سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سامانه پیشرفته اس-۵۰۰ روسیه به‌ زودی عملیاتی می‌شود

مقامات نظامی روسیه اعلام کردند پس از پایان دوره آموزشی افسران مربوطه، سامانه‌های پدافندی اس-۵۰۰ و اس-۳۵۰ این کشور عملیاتی می‌شوند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تاس، مقامات نظامی روسیه از عملیاتی‌ شدن سامانه دفاع موشکی اس-۵۰۰ و اس-۳۵۰ در آینده‌ای نزدیک خبر دادند.

سرهنگ «ولادیمیر لیاپارف» فرمانده آکادمی هوا فضای ژوکوف روسیه روز جمعه اعلام کرد سامانه‌های پیشرفته ضد موشک‌های بالستیک زمین به هوای اس-۵۰۰ و سامانه‌های موشکی میان‌برد زمین به هوای اس-۳۵۰ به زودی عملیاتی می‌شوند.

به گفته لیاپارف در سال ۲۰۱۹ اولین گروه افسران دوره آموزشی استفاده از اس-۵۰۰ را تکمیل خواهند کرد،  و تا پایان سال جاری میلادی نیز سامانه اس-۳۵۰ علمیاتی خواهد شد.

پیش از این سرگئی شایگو، وزیر دفاع روسیه اعلام کرده بود تا اوایل سال ۲۰۲۰ سامانه‌های اس-۵۰۰ در اختیار نیرو‌های مسلح روسیه قرار خواهد گرفت.


بیشتر بخوانید: سایه وحشت «ااس-۵۰۰» بر جنگنده‌های آمریکایی


خبرگزاری روسی اسپوتنیک درباره این سامانه موشکی نوشت: سامانه اس-۵۰۰ نسل جدید سامانه‌های موشکی زمین به هوا است که برد آن حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ کیلومتر بوده و به منظور رهگیری و نابودی موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای و همچنین جنگنده‌ها و موشک‌های کروز مافوق صوت طراحی شده است.

از دیگر امکانات مهم سامانه اس-۵۰۰ می‌توان به توان نابودی موشک‌های مافوق صوت، موشک‌های بالدار کروز، پهپادها و همچنین ماهواره‌های مخابراتی اشاره کرد.

این سامانه موشکی که ساخت آن از سال ۲۰۱۰ در جریان است، سیستم راداری قدرتمندی دارد که می‌تواند تا شعاع ۶۰۰ کیلومتری به طور همزمان به چند هدف پرنده موشک پرتاب کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۲۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۷
روسها از آمريكاييها بدتر و بدذات تر هستند ..ظلمي كه در طول تاريخ به اين ملت كرده اند نبايد فراموش بشه..خيانت روسها رو روزي علني ميبينيم
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۱ اسفند ۱۳۹۷
درود بر سوریه
ناشناس
۱۶:۵۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۷
فك كنم اين موشكا با ماهواره و آواكس هدايت ميشن چون ٦٠٠ كيلومتر خيليه