سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت استفاده از نظرات کارشناسی برای رفع مشکلات

استاندار آذربایجان شرقی بر استفاده از نظرات کارشناسی برای رفع مشکلات جامعه تاکید کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،دکتر محمد رضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در جمع اعضای هیات مدیره و جمعی از کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی افزود: هر چقدر در امور قضائی، اداری و بانکی از نظریه‌های صائب کارشناسی استفاده شود شاهد حل و فصل بخشی از مشکلات خواهیم بود.
 وی افزود: استفاده از نظریات کارشناسی علاوه بر اینکه موجب کاهش خطا و اشتباهات در تصمیم گیری می‌شود به شفافیت امور نیز می‌انجامد و انتظار میرود خبرگان و کارشناسان بیش از این وارد صحنه‌ها شوند.

وی با بیان اینکه باید استفاده از نظریات کارشناسی در همه سازمان‌ها و نهاد و موسسات دولتی و خصوصی نهادینه شود تصریح کرد: واقعیت این است که یکی از مشکلات جامعه ما استفاده کم از نظریات صائب اهل خبره و کارشناسی است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان رسمی دادگستری با کوله باری از دانش و تجربه به عنوان بازوی اصلی نظام قضائی اداری و بانکی استان عمل می‌کنند و باید از توانمندی‌های کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی به نحو احسن استفاده کنیم.

دکتر پورمحمدی همچنین تاکید کرد: باید ارجاعات کارشناسی دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری صورت گیرد تا علاوه بر عدالت توزیع ارجاعات کارشناسی بین کارشناسان و ایجاد رویه هماهنگ و شفاف سازی حق و حقوق کانون کارشناسان نیز محفوظ بماند.

در این جلسه معاون قضائی دادگستری آذربایجان شرقی نیز گفت:: کارشناسان رسمی دادگستری بازوی نظام قضائی در ایجاد عدالت و احقاق حقوق مردم در سالم سازی جامعه هستند و با ارائه نظرات کارشناسی قضات را در کشف حقیقت یاری می‌دهند.

عزیز امن اللهی افزود: کارشناسان یکی از بال‌های مهم اجرای عدالت اند و نظرات دقیق و موشکافانه آن‌ها می‌تواند از اطاله‌ی آئین دادرسی و تسریع در مختومه شدن پرونده‌های قضائی با روشن شدن حقایق کمک کند.

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی هم در این نشست با اشاره به تاریخچه این کانون گفت:: شکل گیری کانون کارشناسان رسمی دادگستری در کشور به اوایل ۱۳۴۹ بر می‌گردد و این کانون پس از تهران در شهر کهن تبریز شکل گرفته و هم اکنون بیش از ۱۲۰۰ نفر کارشناس خبره و ممتاز که بیشتر آن‌ها از دانش آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور می‌باشند در کانون استان عضویت دارند.

علی اکبر بالاگر افزود: تعداد رشته‌های کانون کارشناسان رسمی دادگستری حدود ۵۰ رشته بوده و شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری به تدوین و طراحی رشته‌های جدید و صلاحیت‌های فنی جدید نیز اقدام کرده است.

منبع صدا و سیما

انتهای پیام / ا

ضرورت استفاده از نظرات کارشناسی برای رفع مشکلات جامعه

برچسب ها: دادگستری ، استانداری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.