سخنگوی سفارت آمریکا در گفتگو با رویترز با اعلام این خبر افزود: «ما همه گمانهزنیها و گزارشهای مربوط به سوءاستفاده از مفاد قراردادهای دفاعی را بسیار جدی میگیریم».
شایان ذکر است، پاکستان گزارشها درباره استفاده از جنگنده آمریکایی اف-۱۶ در سرنگونی جنگنده هندی را رد کرده است.
به نوشته رویترز، آمریکا معمولا هنگام فروش سختافزارهای نظامی از طریق توافقنامهای موسوم به توافقنامه مربوط به کاربر نهایی (تسلیحات نظامی آمریکا) محدودیتهایی را در نحوه استفاده تسلیحات نظامی خود ایجاد میکند.
بیشتر بخوانید: تمام گروههای تروریستی سلاحهای غربی دارند
آمریکا در حالی در خصوص نحوه استفاده پاکستان از جنگنده اف-۱۶ در تنش نظامی با هند حساسیت نشان میدهد که بیش از ۳ سال است که ائتلاف سعودی به رهبری عربستان با انواع سلاحهای آمریکایی و غربی در حال کشتار مردم یمن است.
تنش در روابط اسلامآباد و دهلینو پس از حادثه تروریستی دو هفته پیش شدت یافت. روز پنجشنبه ۱۴ فوریه یک عامل انتحاری، نظامیان هندی را در منطقه کشمیر هندوستان هدف قرار داد که بر اثر آن ۴۶ نیروی پلیس کشته شدند. گروه موسوم به «جیش محمد» در پاکستان مسئولیت این حادثه را برعهده گرفت.
چهارشنبه گذشته ۳ جنگنده هندی به حریم هوایی منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان وارد شدند. بنابر اعلام منابع پاکستانی، در پی عملیات رهگیری جنگندههای پاکستانی، ۲ جنگنده هندی هدف حمله قرار گرفتند و سرنگون شدند. همزمان رسانههای هندی نیز از ساقط کردن یک جنگنده پاکستانی در کشمیر خبر دادند که اسلامآباد گزارشها در این خصوص را رد کرد.
انتهای پیام/