وی افزود: در بخش تولید محصولات تازه چین و عرضه مستقیم به بازار، گاهی با تغییر فصل نوساناتی در بخش بازار اتفاق میافتد چرا که امکان ذخیره سازی این محصولات وجود ندارد.
شادلو درباره علل گرانی محصولات سبزی و صیفی در بازار بیان کرد: در برخی مواقع قیمت محصولات جالیزی تحت تاثیر عوامل جوی، تغییر فصل برداشت از مناطق گرمسیری به نیمه گرمسیری و معتدل و تحریک بازار با نوساناتی روبرو میشود.
بیشتر بخوانید: جزئیات تدابیر اتخاذ شده برای تنظیم بازار میوه در شب عید/ ۴۰ هزار تن مرکبات ذخیره سازی شده است
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با اشاره به اینکه جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر کمبود محصولات صیفی در بازار نیست، اظهار کرد: هم اکنون قیمت خیار و گوجه فرنگی در بازار همچنان بالاست که با افزایش عرضه در هفتههای آتی قیمت این محصولات به تعادل میرسد.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی افزایش خرید و ذخیره سازی محصول بیش از نیاز روزانه به سبب فقدان ماندگاری این محصولات علاوه بر از بین رفتن محصول منجر به تحریک بازار میشود.
شادلو در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه کمبودی در تولید مرکبات وجود ندارد، افزود: طی ماههای آذر و دی همزمان با فصل برداشت پرتقال از باغات، قیمت خرید این محصولات از باغداران به حدی پایین بود که جوابگوی هزینه تولیدشان نبود، و درشرایط فعلی به سبب افزایش هزینه نگه داری، نیروی انسانی، سردخانه و ازدیاد تقاضا در بازار با نوساناتی روبرو شده است.
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در پایان با اشاره به اینکه نیازی به واردات مرکبات نداریم، تصریح کرد: با توجه به تولید مناسب پرتقال و نارنگی نه تنها نیازی به واردات نداریم، بلکه در روزهای پایانی سال با عرضه محصولات موجود در سردخانه شاهد آرامش بازار خواهیم بود.
انتهای پیام/