سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرماندار شهرستان ورامین:

۴۰ درصد گوشت قرمز استان تهران را ورامین تأمین می‌کند

کاغذلو گفت: شهرستان ورامین دارای مزیت نسبی در بخش کشاورزی است و سالیانه ۴۰ درصد گوشت قرمز استان تهران را تأمین می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، کاغذلو فرماندار شهرستان ورامین در چهل و نهمین ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران که امروز (شنبه ۱۱ اسفند ماه) برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان ورامین دارای مزیت نسبی در بخش کشاورزی است و سالیانه ۴۰ درصد گوشت قرمز استان تهران را تأمین می‌کند.

وی افزود: قیمت بالای نهاده‌های دامی و کمبود این نهاده‌ها در بازار یکی از عمده‌ترین مشکلات کشاورزان ورامین است.

کاغذلو گفت: قرار گرفتن واحد‌های صنعتی مستقر در چرمشهر در لیست صنایع آلاینده یکی از مشکلات صاحبان صنایع در ورامین است.


بیشتر بخوانید: روزانه ۱۲۰ تن گوشت گرم وارد استان تهران می‌شود


وی ادامه داد: متأسفانه سازمان اقتصاد و دارایی استان، واحد‌های این شهرستان را به دلیل شعاع استقرار از پرداخت مالیات معاف نمی‌کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.