در جلسه فوری روز گذشته تمام اعضا روشهای اجرایی شدن اسناد را پیشنهاد کردند و قرار شد با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، وزارت بهداشت، وزارت امورخارجه و دانشگاه آزاد این سند پیش برود.
اما در این میان نقش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پررنگتر است و به گفته دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور این نهاد باید موارد مختلف سند را مورد بررسی قرار دهد و سپس آنها را به شورای عالی انقلاب فرهنگی و ستاد نقشه جامع علمی کشور معرفی کند.
در همین راستا سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روابط بین الملل معاونت علمی بیان کرد: در امور بین الملل فعال هستیم و برنامه همکاری با دانشگاههای برتر جهان و بازگشت فارغ التحصیلان را همچون گذشته ادامه میدهیم و با قدرت بیشتری آنها را پیگیری میکنیم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به سند جامع روابط بین الملل گفت: در ستاد نقشه جامع علمی کشور این سند بررسی و قرار شد تا دو ماه آینده ظوابط آن از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گیرد.
وی درباره چگونگی اجرایی شدن سند جامع روابط بین الملل اظهار کرد: معاونت علمی موارد و بخش های مختلف سند را مورد بررسی قرار میدهد و سپس آن را برای اجرا به شورای عالی انقلاب فرهنگی و ستاد نقشه جامع علمی کشور تحویل میدهد.
انتهای پیام/