سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

شغل عجیب با درآمد میلیونی؛ صف بِایست، پول بِگیر

این روز‌ها شغل عجیب و غریب ایستادن در صف رواج یافته و برای بیکاران درآمد ماهانه حداقل یک میلیون تومانی داشته است.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ایستادن در صف‌های گوشت تنظیم بازار و خرید آن برای فروش مجدد به قیمت بالاتر در سطح شهر به مراکز خدماتی و گردشگری، تبدیل به یکی از مشاغل پرسود در هفته‌های اخیر شده است.

محدودیت عرضه گوشت قرمز به قیمت تنظیم بازار و سهمیه بندی مصرف ماهانه برای اقشار جامعه از یک سو و اختلاف قیمت عرضه گوشت تنظیم بازار با گوشت آزاد، سبب شد در چند هفته اخیر شاهد شغل جدیدی باشیم که به سرعت در سطح شهر در حال فراگیر شدن است.

این شغل نوظهور در مراکز اصلی میادین میوه و تره بار استان تهران در مقابل غرفه‌های عرضه گوشت دولتی به قیمت تنظیم بازار شکل گرفته است.

شغلی که سبب شد افراد سودجو در کنار افراد جامعه که به دنبال دریافت آسان و هرچه سریع‌تر سهمیه گوشت تنظیم بازار خود به قیمت دولتی هستند، تشکیل صف‌های طولانی دهند.

در توضیح این شغل باید گفت: افرادی با در دست داشتن کارت ملی اقدام به دریافت سهمیه ماهانه گوشت قرمز تنظیم بازار خود کرده و پس از دریافت، این سهمیه را با قیمتی بیش از قیمت تنظیم بازار به رستوران دار‌ها و هتل‌دار‌ها می‌فروشند.

در بررسی‌های صورت گرفته، هتل‌داران و رستوران داران جزء مشتریان ثابت این افراد هستند و سهمیه گوشت تنظیم بازار آن‌ها را خریداری می‌کنند. بدین ترتیب در بسیاری از محل‌های توزیع گوشت تنظیم بازار، افرادی را می‌بینیم که هر روز در صف ایستاده‌اند و گوشت خریداری می‌کنند. این عمل برای آن‌ها سود زیادی دارد.

حتی در بعضی موارد مشاهده شده است که رستوران یا هتل‌داران با استخدام چند نفر و گماردن آن‌ها در صفوف توزیع گوشت تنظیم بازار، نیاز روزانه خود را از این طریق تأمین می‌کنند.

امروزه خرید گوشت تنظیم بازار به قیمت دولتی و فروش آن به قیمتی بالاتر از قیمت خرید، در بین سودجویان تبدیل به یک شغل پرسود شده است، به طوری که گزارش‌های میدانی حاکی از افزایش حضور این دسته از افراد سودجو در صف‌های دریافت گوشت است.

مشاهده‌های میدانی از مرکز میوه و تره بار نشان داد، برخی از این افراد پیش از تحویل گوشت تنظیم بازار به قیمت دولتی با برقراری تماس به مراکز هدف خود، میزان گوشت تحویلی را به آن‌ها اطلاع می‌دهند و میزان سود دریافتی از این معامله را پیش از دریافت قطعی سهمیه گوشت تنظیم بازار خود، چانه زنی می‌کنند.

در این زمینه بهروز طالبیان، رئیس سازمان گشت تعزیرات حکومتی در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اختلاف قیمت تهیه گوشت قرمز تنظیم بازار به قیمت دولتی با قیمت بازار آزاد، این بستر را برای واسطه گران و دلالان فراهم کرد که بدون توجه به نیاز خانوار، گوشت تنظیم بازار که به مصرف خانوار اختصاص دارد را تهیه کنند و پس از دریافت آن، فرآورده را با قیمتی شناور و بیش از قیمت تنظیم بازار در سطح شهر بفروشند.

وی با بیان این مطلب که بیشتر خریداران گوشت‌های قرمز تنظیم بازار از دلالان در سطح شهر، مراکز خدماتی و گردشگری هستند، افزود: در بررسی‌های صورت گرفته توسط گشت تعزیرات حکومتی استان تهران مشخص شد، هتل‌داران، رستوران داران و تالار داران در سطح کلان، مشتری و خریداران سهمیه گوشت سودجویانی هستند که با توجه به عدم نیاز مصرف خانوار خود، با تشکیل صف‌های طولانی در سهمیه توزیع بین خانوار، اخلال ایجاد می‌کنند.


بیشتر بخوانید: انتقاد دادستان از چند قیمتی، احتکار و توزیع خارج از شبکه گوشت قرمز/ دولت آبادی: بخشی از توزیع گوشت به اصناف سپرده شود


رئیس سازمان گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره اقدامات صورت گرفته برای مقابله با این نوع رفتار، در این بخش گفت: تا به امروز سودجویان و دلالان فعال در این بخش با دستور دادستان تهران در قالب طرح نظارت بر نحوه توزیع گوشت قرمز تنظیم بازار شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: در کنار دستگیری واسطه گران این بخش، درخواست تشکیل کارگروهی را داده‌ایم که با شناسایی مقاصد گوشت‌های تنظیم بازار که اغلب رستوران داران و هتل‌داران هستند، برخورد مناسب و بجایی با اخلالگران در توزیع و مصرف گوشت قرمز تنظیم بازار را داشته باشیم.

طالبیان ادامه داد: در راستای تأمین نیاز گوشت قرمز تنظیم بازار، قرار است در جلسه پیش رو کارگروهی تشکیل شود تا نیاز اصناف نیز شناخته و در راستای تأمین این نیاز تدابیر ویژه اتخاذ شود تا دست واسطه گران از سفره نیاز اقشار خانوار کوتاه شود.

رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در پایان این گفتگو اعلام کرد: حضور ما در جامعه و نظارت مستمر ما در این بخش تنها در راستای حمایت از مصرف کننده واقعی است و خواسته ما از مردم این است، با مشاهده هرگونه رفتار خلاف قانون در توزیع و سهمیه بندی گوشت قرمز تنظیم بازار، مراتب را به ما گزارش کنند تا هرچه سریع‌تر دست افرادی را که به سبد نیاز معیشتی خانواده دست درازی می‌کنند، قطع کنیم.

شایان ذکر است، عرضه گوشت قرمز تنظیم بازار با تمرکز بر تأمین نیاز سبد معیشت خانوار در میادین اصلی میوه و تره بار تهران در حال انجام است. قیمت تنظیم بازار برای گوشت منجمد برزیلی، هر کیلو ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان مصوب شده است.

توزیع گوشت قرمز تنظیم بازار در میادین مرکزی میوه و تره بار استان تهران به صورت سهمیه ماهانه برای هر فرد است و میزان این سهمیه ماهانه برای هر فرد، با ثبت شماره ملی متقاضی در سامانه یکپارچه مدیریت عرضه گوشت قرمز تنظیم بازار، تعیین می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: تعزیرات ، وزارت صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۹ اسفند ۱۳۹۷
تا ملت تو اين صفا ديوونه نشدن دولت باس هر چه زودتر اين بساط صف رو جم كنه من ميگم مرحله به مرحله قيمتا رو دوبرابر كنه مثلا صد تومن بذاره رو يارانه مردم و گوشت و مرغ و تخم مرغ رو دو برابر كنه و صد تومن ديگه بذاره و نون رو دو برابر كنه و پنجا تومن بذاره و بنزين رو دو برابر كنه الي آخر ولي به شرطي كه اگه زيادي اومد بذاره رو يارانه و به بهانه سرمايه گذاري از مردم نگيره
ولي مگه رانت خورا كه تا دم گوش نماينده ها نفوذ كردن ميذارن ؟
ناشناس
۰۷:۴۶ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
واقعا اين صف باعث به هم ريختن روح و روان آدم ميشه و خدا لعنت كنه باني و باعث صفو كه مردمو ديوونه كرده
اگه رانت خورا ميذاشتن دولت همون برنامه آزاد كردن قيمتا و دادن يارانه يه ميليون تومني رو اجرا ميكرد الان همه از صف راحت شده بودن و كسي نميتونس حق مردمو بخوره
simona
۱۲:۰۷ ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
سهم گوشت خودشو فروخته که پولشو به یه زخم دیگه بزنه بعضیا دردشون از نبود گوشت فراتره . به خودتون رحم کنید و قضاوت نکنید.
ناشناس
۱۱:۰۰ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
یه عده که هیچ سابقه ایی در تقسیم عادلانه گوشت ندارن مدام از اینور و اون ور گوشت وارد میکنن تا قیمتها رو به گفته ی خودشون بیاران پایین منتها ما که گوشت تنظیم بازار ندیدم
ناشناس
۰۸:۰۴ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
علی برکت الله
ناشناس
۰۱:۴۴ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
۳ماه دیگه از این هم بدتر خواهد شد
صادق
۱۹:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مگه نمیگی رو کارت ملی اونم ماهی یه بار گوشت میدن پس چطوریه که طرف هر روز میره تو صف گوشت؟!!!
ناشناس
۱۹:۵۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
واقعا به کجا داریم کشیده میشویم
ناشناس
۱۹:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
همه اینها نتیجه انتخاب نامناسب در زمان انتخاب افراد است.
احمدی
۱۸:۴۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چرا فقط تو تهران پخش میشه این گوشت !!! ما تو شهرستانیم و فقط 1 بار آوردن و دیگه ندیدیم گوشتی بیارن . اون یک دفعه هم مثلا 1 هفته طول کشید " یعنی 1 هفته گوشت تنظیم بازار میدادن و دیگه تمام شد رفت !!
Ho3en
۱۸:۲۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدا خودش به داد این ملت برسه انسانسیت برخی ها کجا رفته
ناشناس
۱۶:۳۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
علی برکت الله
ناشناس
۱۵:۵۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
از ماست که بر ماست
ناشناس
۱۵:۵۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
سلام، متاسفم که بعد از این سالها، اینقدر با ثبات و با فرهنگ نشدیم که بهم رحم کنیم
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
این دیگه چه شغلیه ؟
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
علی برکت الله
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
به کجا داریم میرویم
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
هر دم از این باغ گلی می رسد
ناشناس
۱۵:۵۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
واقعاً هر دو از این باغ بری می رسد
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مرگ بر دلالی و دلال بازی
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مرگ بر دلالان
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مرگ بر دلال
ناشناس
۱۴:۱۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بعدش میگن اشتغال زایی کردیم
ناشناس
۱۶:۵۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
موافقم
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدایا ما رو از شر این دلالان سودجو فرصت طلب نجات بده
ناشناس
۱۳:۴۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
ماهی دو نیم الا سه کیلو بیشتر به سرپرست خانوار آن هم با کارت ملی و ثبت در شبکه توزیع گوشت نمیدهند بس چطور میگوید با صف وستادن و گرفتن گوشت برای فروش به مراکز خدماتی و گردشگری ماهی یک میلیون گیرشان می آید
ناشناس
۱۹:۱۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
افرین گل گفتی
محسن1248
۱۳:۳۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
منم وایمیستم
ناشناس
۱۳:۵۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
سودجو فرصت طلب
ناشناس
۱۳:۵۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدا نگذره از شما دلال ها
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدا ازت نگذره
ناشناس
۱۳:۲۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
به جای گوشت و مرغ یارانه ای پولش رو بدید مردم خودشون برن هر چی دوست دارن بخرن
ناشناس
۱۵:۵۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
احسنت
محمود
۱۷:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
واقعا تنها راهش همینه وبس،
ناشناس
۱۸:۰۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
دمت گرم
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
میخواهید بگید که آنهایی که در صف گوشت و مرغ هستند دلال هستند تا صورت مسئله را پاک کنید نه آقا اینها همه مردمی هستند که با یکبار ایستادن در صف گوشت گیرشان نمیاد و مجبورند چندین روز این کار رابکنند تا بالاخره شاید بتوانند گوشت برای زن و بچه شان بگیرند
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
همشون دلالان سودجو و فرصت طلب هستن
احمدی
۱۸:۴۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
همه که نه !! ولی تعداد سودجویان بیشتر از مردمی هستن که برای نیازشون میان
ناشناس
۱۲:۱۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مدیریت ضعیف ارز سکه طلا و سفره های خالی گوشت اینهمه نابسامانی چرا چنین میشود اگر قیمتها به گذشته برگردد اینهمه صف نابسامانی نیست خودشان گران کردند خودشان صف ایجاد کردند
ناشناس
۱۲:۰۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
از ماست که بر ماست
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
از ماست که بر ماست
ناشناس
۱۲:۰۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
هر دم از این باغ بری میرسد
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
تازه تر از تازه تری می رسد
ج
۱۲:۰۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خودمون هم به خودمون رحم نمی کنیم .
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
همه منفعت طلب شدن و فقط به فکر خودشون و جیب خودشونن
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدا را شکر اشتغال زایی درست شد!!!
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
باید استفاده از گوشت گرم وارداتی تو رستورانا و کبابیا و هتلا ممنوع بشه و مجاز باشن فقط از گوشت گرم داخلی استفاده کنن
ناشناس
۱۴:۰۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
متاسفم واقعا
ناشناس
۱۵:۴۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چه فرقی میکنه اصلش باید درست بشه رستورانی و هتلی هم گوشت میخان درش رو تخته کنند
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بااین همه ثروت ؟
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بله هر کی به هرکی هست فعلا بازرسی نیست
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بهترین شغل این روزهای ما دلالــــــی !!!
ناشناس
۱۴:۰۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
دلالان باید مجازات شوند
مردم
۱۰:۵۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
ما در اصفهان هر چقدر میرویم میگویند گوشت نیامده است . روش توزیع ناعادلانه و کارشناسی نشده است. مسئولین وقت بگذارند یکم فکرکنند. وقتی مسئولین درست فکر نکنند افراد سود جو فکر میکنند و عمل میکنند
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
دولت باس اجازه استفاده از گوشت گرم خارجی به رستورانها رو نده و اونا رو مجاز کنه فقط از گوشت گرم داخلی استفاده کنن والا این رستورانا با این سواستفاده از گوشتای وارداتی قحطی درست میکنن
ناشناس
۱۴:۰۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خود مردم گوشت ندارن بخورن بدن به رستورانا ؟!
ناشناس
۱۰:۴۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مردم ما ذهن خلاقی دارن چیکار کنیم !!!!!!!!!
ناشناس
۱۴:۰۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
ذهن خلاق ندارن فکر می کنن خیلی زرنگن در صورتی که خدا از همشون زرنگ تره همچین یه دفعه یه جایی یه جوری حالشونو می گیره که بیا و ببین اونوقت مثل چی پشیمون میشن !
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
هر جا دولت از عمد ضعف مشون داد همین میشه تو مسکن خودرو طلا دولار مواد غذایی اگر دولت به تور منظم تولید کنه و عرضه کنه هیچ دلالی بوجود نمیاد
ناشناس
۱۰:۳۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
واقعا این برخي مسئولین خیلی بی سوادند ما در زمان جنگ این موضوع مدیریت می کردیم امروز بااین همه تکنولوژی آقایان نمی توانند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا.......................
ناشناس
۱۴:۰۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
نمیدونم چی بگم
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اگر بعضی کالاهای ضروری کوپنی شود عادلانه تر بدست مردم میرسد
ناشناس
۱۸:۴۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
حرف اين ناشناس را باور نكنيد او از همان افرادى است كه جلو فروشگاه ها جمع ميشوند و كوپن ميخرند و مزاحمت ايجاد ميكنند. باز نشسته تامين اجتماعى هستند يارانه بگير هستند بسته حمايتى گرفته و يك شغل دوم هم براى خودش دست و پا مى كند دست فروشى درمترو يا توزيع غذاباموتور در خانه شب ها و حالا دنبال يك كار راحت است كه سابقه و تخصص اش رادارد. هر چند كه همه اينها از روى بد بختى است چاره اى ندارد به خانواده اش قول داده ايام نوروز با پرايد خودشان بروند شمال.
سید
۱۰:۱۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چرا این گوشتها را به تعاونیهای کارگری و کارمندی و نهادهای حمایتی نمی سپارند تا با دفترچه های کارمندی و کارگری و تحت پوشش نهادهای حمایتی به نیازمندان واقعی برسد . و اشپز خانه ها و رستورانها هم و ارگانهای دولتی هم سهمیه خودرا مثل دانشگاهها و پادگانها از تعاونیهای دریافت نمایند . اشکال در نحوه توزیع است نه واردات . انهم به خاطر سودهای کلان که در همین صفها وجود دارد .
ناشناس
۱۰:۱۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
باید از دولت تشکر کرد که به مسئله اشتغال بصورت ویژه توجه دارد و با برنانه ریزی و تلاش بی وقفه سعی در گسترش آن دارد مگر می شود کار دیگری کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
کیوان
۱۰:۰۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مگه با کارت ملی به هر نفر در ماه یکبار نمیدهند .پس چطوری یکنفر میتونه هر روز در صف بایسته و گوشت بگیره و در امد میلیونی داشته باشه . هر روز که با کارت ملی بهش گوشت نمیدهند در کامپیوتر ثبت میشه .فقط ماهی یکبار میتونه بگیره .
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
همه رو همه چی رو با پول میخرن
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
این هم از ضعف مدیریتی است
ناشناس
۰۹:۴۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اون وقت میگن دولت مقصره ، وقتی نوع پخش گوشت مشکل داره ، خوب یک عده هم دنبال همین سو استفاده هستند شما مگر سر پرست خانواده ها را ندارید که به هر نفر در ماه ۲ کیلوگوشت گوسفند و ۲ کیلو گاوی میدهید ، مگر یک خانواده در هفته چقدر گوشت میخوره که مثلا یک خانواده ۴ نفره ۱۶ کیلو گوشت میدهید یعنی روزی نیم کیلو ، خوب طرف نقرس میگره داداش
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدا کمک کنه
ناشناس
۰۹:۲۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
خدا شاهده چن ماهه گوشت نخوردم.دولت به پولدارا لطف میکنه نه به قشر ضعیف.لطفا آزاد کنن همه چیو حقمونو یارانه بدن خودمون میدونیم چجور استفاده کنیم.الان گوشت برنج بنزین خداوکیلی نه ماشین دارم نه خیلی وخته هیچکدوم اینارو نخوردم.لنگ کرایه خونمم.نمیبخشمشون اون دنیا.
ناشناس
۱۴:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
کجایی آدرس بده برات گوشت بفرستم
ناشناس
۱۴:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
بنده خدا دلم سوخت برات
ناشناس
۱۴:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
عجب
محمود
۱۷:۰۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
وافعا درست میگه،آزاد کنیدهمه چیزو نفری۱ملیون بدین به هر ایرانی، ،بخدا من کسیو میشناسم معلوله به نون شب مونده
ناشناس
۰۹:۱۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
علی برکت الله....
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
مراکز اصلی میادین میوه و تره بار استان تهران در مقابل غرفه‌های عرضه گوشت دولتی به قیمت تنظیم بازاریعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا در سایر استانها نیست خبری نیست بیاید بینید سایر استانها چه بدبختی دارند چرا اینجا از این گوشت ها و غرفه ها وجود نداره .
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
راست گفتی
میراب
۰۹:۰۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
باسلام شما تعزیراتی ها میدانستید که اینگونه اعمال تکراری است چرا قبل از توزیع گوشت اقدامات پیشگیرانه انجام نداده اید که اکنون برای خود بازار نظارت و رسیدگی و ماموریت درست کنید.و درآخر جریمه های آن مجدد توی جیب دولت برود .مردم متضرر باید چکارکنند.
ناشناس
۰۹:۰۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
البته این صفوف در راستای ایجاد اشتغال کار مناسبی است همچون شغل شریف پلاک گیری در مبادی ورودی طرح ترافیک تمامی این شغلهای جدید به کاهش بیکاری کمک میکنند و گام موثری در ایجاد اشتغال جوانان است
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
این چلوکبابیا با این کاراشون دارن قحطی درس میکنن
ناشناس
۰۸:۴۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
به نظر من تنها راهش اینه که دولت باید سنگاشو با رستوران دارا و هتلیا وابکنه و بهشون اخطار بده فقط حق دارن از گوشت گرم داخلی استفاده کنن و یه کیلو گوشت گرم یا منجمد استفاده کنن پلمپ میکنه والا صد میلیون تن گوشت هم بیاره فایده نداره و رستورانیا همه رو میخرن و گرونی درس میکنن
ناشناس
۱۴:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
تو اصلا نظر نده
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
چیه نوبت بگیری یا دلال یا رستوران دار ؟
ناشناس
۱۸:۳۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
رستورانها حق هم نبايد داشته باشن از مرغاي تنظيم بازار استفاده كنن و وزن مرغايي كه استفاده ميكنن نبايد با مرغاي تنظيم بازار يكي باشه و بايد بالاي دو كيلو باشه تا بشه مچشونو گرفت
من
۰۸:۳۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
ما که نه گوشت دولتی دیدیم نه قیمت زیر بازار...البته در شهرستانها نه تهران که همه چی مال تهرانی هاست
ناشناس
۱۴:۰۹ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
من تهرانم روزی یک کیلو گوشت می خورم
ناشناس
۰۸:۳۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
اگر 100000 نفر در سطح کشور گوشت دولتی بخرند ودر بازاز آزاد بفروشند به معنی این است که دولت 100000 شغل ایجاد کرد