نایب رئیس سندیکای برق ایران تصریح کرد: متفاوت بودن زمان پیک مصرف برق کشور با همسایگان شمالی، میتواند ضمن افزایش تبادلات انرژی، ایران را تبدیل به هاب انرژی در منطقه کند.
بیشتر بخوانید: کمبود ۸ هزار مگاواتی برق در سال ۹۸
وی با اشاره به موانع پیش روی بخش خصوصی برای صادرات برق تصریح کرد: مانع جدی برای افزایش صادرت برق در کشور، وضع برخی از قوانین و ایجاد محدودیت برای بخش خصوصی است که بنا بر گفتههای وزیر نیرو سال آینده با برداشتن این موانع بخش خصوصی میتواند صادرات برق را افزایش دهد.
به گفته وی، بحث صادرات برق توسط بخش خصوصی فراتر از تصمیمات وزارت نیرو است و نیازمند همکاری سازمانی در سطح دولت و سایر دستگاههای اجرایی در کشور است که میتواند کشور را در روابط سیاسی و افزایش چانه زنی با کشور همسایه تقویت کند.
یاقری ادامه داد: ظرفیت صادرات برق به کشورهای همسایه همیشگی نیست و بسیاری از آنها اقدام به واردات برق و تکنولوژی ساخت نیروگاه حرارتی و تجدیدپذیر کردند، اما در مجموع با توجه به پتانسیل کشور و موقعیت جغرافیایی، ایران برتری محسوسی در زمینه برق و تبدیل شدن به هاب انرژی در منطقه دارد.
نایب رئیس سندیکای برق ایران با اشاره به صادرات برق به عراق تصریح کرد: صادرات برق به عراق مطابق قرارداهای گذشته ادامه یافته و برخی از بندهای قرارداد برای مطالعه بیشتر به جلسات آینده موکول شد.
باقری در پایان گفت: بها دادن به بخش خصوصی و حمایت از انرژیهای تجدیدپذیر مانند خورشیدی و بادی، در کنار قیمت مناسب برق نسبت به کشورهای همسایه، ایران را در جایگاه مناسبی قرار میدهد.
انتهای پیام/