین برند و عجوبه قرن هستش .
ناشناس
۰۹:۰۸ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
مجموع کشته شدگان ماشین محبوب و مردمی پراید

در یک سال 12300 نفر


جدی نگیرید کم اعلام کردم یه آماره فقط بعضی برای کلاسشون میگن با بنز به اون دنیا سفر کردن
ناشناس
۰۷:۴۱ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
اصلا پراید رو جزو خودرو حساب نکردن
هیچکی جدیش نمیگیره
ناشناس
۰۷:۱۴ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
خب این رو هم اعلام میکردن که میانگین سرعتی که داشتن، چقد بوده...
تا با هم و با خودروهای داخلی مقایسه بشه....
فقط بگیم که چقد کشته داده که ملاک امن یا ناامن بودن خودرو نمیشه.....
محسن
۰۶:۵۸ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
با این خبر ب نطرم اسم پراید رو بذاریم فرشته مرگ بهتره ،فکر نکنم اینقده که مردم سوار پراید میشن میمیرن روی تخت بیمارستان های اورژانس بمیرن
احسان
۰۲:۵۷ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
ببینید دوستان این رده بندی بر اساس خودروهای بین المللی یعنی خودروهایی که صادراتشون به همه کشورها انجام شده وگرنه شما چرا پراید رو میگید همین کشور مالزی یه خودروهایی داره که روی پراید رو سفید کردن آمار کشته های تصادف مالزی دو برابر ایرانه
امیر
۰۲:۴۷ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
پراید خودرو حساب نمیشه،بااین کشته هایی که پرایدداره،بهتره پرایدو با بمب اتمی مقایسش کنیم
اا
۰۲:۴۷ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
پراید خودرو حساب نمیشه
ناشناس
۰۰:۴۲ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
آخ جووووون پراید
Hadi
۰۰:۴۲ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
آخ جووووون پراید جزشون نیست امیدوار شدم
ناشناس
۰۰:۱۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
عجب
Morteza
۰۰:۱۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
الحمد الله که ماشین های ایرانخودرو وسایپا شامل نمیشن
سید
۰۰:۰۸ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
اصلا پراید استارت نخورده و پارک شده تلفاته ....نه ماشین
سعید
۲۳:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خیلی جالب خودرویی که در جهان مقام اول در در تصادفات ومرگمیر را دارد, فقط 70 نفر کشته در جهان در سال دارد
پراید خودمون روزانه 70 کشته را داره اون هم نه در جهان.کجای کاری!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۲۲:۳۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
کیف کنید پراید و پژو و سمند و ال90 و تیبا و ساینا و ماشینهای چینی و جزو ماشینا حساب نکردن
ناشناس
۲۲:۱۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خودرو سازی در کجا قرار داره؟
ناشناس
۲۱:۵۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
کی میگه پراید بدهستش؟؟
اقا من یکیشا دارم فقط موقع رانندگی باهاش وصیت نامه رو آپدیت میکنم
دتر همسایه
۲۰:۴۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اوه یه پاسخ برای همه سوالات شما پراید جز ماشین های زمینی نیست اونو کلاه قرمزی برای فرمانده هان عرشه ناو بری آمریکا اختراع کرده بودن از قضا موقع ثبت اختراع یه کپی ازش برداشتن
یا پروژه لو رفته و...امکان دارد
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اسب اصلا تصادف نمیکنه پس خودرو خوبیه هوا رو هم آلوده نمیکنه مصرفش هم کمه ولی سرعتش از اسب کمتره بتاز
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اینا از ایران آمار نگرفتن
و اگر نه سالار پراید تو صدر جدول بود با اختلاف
ناشناس
۲۰:۰۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بنز المان هیوندای ژاپن در مقابل پراید باید برن لنگ بندازن
ناشناس
۲۲:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
هیوندا کره ایه نه ژاپن
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید خوبه هوا بده
حامد
۱۹:۴۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
یه خورده از مشکلات مردم از مشکلات جوانان رو حل کنید دیگه از خجالت نمیتونیم به روی خانواده نگاه کنیم
ناشناس
۱۹:۱۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
به این امارگیراطلاع بدیدیه پراید توایرانه ملقب به ریسمان خدا
ناشناس
۱۹:۰۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید که صدر همه ماشین هاس گفتن نداش واس همون تو لیست نیست :)))))))))
ناشناس
۱۸:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
یه ماشین تو یه سال صد نفرو کشته مقام اول ناامنی رو گرفته....
ناشناس
۱۸:۳۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
سایپا در صدر و ایران‌خودرو در مقام دوم رده بندی جهانیند واقعیت را مردم عادی هم میدانند!!!!!!!!
ناشناس
۱۸:۲۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چرا خودروهای ایرانی و چینی توی این لیست نیستن؟
ناشناس
۱۸:۲۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید که جز ماشین ها نیست وگرنه ده برابر ماشین های دیگه تلفات داده.
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اصلا هیچکدوم از ماشینای ایرانی و چینی مطمئن نیستن
ناشناس
۲۰:۵۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
نه چون ماشینی که چهار نفر سرنشین داره در سال همان ماشین شاید ده نفر به کشتن بده ودوباره برای سال اینده بازسازی بشه
ناشناس
۱۷:۵۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید ماشین حساب نمیشه
ناشناس
۱۸:۱۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
نه اینکه پژو و سمند و ال90 ماشین حساب میشه
روح الله
۱۷:۳۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
همشون با هم انگشت کوچیکه پراید خودمون نمیشن البته از لحاظ تعداد کشته شده ها
این خودروها که شما گفتی واه ما ارزو هست
ناشناس
۱۷:۲۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
یه تحقیق هم در مورد خودروهای داخلی بکنین ببینین چقدر در سال کشته میدن
محمد
۱۷:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
نگو پراید که باورم نمی شه
ناشناس
۱۷:۰۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید خیلی با کیفیته
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پس بهترین خودروها اول خودروهای چینی دوم محصولات ایرانخودرو و سایپا شک نکنید تحقیق از طرف، سازمان حمایت از حقوق مصر ف کننده ها
ناشناس
۱۶:۵۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چی بگم
ناشناس
۱۶:۴۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پس پژو چی
ناشناس
۱۶:۳۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اسمی از پراید آورده نشد!
آها اینا بعد از پراید هستند.
ناشناس
۱۶:۴۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بله
ناشناس
۱۶:۵۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
با پراید که نمیتونن رقابت کنن اونا مقام اول به بعد رو حساب کردن مقام اول مال پرایده .
ناشناس
۱۶:۲۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید رو نداشتیم چرا!!! اینقد اختلافش با بقیه بوده!!!!
ناشناس
۱۶:۴۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
واقعا
ناشناس
۱۶:۲۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید رو نداشتیم چرا!!!
کیان
۱۶:۱۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
ای ول خب پراید چی؟ به بررسی ایران بپردازیم بهتره !!! ما مگه تو خارج زندگی میکنیم؟ بی ربط بود برای ما و حسی نداشت. از ایران بگویید و پراید و .....
شهرام
۱۵:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خرید پراید 50میلیونی ؟
ناشناس
۱۶:۴۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بله
ناشناس
۱۵:۵۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
سلام وخسته نباشید خواهش می کنم یک آمار از خودروهای سایپاوایران خودرو تهیه وپخش کنید لطفا
ناشناس
۱۵:۵۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
سلام وخسته نباشید
ناشناس
۱۵:۵۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
دوستان چرا اینقدر به تولیدات داخلی اعتراض میکنند خدا داند، یکی نیست بگه که این بی کیفیت تولید داخل که ماشین نیستند تا در این لیست قرار بگیرن، !؟!؟!!!؟!!
ناشناس
۱۵:۵۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدا به فریاد این مردم عزیز برسه
ناشناس
۱۵:۳۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
گزارش خوب
دلسوز
۱۵:۲۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
سلام، یقین دارم خودروهای تولید ایران اگر وارد لیست جهانی بشن کسی به گرد پاشونم نرسه و با امتیاز و فاصله ی زیادی از بقیه ی خودروها در صدر جدول سالها میمونن و بقول دوست عزیزی ما میتوانیم بگوییم ،ما رکورد زدیم ،مخصوصا پراید که ارابه ی مرگه هیچی نداره که باعث حفاظت انسانها بشه یعنی پراید 50 میلیونی مساویست با قاتل زنجیره ایی متاسفم
ناشناس
۱۵:۲۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید
Haji
۱۵:۱۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
تمامی کشته های خودروهای فوق باهم جمع کنید از10%تعداد کشته های پراید هم کمتره واقعا خجالت داره پرابد باموتور سبکلت تصادف کنه تلفات میده واقعا که
رر
۱۵:۱۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چی بگم
جواد
۱۵:۱۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراییییییییییییییید...
ناشناس
۱۵:۰۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پیوند عجیبه با ایرانوخودرو و سایپا
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خوب بود ولی از خودروهای ایران هم بگید
ناشناس
۱۵:۳۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
تولیدات داخلی تو رده خودرو قرار نمیگیرن بخاطر همین تو این لیست بالا قرار نگرفته شما تو لیست چهارچرخ جستجو کنید
ناشناس
۱۴:۴۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید ،تیبا،ساینا،۲۰۶،۴۰۵،پارس و سمند تو لیست فراموش شده
ناشناس
۱۵:۰۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بله
ناشناس
۱۵:۱۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
آخه اینا خودرو نیستن که . . .
ناشناس
۱۴:۴۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
من یه وانت دارم خیلی قشنگه قرمزه . کیف می کنم والا
سمام
۱۴:۳۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
"از این ۱۰۴ کشته، ۷۷ نفر در تصادفات دو خودرو یا بیشتر جان خود را از دست دادند، ۱۱ نفر نیز با خودرو اکسنت خود بدون تصادف با خودرو دیگری (برخورد با موانع، از دست دادن کنترل یا سقوط) کشته شده‌اند و ۲۲ نفر بر اثر واژگونی با هیوندای خود مرگ را تجربه کردند." ! با سلام. مجموع 77+11+22 مساوی است با 110 و نه 104
محمد اسماعیلی
۱۴:۲۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
به نظرم پراید در دسته ماشین قرار نمیگیره و باید آمارش محاسبه بشه
س
۱۴:۲۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
من که عاشق پراید کره ام . اون کیفیت داشت .اون بدنه اش سفت تر وبدنه بود ........
ناشناس
۱۴:۱۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدمت دوستان عزیز که از پراید و ماشینای داخلی مطلب گذاشتن...
اگه بخوان بگن کدوم سلاح بیشترین کشتار رو داشته نام پراید مطمئننن در جایگاه اول هست.
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پس قاتل زنجیره ای اعظم سلطان پراید چی؟
احمد حسینی
۱۴:۱۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
الان یعنی با این گزارش خبری.... وضعیت پراید و بقیه تولیدات داخلی چگونه است؟
یعنی آن ها ایمنی بالایی دارند؟
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بعد از اون فک میکنم کامیون های بنز قدیمی که سیستم ترمز خوبی هم ندارن
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چی بگم
م
۱۴:۰۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
عجبااااا
منتقد
۱۴:۰۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پس پراید ما آدم نیست؟!
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چه خوبه كه پراید از همه این ماشینا بهتره و فقط با 50 میلیون میشه خریدش.
ع
۱۳:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بی کیفیت خودروهای خودمون رو کل شونویکجا بنویسین بال چون رتبه اول رو دارن ولی عزیز دل که این گزارشو تهیه کردین ممنون
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
وجدانن همشون اندازه پراید کشته نگرفتن
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
من یه موتور دارم اصلا تا حالا نشده بود تصادف کنم
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
گزارش جالبی بود ایول داری بابا
ناشناس
۱۳:۵۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پس خدا رو شکر پراید نداره
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
یعنی چی تو آمارهم ما تحریم هستیم عمو پراید پس کجاست
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
از بس امار کشته پراید زیاده جز اینا نیست..یا اصلا جزو ماشین نیست پراید باصلابت
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید زیاده جز اینا نیست. ؟!!!
ایرانی
۱۳:۴۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
آمار پراید 898709 نفر
محسن
۱۳:۳۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
با این وضعیت نیسان و پراید ایمن ترین ماشین های دنیان
بهزاد
۱۳:۲۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
ماشالا صد ماشالا پرايد چيزي براي تعريف نگذاشته . اگر پرايد نبود احتمالا جمعيت ايران به 150 ميليون ميرسيد .بزار ما بگيم كو گوش شنوا ؟حداقل الان كمي شرايط تغيير كرده نميشه بخري توان خريد اونو نداريم چكار كنيم گرون شده؟
ناشناس
۱۳:۱۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خداروشکر
درسته فقط ماشین های خارجی تصادف میکنند و تلفات مدهند
ماشین های ما چون بالاتر از استاندارد بنز رو پاس میکنه پس هیچ نگرانی نیست
MBA ENG
۱۳:۱۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
واقعا خنده داره و تلخ.این آمار مخصوص خودرو ها هستش.ینی پراید رو اصلا ماشین ندونستن که وارد آممار کنند
ناشناس
۱۳:۱۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید جون ببخشبد تا حالا فکر میکردیم ایمن نیستی معذرت
حسین
۱۳:۱۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
طبق آمار رسمی خود سایت باشگاه خبرنگاران سال ۹۶ بیش از ۱۶ هزار !!!!!!! نفر در تصادفات جاده ای داخل و برون شهری کشته شده اند. با احتساب تقریبی ۵۰ درصد این تصادفات به پراید به عنوان بیشترین خودروی تولید شده در داخل
جای تاسف داره...
ناشناس
۱۳:۱۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
تا الان پراید سوتفاهم بوده نه غلام
ناشناس
۱۳:۱۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
عزیزان دقت کنید
از آنجائیکه پراید جزو وسایل نقلیه پرنده است و راکبش رو به ملکوت اعلا میرسونه در رسته خودرو حساب نمیشه
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
عجب
ناشناس
۱۳:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
صد بار پراید جز بهترین
سام
۱۳:۰۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
باتشکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خودرو فقط پیکان خودمون
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پس خودروهای داخلی کجاست؟ اوه یادم نبود
شهروند
۱۲:۵۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
گزارش خیلی خوبی بود دوستم
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید رو چرا نزدین آمارش بالای چند هزار نفر هست . اینا که همه زیر صد هست
ناشناس
۱۲:۵۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید کجای این فهرست جا داره.احتمالا 405هم جایی در این فهرست نداره
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
سلام لطفا تمامی خوردهای داخلی ایران هم در ردیف اولش بنویسید با تفاوت بسیار زیاد
علی
۱۲:۵۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
پراید خودمون از همه بدتره
امید
۱۲:۴۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
لطفا از پراید هم بگید.......