وی تاکید کرد: نیاز است در ساخت و سازهای حوزه سلامت، ایجاد ظاهر زیبا و چشمنواز با هزینههای اندک نیز مد نظر قرار گیرد، چراکه در حوزه سلامت با افراد دردمند مواجه هستیم و نباید اجازه دهیم روحشان با دیدن فضاهای فرسوده و نازیبا آزردهتر شده و تحمل فضاهای درمانی برایشان سخت شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به پیشرفتهای بسیار خوب مهندسی در بخش خصوصی و زمینه مساعد برای بهره گیری بخش دولتی از این قابلیتها، عنوان کرد: نباید به بخش خصوصی به عنوان رقیب نگریست و عرصه را برای حضور و فعالیت آنها تنگ کرد، اما نظارت جدی از سوی دولت بر فعالیتهایی که توسط بخش خصوصی انجام میشود، ضروری است.
وی برخورداری مهندسان از دانش روز را با توجه به پیشرفت علم در دنیا و ارتباطگیری موثر با مراکز تحقیقاتی و علمی و انجمنهایی که در این زمینه فعالیت میکنند، ضروری دانست و افزود: باید تلاش کنیم کیفیت اقدامات و رعایت استانداردها در ابعاد مختلف پروژههای بخش دولتی، خصوصا از دید زیبایی شنایی، بهتر از بخش خصوصی باشد.
تقوی نژاد تصریح کرد: چنانچه در انجام پروژههای مهندسی در حوزه سلامت دقت کافی به کار نرود، کاستیها قابل توجهتر از سایر حوزهها خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به مشکلات تخصیص اعتبارات مالی در شرایط فعلی اقتصادی کشور، بر استفاده بهینه از منابع و بهرهگیری مناسب از سایر منابع، بهخصوص ظرفیت بخش خصوصی و خیرین، تاکید کرد و گفت: باید درمورد هزینه کرد و قیمت تمام شده ساخت و سازها در بخش دولتی تجدید نظر شده و مدام به یکدیگر تذکر دهیم تا راه صحیح را پیش رویم، چراکه ما امانتدار مردم در استفاده از منابع بیت المال هستیم و باید در مقابل این امانت پاسخگو باشیم.
وی بر مشارکت جمعی و تقویت مسئولیت پذیری و افزایش تعهد سازمانی در میان کارکنان یک سازمان تاکید کرد و افزود: تعصب سازمانی باید به گونهای باشد که تمام افراد دارای تخصص در یک سازمان، با اشتیاق و علاقه فعالیت کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بیان کرد: با اولویت قرار دادن اتمام پروژههای نیمه تمام قبلی، باید از هدررفت منابع جلوگیری کنیم. در خصوص پروژههای جدید نیز باید اولویتهای کاری و شاخصهای خود را مدنظر داشته و با همکاری یکدیگر بر اجرای به موقع این اولویتها تاکید ورزیم.
انتهای پیام/