عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: جریان اصلاحات باید روابط خود را از حالت مریدی و مرادی خارج کنند.
وی ادامه داد: بنابراین از نظر حزب ما بنبستی وجود نداشته یعنی ما پیشنهادی را مطرح کردیم که قابلیت اجرا داشته و ما نیز کماکان در تلاشیم تا به یک توافق جمعی با اصلاح طلبان دست پیدا کنیم.
چمبر با اشاره به انتقادات وارده در روند تشکیل پارلمان اصلاحات تصریح کرد: روند پیگیری تشکیل پارلمان منطقی بوده و این موضوع در شورای هماهنگی در حال پیگیری است. به بیانی دیگر درحال حاضر دو شورا به نام شورای هماهنگی و شورای عالی اصلاح طلبان وجود دارد که از این دو شورا باید نهاد دیگری به نام پارلمان اصلاحات تشکیل شود تا فضا را برای طیفهای مختلف باز کند اما این اتفاق صورت نگرفت تا با ایجاد روشی دموکراتیک و با رای گیری از افراد برای اصلاحات تصمیمگیری شود.
عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان درباره برخی انتقادات مبنی بر اینکه «روند تشکیل پارلمان پشت درهای بسته درحال بررسی بوده و از تمام طیف اصلاحات بهره نمیبرد» پاسخ داد: من فکر نمیکنم چنین چیزی وجود داشته باشد چراکه طیف های مختلف اصلاحات در این جلسات حضور داشتند اگرچه که نظرات مختلفی وجود داشته و این موضوعی طبیعی است چرا که ممکن است برخی ها احساس کنند تشکیل این پارلمان به نفعشان نبوده و یا نحوه سازوکار آن مبهم است ،اما تاکید دارم که حزب ندای ایرانیان پیگیر جدی این موضوع است.
وی افزود: معتقدیم که این سازوکار به هر نامی که باشد چه پارلمان و چه بدنه اصلاحات باید تصمیم گیری برای اصلاحات و روابط درون حزبی را دستور کار خود قرار داده و روابط جریان اصلاحات را از این حالت مریدی و مرادی خارج کند.
چمبر با اشاره به تاخیرهای ایجاد شده در تشکیل پارلمان اصلاحات تصریح کرد: از نظر ما این تاخیرها به ایجاد این سازوکار ضربه میزند چراکه ما سال بعد انتخابات را داریم و بایستی بتوانیم در همین چند ماهه بحث تشکیل پارلمان را به نتیجه برسانیم. ناگفته نماند که علت این تاخیرها هم وجود نظرات مختلف و عده ای است که احساس میکنند در پی ایجاد این پارلمان فضای آنها محدود خواهد شد.
عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان خاطر نشان کرد: امیدداریم که در جلسات آتی شورای عالی اصلاحات موضوع تشکیل پارلمان قطعی شود؛ البته هنوز اتفاقی در این باره رخ نداده اما حزب ما پیگیر جدی این موضوع بوده و تشکیل پارلمان را یک الزام میداند.
انتهای پیام/