معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه علوم شناختی مرز دانش است، گفت: این حوزه مورد توجه تمام کشورها قرار گرفته و سرمایه گذاریهایی خوب در اروپا و شرق آسیا در این حوزه انجام گرفته است.
جهانگیری با اشاره به اهمیت مغز بیان کرد: علوم شناختی در سلامت و دفاع اهمیتی بسیار دارد و به دلیل نوپا بودن علوم شناختی باید بگویم ما به موقع شروع کردهایم و اگر سرعتان را همینگونه ادامه دهیم و از دانشمندان خارجی دعوت کنیم و به داخل توجه کنیم، موفق خواهیم شد.
معاون اول رئیس جمهور درباره حرکت اقتصاد به سمت فناوریهای نو اظهار کرد: اگر بتوانیم از محصولات دانشهای جدید بهره ببریم و تجاری سازی را انجام دهیم، به هدف رسیدهایم.
وی با اشاره به محدودیتهای مالی کشور گفت: محدودیتهای مالی سبب میشود تا به سمت راههای جدید و نو حرکت کنیم و باید شرکتهای دانش بنیان بهصورت جدی مورد توجه قرار گیرند و دولت دوازدهم یکی از اصلیترین جهت گیریهای خود را حمایت از شرکتهای دانش بنیان قرار داده است.
جهانگیری با بیان اینکه اکنون هزاران شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد، اظهار کرد: امیدوارم در زمینه علوم شناختی و و مسیل مرتبط با مغز کاری جدیتر انجام دهیم که لازمه آن مطالبه گری افکار عمومی است و برگزاری نمایشگاههای مختلف و توسعه آنها میتواند سبب آشنایی مردم با علوم مختلف شود.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: همه نهادهای دولتی و مختلف باید در یک راستا قرار بگیرند و به کمک این علوم میتوان کشور را توسعه داد.
وی با بیان اینکه ارتباطی خوب میان دانشگاهها انجام گرفته است، گفت: هماکنون در دانشگاههای علومپزشکی وزارت علوم اتفاقاتی خوب افتاده است و خوشبختانه شاهد حضور دانش آموزان هم در این حوزه هستیم.
انتهای پیام/