امیر نصیرزاده در ادامه با بیان امکانات نیروی هوایی برای استفاده متخصصین، پژوهشگران و دانشگاهیان افزود: دفتر مطالعات راهبردی نیروی هوایی و همچنین موزه هوانوردی میتوانند مراجع و منابع اطلاعاتی خوبی برای شناخت بیشتر فعالیت ها، رسالتها و ماموریتهای نیروی هوایی باشد.
وی با اشاره به تحریمهای دشمنان در عرصه نظامی علیه جمهوری اسلامی بالاخص در حوزه هوایی و هوانوردی، تاکید کرد: تحریم اگرچه در ظاهر مشکلاتی را برای نیرویهای مسلح به ویژه برای نیروی هوایی بوجود آورد، اما حقیقتاً تحریمها را میتوان نعمت نیز بحساب آورد چرا که ما را بر آن داشت تا بدون اتکا به سایر کشورها، به فکر ساخت، طراحی و تولید قطعات مرتبط با صنایع هوایی و با کمک دانشمندان بومی کشورمان، احتیاجات و نیازهای خود را برطرف کنیم.
امیر نصیرزاده با بیان اینکه جای خوشبختی است که ارتباط نیروی هوایی با دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور همچون دانشگاههای صنعتی شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، شیراز، تبریز و دیگر موسسات تحقیقاتی استمرار داشته است تصریح کرد: بسیاری از پروژههای نهاجا به صورت برون سپاری و با همکاری مشترک با دانشگاهیان و دانشمندان کشور در حال اجرا و انجام است.
گفتنی است در این مراسم پیشکسوتان نیروی هوایی ارتش به بیان خاطراتی از نحوه انجام عملیاتهای مهمی همچون کمان ۹۹ و حمله به اچ ۳ در زمان جنگ تحمیلی پرداختند.
در پایان این نشست هدایایی به رسم یادبود توسط امیر نصیرزاده به دانشجویان اهداء شد و همچنین دانشجویان از موزه هوانوردی و دفاع مقدس نیز بازدید کردند.
انتهای پیام/