سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری جشنواره‌ای برای افزایش سرانه مصرف ماهی

مسابقه پخت ماهی، عصر امروز در جشنواره عرضه و طبخ آبزیان واقع در بوستان ولایت ساری برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مسابقه طبخ ماهی عصر امروز در محل جشنواره ، در ۵ محور کیفیت و طعم غذا، بهترین تزﺋینات، باصرفه بودن، حفظ ارزش غذایی و سهولت در طبخ برگزار می‌شود

شهروندان می‌توانند با طبخ آبزیان باتوجه به محور‌های فوق درمنازل و تحویل آن درساعت ۱۶ درمحل جشنواره از جواﺋز آن بهره‌مند شوند.

جشنواره عرضه و طبخ آبزیان ساری که از روز یکشنبه ۴ اسفند در پارک ولایت آغاز شد آشپز‌ها در قالب ۲۵ غرفه به عرضه و طبخ آبزیان می‌پردازند.

 انواع غذا‌های ماهی شامل ناگت ماهی، ناگت میگو، فلافل و کتلت ماهی، کباب ماهی، سوخاری کیلکا، انواع سس ماهی و ماهی زنده در جشنواره آبزیان ساری به فروش می‌رسد.

این جشنواره که تا فردا جمعه ادامه دارد از ساعت ۱۶ تا ۲۲ برای بازدیدکنندگان دایر است.

انتهای پیام/آ

مسابقه پخت ماهی در جشنواره آبزیان ساری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.