گوشت و مرغ طبخ شده بدون نمک برای افراد دچار پرفشاری توصیه میشود و برای معطر کردن گوشت میتوان از سبزیهای معطر، ادویهها و میوهها استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
نوشیدن حداقل ۸ الی ۱۰ لیوان آب در روز برای هیدراته نگاه داشتن بدن مفید است؛ همچنین شیردهی اولین و بهترین روش برای درمان آکنه دوران شیردهی به شمار میرود؛ برای درمان آکنه در دوران شیردهی سه الی چهار مرتبه صورت خود را با آب ولرم بشویید، سعی کنید یک شیوه زندگی سالم را دنبال کنید، خوردن مواد غذایی سالم شامل میوهها، سبزیجات، و غلات کامل در پیشگیری از بروز آکنه مفید است، از خوردن غذاهای سرخ شده و تند خودداری کنید، از کندن و یا فشردن آکنه خودداری کنید چرا که این عادت میتواند باعث بروز زخم شود.
ماش از مواد مغذی سرشار از فیبر تشکیل شده است که برای هضم و گوارش مفید است؛ به دلیل هضم راحت برای افرادی که از درد معده و اسهال رنج میبرند مفید است و به رفع علائم روده تحریک پذیر مانند سوء هاضمه، نفخ، یبوست، سوزش سر دل کمک میکند، توصیه میشود قبل از مصرف ماش، مانند حبوبات دیگر ابتدا چند ساعت آن را در آب خیس کنید؛ منیزیم موجود در ماش یک تنظیم کننده قوی فشار خون است و به آرام سازی رگهای خونی و کاهش فشار خون بالا کمک میکند.
ویتامین E یکی از ویتامینهای قابل حل در چربی است و در غذاهایی مانند مغز بادام، روغن گندم، اسفناج، دانههای آفتاب گردان و کره بادام زمینی یافت میشود؛ ویتامین E به میزان کمتری در میوههایی از قبیل کیوی، مانگو و گوجه فرنگی یافت میشود، این ویتامین نقش محافظت کننده در عضلات را دارد و به ریکاوری بعد از ورزش کمک میکند؛ اگر دچار گرفتگی و اسپاسم عضلات پا بخصوص موقع خواب هستید، هر شب پس از شام یک الی ۲ عدد کیوی میل کنید، منیزیم بسیار بالای کیوی کمک زیادی به رفع اسپاسم عضلات میکند.
در زمان خستگی ارتباط دقیق بین سلولهای عصبی مغز برقرار نمیشود و واکنش مغز به محرکهای خارجی کندتر از حد معمول خواهد بود به همین دلیل بروز اتفاقهایی چون تصادف، سقوط، از دست دادن تعادل، ناتوانی در حل مسئله و کاهش تمرکز در زمان خستگی رخ میدهد، همچنین آسیب دیدن سلولهای مغزی در دراز مدت سبب ابتلای افراد به بیماریهایی چون صرع، دمانس و حتی آلزایمر میشود.
گوشت و مرغ طبخ شده بدون نمک برای افراد دچار پرفشاری توصیه میشود؛ برای معطر کردن گوشت میتوان از سبزیهای معطر، ادویهها و میوهها استفاده کرد به عنوان مثال برای گوشت گوسفند از مرزنگوش و مریم گلی، برای مرغ از شوید و ترخون و برای جگر از پرتقال میتوان استفاده کرد، ماهی تازه، منجمد یا کنسروشده بدون آب نمک خوب است، میتوان ماهی را با برگبو، شوید، فلفل قرمز و سیاه، ادویهها، مرکبات، سسهای خانگی بدون نمک و سایر سبزیها معطر کرد، ماهیهای حاوی اسیدهای چرب مفید از قبیل حلوا، سالمون و قباد چندین بار در هفته توصیه میشوند.
انتهای پیام/