وی ادامه داد: با توجه به آمار بالای تولید زعفران در کشور، عرضه این محصول در بورس کالا و با استفاده از ابزارهای جدید و به روز دنیا نه تنها به کشاورزان بلکه به تجار و بازرگانان این امکان را میدهد تا با اطمینان خاطر برای فروش و صادرات محصولی با کیفیت و با قیمت مناسب اقدام کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: باید توجه داشت ابزارهای مالی که در بورس کالا مورد استفاده قرار میگیرند نوع مدرن از معاملات سنتی است که این ابزارها میتواند به کشاورز و فعالان اقتصادی این امکان را دهد تا در فضایی شفاف، رقابتی و امن محصول خود را معامله کند.
بیشتر بخوانید: معامله زعفران در بورس، بین المللی شود/افزايش توليد و بهره ورى از مسیر بورس کالا
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماههای گذشته معامله زعفران در بورس کالا با روشهای نقدی، گواهی سپرده کالایی و قرارداد آتی با استقبال خوبی روبه رو شده است با راه اندازی معاملات آپشن نیز کشاورزان میتوانند با ورود به این بازار و خرید قراردادهای «اختیار فروش» ضمن بیمه قیمت محصول خود، از فروش محصول در آینده نیز مطمئن باشند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس تصریح کرد: بدون شک با تکمیل پازل معاملات زعفران در بورس کالا، شاهد توسعه صنعت زعفران، کاهش فعالیت واسطهها در معاملات نقدی و حمایت از زعفرانکاران خواهیم بود.
کریمی در پایان گفت: باید به این نکته توجه داشت که راه اندازی ابزارهای مالی به خصوص ابزاری همچون آپشن که دارای پیچیدگیهایی است از همان ابتدا با رونق همه جانبه روبهرو نمیشود که در این زمینه آموزش مستمر کشاورزان و سرمایه گذاران لازم است تا رفته رفته شاهد معاملات پرحجم قراردادهای آپشن زعفران باشیم.
انتهای پیام/