وی افزود: با حضور هر گردشگر در ایران یک سفیر فرهنگی در جهان خواهیم داشت. این در حالی است که هیچ حمایتی از تورگردانان در خصوص بازاریابی، تبلیغات و جوایز صادراتی صورت نمیگیرد.
ملک زاده بیان کرد: بخش خصوصی از ما تعامل میخواهد و این تعامل با در اختیار گذاشتن اختیارات در حوزه دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری به انجمنها و اتحادیهها اتفاق خواهد افتاد. وی وظایف دولت را صرفا نظارت بر عملکرد بخش خصوصی دانست.
وی در خصوص آمار ارائه شده در مورد تعداد گردشگران خارجی گفت: ما در حوزه گردشگری آمار دقیقی نداریم. اکثر گردشگران از کشورهای همسایه وارد ایران شده که هیچ هزینهای نمیکنند. توریست واقعی کسی است که در هتلها اسکان یافته و مبادرت به خرید صنایع دستی کند و به معنای واقعی ارز به کشور وارد کند.
رئیس اسبق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه را ملزم دانست و افزود: از دوره هشتم تا کنون این مسئله در شرف اتفاق است و در صورت این تغییر ما شاهد نتایج بهتر در حوزه گردشگری خواهیم بود.
ملک زاده از ظرفیتهای کم نظیر کشور و نقش آن در اقتصاد مقاومتی و اقتصاد درون زا یاد کرد و افزود: ایران کشوری است که با چند ساعت حرکت از شمال به جنوب، فصل بهار را تجربه خواهیم کرد و اگر این صنعت گردشگری توسعه پیدا کند بدون هیچ وابستگی به خارج از کشور ما به اقتصاد درون زا دست پیدا خواهیم کرد.
وی با اشاره به موفقیت کشور امارات در جذب توریست افزود: امارات بدون داشتن فضای بوم گردی، طبیعت، تاریخ و تمدن و صرفا با مدرنیته کردن دست ساز، مبادرت به جذب میلیونها توریست کرده است.
ملک زاده در خصوص تعامل مجلس با دولت و نیز استقبال از حوزه گردشگری گفت: اگر دولت مبادرت به ارائه طرح و لایحه در خصوص توسعه گردشگری و جذب توریسم کند قطعا مجلس شورای اسلامی از این فضا حمایت خواهد کرد.
انتهای پیام/