وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در قوه قضاییه میمانید یا خیر، اظهار کرد: بنده خود را بدهکار نظام میدانم و تا هر وقت مسئولین تشخیص دهند، در خدمت نظام و مردم خواهم بود و حتما در خدمت رئیس جدید قوه قضاییه خواهم بود و به ایشان کمک خواهم کرد.
بیشتر بخوانید؛ دومین جلسه محاکمه حسین فریدون برگزار شد
سخنگوی قوه قضاییه افزود: برای بنده مهم این است که در خدمت مردم و نظام باشم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در فضای مجازی فعالیت میکنید یا خیر؟ گفت: در فضای مجازی نیستم.
خبرنگاری از سخنگوی قوه قضاییه پرسید که آیا فرزندان شما در قوه قضاییه هستند که گفت: هیچ یک نیستند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای بر ضرورت همفکری رسانهها نسبت به هدفگذاری در سال ٩٨ و تمرکز بر مسایل مختلف تاکید کرد.
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به نقش رسانهها در زمینه مبارزه با فساد و احقاق حقوق عامه گفت: قوه قضاییه احقاق حقوق عامه در اولویتش بوده و هست، ولی به تنهایی نمیتواند در این زمینه اقدام کند.
معاون اول قوه قضاییه بر نقشی که رسانهها در پیشگیری از وقوع جرم میتوانند ایفا کنند تاکید کرد و بیان داشت: یکی از مسایل مهم پیشگیری از وقوع جرم است؛ چراکه پیشگیری بهتر از درمان است و رسانهها میتوانند نقش داشته باشند البته معاونت پیشگیری از وقوع جرم اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای با معطوف ساختن رسانهها بر محورهایی از جمله حبس زدایی، مجازات جایگزین حبس، و مبارزه بدون تبعیض با فساد، گفت: رسانهها میتوانند فوق العاده موثر باشند که قوه قضاییه بهتر و بدون تبعیض با فساد برخورد کند.
وی یکی از علایق خود را دیدارهای مردمی عنوان کرد و با اشاره به اثرات مثبت این دیدارها در رسیدگی به امور مردم، گفت: دوست دارم هرچه بیشتر با مردم سروکار داشته باشم، ولی بیم آن را دارم از انجام کارهای موظفی باز بمانم و امیدوارم در سال آینده دیدارهای مردمی بیشتری را برگزار کنم.
خبرنگاری پرسید برخی عنوان میکنند که چرا دادگاه اخلالگران اقتصادی علنی است، ولی دادگاه حسین فریدون علنی برگزار نمیشود.
معاون اول قوه قضاییه در پاسخ تصریح کرد: اتهام وی اخلال در نظام اقتصادی نیست و مشمول استجازه نمیشود.
انتهای پیام/