وی افزود: با توجه به اینکه تجاریسازی نتایج تحقیقات نوآورانه نیازمند سرمایهگذاری و پذیرش ریسک است ایدرو بعنوان سازمان توسعهای این آمادگی را دارد تا با حمایت از نخبگان و شرکتهای دانش بنیان در زمینه تجاریسازی دستاورد پژوهشهای فناوریهای نوین کشور سرمایهگذاری کند.
به گفته معاون برنامهریزی ایدرو در این رویکرد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران علاوه بر نخبگان داخلی؛ حمایت از نیرویهای انسانی نخبه خارج از کشور برای عملیاتی و تجاری ساختن دستاوردهای پژوهشی آنان را با جدیت دنبال میکند.
بیشتر بخوانید: امضای موافقتنامه توسعه همکاریهای صنعتی استرالیا و ایدرو
وی افزود:، چون امروزه گسترش فناوریهای نو و صنایع نوین در قالب انقلاب صنعتی چهارم محورهای اصلی توسعه صنعتی جهانی محسوب میشود ایدرو نیز رویکردهای جدید متناسب با تغییرات فضای کسب و کار جهانی از جمله هوشمندسازی و توانمندسازی صنایع برای ورود به موج انقلاب صنعتی چهارم و تجاریسازی نتایج پژوهشهای حوزه فناوری نوین (hightech) را برگزیده است.
به گفته عبداللهی در الگوی استاندارد و جهانی سازمانهای توسعهای در زمینههایی که بخش خصوصی به دلیل مشکلات مالی، ریسک بالا یابازدهی دیر هنگام فعالیت نمیکند وارد شده و بسترسازی و توانمندسازی بنگاهها را بر عهده میگیرند.
انتهای پیام/