دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هر موضوعی که مربوط به معیشت و اقتصاد مردم باشد در اولویت مجمع تشخیص مصلحت نظام است و معیشت مردم اولویت اولمان است.
وی ادامه داد: بعد از اینکه مصوبه CFT به مجمع تشخیص ارجاع شد تا اعضا درباره آن نظر بدهند برخی از اعضا ارتباطاتی بین این دو مسئله را ملاحظه کردند و متوجه شدند تصمیمگیری در هر کدام از این دو موضوع بدون توجه به بعد دیگر محل ایراد است و این دو هم پوشانیهایی با یکدیگر دارند، در نتیجه پیشنهاد شد تا فرصت دیگری داده شود تا برای هر دو مصوبه باهم در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیمگیری شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در مورد تحت فشار قرار دادن مجمع تشخیص اظهار کرد: در یک سال اخیر اقداماتی علیه مجمع میشود که کاملا مشکوک است.
وی ادامه داد: آنها در مورد هیئت عالی نظارت میگویند شورای نگهبان دوم در حال درست شدن است و در مورد تصویب پالرمو و cft عجلهکاری فوق العادهای دارند تا بدون کارشناسی تصمیم گرفته بشود؛ همچنین صحبتهایی از قول رئیس مجمع و من در خبرگزاریها منتشر میشود. همه این اظهارات به دلیل آن است که عدهای نگران نظارت مجمع هستند چرا که بسیاری از مشکلات کشور با نظارت مجمع حل شده و جلوی بسیاری از تخلفات گرفته خواهد شد.
رضایی خاطرنشان کرد: هجمههای یک سال اخیر مربوط به هیئت عالی نظارت است که رسانهها باید توجه داشته باشند که بدون منبع از مجمع خبری را منتشر نکنند.
وی با بیان اینکه تاکنون چندین جلسه در مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص بررسی لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو برگزار شده است، گفت: در این جلسات نسبت به ابعاد مختلف امنیتی و اقتصادی در مورد پالرمو بحث کردیم و اعضای مجمع و نمایندگان دولت هم نظرات خود را اعلام کردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پس از آنکه مصوبه CFT از طرف مجلس به مجمع رسید به دلیل همپوشانی و ملاحظاتی که بین دو لایحه پالرمو و CFT وجود دارد، مقرر شد بررسی لایحه پالرمو با تاخیر صورت بگیرد تا کارشناسان مربوط به CFT هم حضور داشته باشند، بنابراین نمایندگان دولت و مجلس هم موافق تاخیر در رسیدگی به پالرمو بودند.
رضایی با تاکید بر اینکه در سال جدید بررسی دو لایحه را در دستور کار قرار میدهیم، تصریح کرد: در این میان رفتار FATF هم مورد توجه است، زیرا از سویی اقدامات ایران را تحسین کرده و از سوی دیگر با ابهام از اقدامات ایران یاد کرده است. هر چه رفتار FATF سازنده باشد در نظر مجمع تاثیر دارد. همچنین کمیته حقوقی دبیرخانه مجمع موظف شده است تا بیانیه FAtf را تحلیل کنند.
وی در ادامه به تاثیر رفتار اروپاییها در نظرات مجمع اشاره کرد و گفت: از رفتار اروپاییها راضی نیستیم، آنها به تعهدات خود در برجام عمل نکردند و شرکتی با ۳۰۰ هزار یورو در ماه تاسیس کردند که به صورت تهاتری با ایران معامله کند در حالیکه در برجام خرید و فروش نفت، تاسیس شعبات بانکی مورد نظر بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انتقادات به مجمع گفت: انتقادات به مجمع درست نیست چرا که تصمیم گیری عجولانه به کشور خسارت زیادی میزند و تصمیمات پخته و کارشناسی میتواند فرصتی به دیپلماسی کشور دهد تا کسانی که انتظار دارند ایران به تعهدات خود عمل کند، باید ضمانتهایی ارائه دهند بنابراین تاخیرها میتواند مفید و سازنده باشد و اگر به بیانیه FAtF دقت کنید متوجه میشوید که تاخیرات منطقی و کارشناسی میتواند منافع زیادی برای جامعه داشته باشد.
رضایی تاکید کرد: هر موضوعی که مربوط به معیشت و اقتصاد مردم باشد در اولویت مجمع تشخیص مصلحت نظام است و معیشت مردم اولویت اول ما است و ما به کنوانسیونها به عنوان راهی اقتصادی برای جامعه مینگریم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اظهارات هفته گذشته رئیس جمهور درباره اینکه نمیتوان تصمیم گیری در مورد لوایح مصوب دولت و مجلس را به دست یک جمع ۲۰ الی ۳۰ سپرد، گفت: این حرف حرف دوستانه و قانونی نیست. موضع قانونی به یک نفر یا ۳۰ نفر ارتباطی ندارد و اگر قانون به جمعی اختیار داده باشد که تصمیمی را در چارچوب قانونی مشخص بگیرد، دیگر سایر موضوعات اهمیتی ندارد.
وی افزود: اعضای هیئت دولت کم جمعیتتر از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و اگر بنا باشد بر اساس این اظهارات رئیس جمهور عمل شود، پس ایشان نیز یک نفر است و نمیتوان که نظرات یک نفر را مبنای بسیاری از حرکات کشور قرار داد.
وی درپاسخ به پرسشی مبنی بر مانور رسانههای بیگانه درباره FATF گفت: شرایط ما با دیگر کشورها یکی نیست و باید همه کارشناسان نظر دهند. شاید اگر ما هم تحریم نبودیم به شکل دیگری کار کارشناسی درخصوص FATF انجام میدادیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص رای گیری عمومی از مردم در مورد همه پرسی درباره FATF، گفت: قانون اساسی راهکار برون رفت از بنبستهای سیاسی را مشخص کرده و هرکسی غیر از این را بگوید خلاف قانون صحبت کرده است.
انتهای پیام/
اون وقت ما داریم رو تصویبش جدل میکنیم
شهدا ما شرمنده ایم!!!!!
در قرارداد هسته ای هم سرعت برنامه پیشرفته ایران کند شد و چرخ سانتریفوژها که آرام چرخید ،چرخ صنعت و معیشت هم بسیار کندتر شد . مسولان در مورد FATF این اشتباه را نکنند و از یک سوراخ دوبار گزیده نشوند.
لعنت و مرگ بر آمریکا
در مورد تصویب FATFهیچ عجله ای نباید کرد زیرا این تصویب برجام دوم دیگری خواهد بود که زبانش خیلی بیشتر از قرارداد هسته ای است.
قرارگاه خاتم را بگید بزرگترین خودروسازی جهان را راه بندازه ،بیشتر مشکل اشتغال و صنعت حل و بر روی شکست قیمتها تاثیر بسیار زیادی دارد.
حال یه سوال دارم اگر شفاف سازی اینقدر خوب است که حتی حاضر شوم نکات ضعف و آسیب پذیری خود را دو دستی تقدیم دشمنان قسم خورده کنیم چرا وقتی صحبت از شفافیت اقتصادی کشور ، و شفافیت املاک و دارایی ها و حقوق و مزایا دولت و مجلس و بخش خصوصی است همین افراد که اف ای تی اف را معجزه و درمان تمامی دردهای کشور می دانند با شفاف سازی حقوق و مزایا کارمندان دولت و اموال و دارایی مردم که می تواند منشأ سلامت اقتصادی کشور شود و از رانت و پارتی بازی ، قاچاق و پولشویی جلوگیری کند را سرک کشیدن در کار مردم تلقی می کنند و اجازه شفافیت دورنی در اقتصاد کشور را نمی دهند ؟؟؟؟؟؟!!!!!
علت این یک بام و دو هوا بودن در شفافیت چیست هرچند که شفافیت اقتصادی برای مردم و هموطنان بسیار حسن و مزایا دارد و می تواند سبب بالندگی و شکوفایی اقتصادی کشور شود و شفافیت برای دشمنان می تواند سبب صربه پذیری اقتصاد و عقب ماندگی هزاران ساله کشور شود
اقتصاد تخصص کدامتان بود
نظر کدام کارشناس اقتصادی را گرفتید
؟