وی افزود: ۸۱ هزار مگاوات ظرفیت منصوبه نیروگاههای کشور است، که از این میزان ۶۴ هزارمگاوات نیروگاه حرارتی و از این میزان ۱۶ هزار واحد بخاری ۲۵ هزار و ۳۵۵ مگاوات واحد گازی و ۲۳ هزار واحد سیکل ترکیبی است.
بیشتر بخوانید: افزایش راندمان نیروگاهها به ۳۸.۵ درصد تا تابستان آینده
وی با بیان اینکه در ده ماهه گذشته بیش از ۹۳.۵ درصد تولید کشور بر عهده نیروگاههای حرارتی بوده است، افزود: ۶ و نیم میلیارد یورو ارزش نیروگاههای حرارتی دولتی در اختیار شرکت تولید نیروی برق حرارتی است و تعداد ۸۵۰۰ نفر شاغلین حوزه بهرهبرداری دولتی این نیروگاهها هستند.
طرزطلب با اشاره به اینکه ۱۰ درصد نیروگاههای کشور عمری بالای ۴۰ سال دارند، افزود: ۶۱ درصد نیروگاههای کشور کمتر از ۲۰ سال سن دارند.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی گفت: در سه سال گذشته ۲۰ هزار واحد جدید کلنگ زنی کرده ایم که امیدواریم به تدریج در طول برنامه ششم و هفتم توسعه وارد مدار تولید برق کشور شوند.
طرزطلب با بیان اینکه در حوزه تولید باید قیمت هر کیلووات برق محاسبه شود، تصریح کرد: دولت در صورت عدم واقعی کردن قیمت برق لازم است تا ما به التفاوت آن را به بخش تولید بازگرداند.
وی در ادامه از انجام حدود ۶۰ درصد پیشرفت تعمیرات نیروگاهی در بخش دولتی و خصوصی خبر داد و افزود: امیدواری زیادی وجود دارد که برنامه تعمیرات باقی مانده واحدها نهایتا تا پایان اردیبهشت سال ۹۸ و یا در اواسط خردادماه ۹۸ به اتمام برسد.
وی در ارتباط با برنامه رسیدن واحدهای جدید به مدار برای پیک ۹۸ گفت: ۷۰ درصد این برنامه انجام شده و ۳۰ درصد تاخیر داریم و اگر هزار مگاوات نیروگاه موجود را بتوانیم سرپا نگه داریم میتوانیم تابستان سال آینده را با موفقیت پشت سر بگذاریم.
طرزطلب در ادامه با بیان اینکه ۱۱ درصد پرسنل شرکت کاهش یافته است گفت: ۱۲ شرکت تولید در لیست واگذاری هستند و تنها ۷ شرکت زیر مجموعه باقی میماند که قرار است سال آینده ادغام شود.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی تهاتر ۱۳ هزار میلیارد از بدهیهای شرکت برق حرارتی را یکی از بزرگترین دستاوردهای این مجموعه عنوان کرد و افزود: به سمت ایجاد درآمد ارزی هستیم و به دنبال این هستیم که درباره قیمت تمامشده شفافسازی انجام شود.
انتهای پیام/