وی ادامه داد: متأسفانه تعداد مصدومان و معلولان حوادث ترافیکی چندین برابر آمار فوت شدگان است و حوادث ترافیکی سومین عامل سالهای از دست رفته عمر افراد در ایران محسوب میشود.
حریرچی ادامه داد: متأسفانه در ایران سومین عامل مرگ و میر بعد از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها حوادث ترافیکی است و در دنیا سالهای از دست رفته ارقامی ۲ رقمی است و حتی کشورهای اسکاندیناوی در حال برنامهریزی برای به صفر رساندن مرگ و میرهای ناشی از حوادث جادهای هستند.
قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه با انجام مراقبتهای خوب و انتقال مناسب بیماران اقدامات خوبی در زمینه کاهش مصدومان ترافیکی داشتهایم، اما طی ۲ سال گذشته آمار فوتیهای حوادث ترافیکی به میزان هشت دهم درصد افزایش پیدا کرده است.
وی تأکید کرد: رتبه ما بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی به طرز چشمگیری از نظر کاهش مرگ و میر ارتقا پیدا کرده است.
حریرچی اضافه کرد: ۴۰ درصد از حوادث جادهای مربوط به نقاط حادثهخیز است و بقیه آمار حوادث مربوط به تک سرنشینی خودروها و خواب آلودگی آنهاست.
قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: تا زمانی که حمل و نقل عمده ما جادهای باشد تلفات حوادث ترافیکی وجود دارد، زیرا راننده تک سرنشین توأم با خوابآلودگی، غذا خوردن است و همین مسئله باعث بروز تصادفات جادهای میشود.
انتهای پیام/