وی با اشاره به تعامل خوب دولت و بخش خصوصی پس از انقلاب گفت: ابتدای انقلاب، صنعت برق ایران رتبه ۳۸ دنیا را داشته درحالیکه اکنون در رتبه چهاردهم دنیا قرار دارد که این موفقیت نتیجه تعامل خوب دولت و بخش خصوصی بوده است.
بیشتر بخوانید: افزایش راندمان نیروگاهها به ۳۸.۵ درصد تا تابستان آینده
متولیزاده، اقتصاد صنعت برق را تنها مشکل این صنعت دانست و افزود: اگر قیمت برق اصولی و به تدریج افزایش مییافت، امروز با این بحرانها و بدهیها روبرو نبودیم و این امر ناشی از عدم هماهنگی دولت و بخش خصوصی است.
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه در حوزه اقتصاد صنعت برق به کمک هم نیامدهایم و همین خلاء منجر به تصمیمگیریهای نادرست شده است، ادامه داد: سندیکا قدمهای خوبی در زمینه صنعت برق برداشته که امید است با کمک هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.
متولیزاده اظهار کرد: برای اولین بار میزان بدهیهای ما روند کاهشی و نزولی داشته است و در بودجه ظرفیتهای خوبی برای توسعه صنعت برق و صادرات وجود دارد.
وی بیان کرد: تصمیم برای هوشمندسازی شبکههای برق فرصت و بازار جدیدی برای فعالان صنعت برق ایجاد میکند که در بودجه بر آن تاکید شده است.
مدیرعامل توانیر با اشاره به اینکه همکاری بین دولت و بخش خصوصی ضرورتی مهم است و باید آن را تقویت کرد، گفت: اگر همان هماهنگی و همکاری دولت و بخش خصوصی که در حوزه فنی برق انجام میشد، در حوزه اقتصاد هم وجود داشت شرایط اقتصاد برق بهتر بود، لذا برای اصلاح این ساختار باید به هم کمک کنیم.
متولیزاده، تشکیل کمیتهای با هدف پیگیری موضوع بهینهسازی، اصلاح الگو و مدل مصرف را پیشنهاد کرد و افزود: پیگیری این موضوع با همکاری بخش خصوصی میتواند زمینه اشتغال فراوانی را ایجاد کند.
وی اظهار کرد: از لحاظ قانونی برنامههای زیادی برای اصلاح الگوی مصرف تعریف شده است، فقط باید با ارائه پیشنهادها و تعریف پروژه، فرصت اشتغال و فعالیت را ایجاد کنیم.
مدیرعامل توانیر افزود: از روزی که بنده در توانیر حضور دارم ۷۰ نفر بازنشسته شدهاند و طبق قانونی که احتمالا طی چند روز آینده در مجلس تصویب خواهد شد، تعداد بازنشستگان بیشتر شده و نیروهای جوان مشغول به کار خواهند شد.
انتهای پیام/