وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: افق مدنظر ما تولید ۵۵ میلیون تن فولاد، ۱.۵ میلیون تن آلومینیم، ۸۰۰ هزار تن مس است و فراموش نشود که اول انقلاب تولید فولاد ما ۲.۴ میلیون تن بود که امروز به ۲۲۰ میلیون تن رسیده است.
رحمانی ادامه داد: این توسعه هوشمند بوده و به دنبال داشتهها و ظرفیتها رفتیم که این مسیر ادامه دارد و با توجه به شرایط امروز که اشتغال جهاد است همه باید تولید را حفظ کنیم و توسعه دهیم.
وی با اشاره به حمایت از صنایع نیز گفت: برای حمایت از صنایع و تولید امروز همه باید مشارکت داشته باشند حتی اگر ۲ نفر در جایی مشغول به کار باشند مدیران و مسئولین باید از آنها تشکر کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: شاکریم که امروز در این شرایط و فضا مردم روحیه دارند و به فعالیت مشغول هستند.
رحمانی گفت: دولت توسعه صنایع معدنی را به عنوان یک اولویت مد نظر قرار داده است یعنی اقتصاد ما به گونهای است که باید از این ظرفیت بزرگ به خوبی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: نوع استفاده از ذخیرهها نیز بستگی به همت خودمان دارد که چگونه از آنها استفاده کنیم که امروز انقلاب معدنی آغاز شده و نقشه راه معدن در سال گذشته ابلاغ شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: کارشناسی کامل با حضور دانشگاهیان، معدن کاران و تشکلها در تدوین نقشه راه معدن مشارکت داشتند.
رحمانی یادآور شد: امروز ارزش تولیدات معدنی کشور حدود ۲۰ میلیارد دلار است و در سال جاری بیش از ۸ میلیارد در حوزه صنایع معدنی صادرات داشتیم و امروز برای آینده کشور یک موتور محرک داریم که همان بخش معدن است.
وی تاکید کرد: در حوزه معدن تمامی حمایتها را از سرمایه گذاران خواهیم داشت و محدودیتی در این راستا وجود ندارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: تمامی مسئولین باید توجه داشته باشند که راه اندازی یک صنعت باید با استفاده از ظرفیتهای مختلف منطقه باشد که شامل نیروی انسانی، خریدهای گوناگون و.. تا محرومیتها در مناطق مختلف از بین برود که با این کار مهاجرت معکوس را شاهد خواهیم بود.
رحمانی افزود: امروز با توجه به مشکلات همه جای کشور مانند کارگاه است و کارهای مختلفی در حال انجام است و مشکلات در مقابل این اراده موجود نمیتواند مقاومت کند.
انتهای پیام/م