سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

بازار گوشت هنوز تنظیم نیست! / چرا تقاضای مردم برای خرید گوشت بیش از حد معمول است؟

گوشت قرمز و مرغ از نیاز‌های اساسی مردم به شمار می‌رود و تنظیم بازار این محصولات در شب عید بسیار ضروری است.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، توجه به تنظیم، کنترل و ثبات بازار در شب عید، یک ضرورت اجتناب ناپذیر به شمار می‌رود و در سال جاری که نوسانات قیمت‌ها در ارتباط با بسیاری از کالا‌ها به تنش‌های قیمتی منتهی شده و به تعبیری قدرت خرید مردم کاهش یافته است، عملیاتی ساختن تدابیر و تمهیدات مقتضی برای حصول این امر (تنظیم بازار) بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

طی هفته‌های گذشته، نوسانات قیمت گوشت با فراز و نشیب‌های بسیاری همراه بوده و این گرانیِ قیمت‌ها باعث شده کسب و کار برخی اصناف تحت الشعاع قرار گیرد که البته پیش از این در قالب گزارشی به تفصیل به این موضوع پرداخته شد.

فارغ از این تبعات و پیامدها، حصول ثبات، تنظیم و کنترل بازار گوشت در شب عید، ضرورتی است که باید دستگاه‌های ذی ربط تا سر حد توان برای تحقق این امر بکوشند.

تردیدی در مضرات استفاده از گوشت قرمز وجود ندارد، اما این موضوع دلیل موجهی برای افزایش افسارگسیخته قیمت ها، در ارتباط با این محصول به شمار نمی‌رود. خوب یا بد، گوشت از محوری‌ترین محصولات در سبد غذایی بخش قابل توجهی از خانوار‌های ایرانی است و در تمامی خورش‌ها و طیف وسیعی از غذاها، از این محصول استفاده می‌شود.

در حال حاضر ایجاد ثبات در قیمت گوشت به مراتب ضروری‌تر از تبیین مضرات آن به شمار می‌رود و نباید این واقعیت نادیده گرفته شود که افراط در انعکاس مضرات گوشت از سوی رسانه ها، می‌تواند مسبب نتیجه گیری‌ها و برداشت‌های سوء و غلطی در اذهان افکار عمومی شود که گویی برخی با طرح این موضوعات در صدد توجیه گرانی گوشت هستند و به واقع باید واکاوی مضرات و مخاطرات استفاده از گوشت برای سلامتی انسان در زمان مناسب دیگری به طرح و بحث گذاشته شود.


بیشتر بخوانید: تسهیلات برای واردات گوشت با ارز نیمایی فراهم شد


در ذیل این گزارش تلاش می‌شود به برخی از تدابیر اتخاذ شده برای ایجاد ثبات در بازار گوشت پرداخته شود.

حل و فصل مشکلات اختصاص ارز برای واردات گوشت در دستور کار قرار گرفته است

بدون تردید یکی از مشکلات اساسی در بروز نوسانات قیمتی، به برهم خوردن تعادل در نظام عرضه و تقاضا معطوف می‌شود، در هفته‌های اخیر مشکلاتی در نظام عرضه ایجاد شد و همین موضوع می‌تواند در عمیق‌تر شدن چالش‌های بازار مذکور موثر باشد.

چندی پیش، مسعود بصیری، مدیرکل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار و ذخایر راهبردی وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گویی با رسانه‌ها با اشاره به لزوم تنظیم بازار گوشت اظهار کرد: واردات گوشت با ارز رسمی همچون روال گذشته ادامه دارد.

وی در ادامه می‌افزاید: در سال جاری با افزایش نرخ گوشت، تقاضا برای گوشت‌های وارداتی و تنظیم بازار (به نسبت سنوات گذشته) بیشتر شد.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار در ادامه بیان می‌کند: حل و فصل مشکل تخصیص ارز برای واردات گوشت در دستور کار قرار گرفته و داده‌های اطلاعاتی برای شناسایی گروه‌های هدف (دریافت کننده گوشت) نیز در حال کامل‌تر شدن است و مقرر شد با تعریف و طراحی ساز وکار‌های جدید، عرضه گوشت اجرایی شود.

واردات ۱۳۰ هزار تن گوشت قرمز با هدف تنظیم بازار

مجید حسنی مقدم، معاون دفتر تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گویی با رسانه‌ها در ارتباط با تنظیم بازار گوشت شب عید و اقدامات و تدابیر اتخاذ شده در این خصوص عنوان کرد :واردات ۳۰ هزار تن گوشت منجمد و ۱۰۰ هزار تن دام زنده برای ثبات و تنظیم بازار شب عید در دستور کار قرار گرفته و چندی پیش، واردات ۳۰ هزار تن گوشت منجمد به کشور عملیاتی شد.

وی در ادامه می‌افزاید: واردات ۱۰۰ هزار تن گوشت بصورت دام زنده از رومانی نیز در دستور کار قرار دارد (که البته چندی پیش این تدبیر عملیاتی و اجرایی شد).

این مقام مسئول در ادامه می‌گوید: با توجه به برنامه ریزی و رایزنی‌های انجام شده، هر کسی برای واردات گوشت تقاضا دهد، ارز آن تامین خواهد شد و تخصیص ارز برای واردات گوشت از سوی بانک مرکزی توقفی ندارد.

حسنی مقدم عنوان کرد: برنامه جدید مبتنی بر این امر است که گوشت تامین شده با ارز دولتی به دست گروه‌های هدف برسد که البته این گروه‌ها بنابر ساز وکار‌های تعریف شده در حال شناسایی هستند و گوشت تامین شده با ارز نیمایی نیز در اختیار دیگر گروه‌های متقاضی قرار می‌گیرد.

حسنی مقدم در ارتباط با تامین و عرضه گوشت مرغ می‌گوید: واردات جوجه یک روزه برای تامین مرغ و همچنین واردات تخم مرغ نسخه دار از نمونه برنامه‌های تعریف شده برای حصول ثبات و کنترل بازار در این بخش محسوب می‌شود.

وی می‌افزاید: با توزیع مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دامی، ثبات و کنترل قیمت‌ها انجام می‌پذیرد.

نیم نگاهی بر ساز وکار توزیع اینترنتی گوشت و مرغ و تاثیر آن در کنترل بازار

عظیم حجت، عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در ارتباط با توزیع مرغ در فروشگاه‌های اینترنتی (به عنوان یکی از راهکار‌های تنظیم و کنترل بازار) اظهار کرد: توزیع اینترنتی گوشت قرمز و مرغ به دلیل دریافت کد ملی و کد پستی به نسبت عرضه در میادین تره بار، منطقی‌تر و هوشمندانه‌تر به نظر می‌رسد، زیرا با این ساز وکار، امکان دریافت مرغ و گوشت به میزان دلخواه و بصورت سلیقه‌ای وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در طرح تنظیم بازار گوشت قرمز و مرغ از طریق فروشگاه‌ها امکان انحراف وجود داشت، افزود: به عنوان نمونه کارگران رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها می‌توانستند چندین بار در صف‌های طولانی بایستند و گوشت و مرغ یارانه‌ای دریافت کنند در حالیکه تغییری در قیمت‌های خود ایجاد نکرده اند.

این مقام مسئول معتقد است با اقدام اخیر پشتیبانی امور دام در طرح تنظیم بازار شب عید، مبنی بر عرضه از طریق فروشگاه‌های اینترنتی، به نظر می‌رسد بازار گوشت قرمز و مرغ به تعادل می‌رسد.

عرضه اینترنتی، تاثیری بر کنترل و ایجاد ثبات در این بازار نخواهد داشت

در این میان، برخی معتقدند عرضه گوشت در چارچوب ساز وکار تعریف شده اینترنتی، تاثیر چندانی در ایجاد ثبات قیمت و تنظیم و کنترل بازار نخواهد داشت.

محمد یوسفی، رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مطلب فوق گفت:با توجه به اینکه امکان دسترسی به اینترنت برای تمامی آحاد جامعه وجود ندارد از این رو، این ساز وکار نقش چندانی در کنترل بازار ایفاء نخواهد کرد.

وی افزود: توزیع گوشت قرمز و مرغ از طریق سه فروشگاه اینترنتی، صرفا موجب شده تا یک نفر به دفعات متعدد و مکرر نتواند با ایستادن در صف مرغ و گوشت یارانه ای، از فرصت یا امتیاز تعریف شده استفاده کند.

یوسفی در ادامه بیان کرد: بنده معتقدم به جای اجرای چنین طرحی (عرضه اینترنتی) باید کالا برگ در اختیار دهک‌های ضعیف و افراد کم درآمد جامعه قرار گیرد، زیرا این امر به مراتب تاثیر بهتر و سازنده تری در کنترل بازار خواهد داشت.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی افزود: به نظر می‌رسد علی رغم افزایش جوجه ریزی برای ایام پایانی سال، (با هدف افزایش عرضه و متعادل سازی نظام عرضه و تقاضا) قیمت مرغ در پی ازدیاد تقاضا با کاهش مواجه نخواهد شد و پیش بینی می‌شود که از نیمه فروردین به بعد قیمت مرغ با روند نزولی در بازار همراه شود.

بخشی از تقاضا برای خرید و تهیه گوشت مرغ احساسی به نظر می‌رسد

رضا فرجی، یکی از مسئولان فروشگاه‌های زنجیره‌ای در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص شکل گیری صفوف طویل برای دریافت مرغ و گوشت اظهار کرد: طبیعتا وقتی تقاضا برای خرید و تهیه کالایی افزایش یابد به همان میزان احتمال شکل گیری صفوف برای دریافت نوبتی آن نیز افزایش خواهد یافت.

وی افزود: متاسفانه بروز هیجان و خرید‌های احساسی در بازار گوشت و مرغ دیده می‌شود و به نظر می‌رسد بخشی از این تقاضا در روز‌ها و هفته‌های منتهی پایانی سال احساسی است.

فرجی بیان کرد: شاید بخشی از متقاضیان احساس می‌کنند با خرید هر چه بیشتر این اقلام، در صورت استمرار افزایش قیمت، ضرر کمتری کنند که به زعم بنده این ذهنیت و رویکرد از اساس اشتباه است و در میان مدت آثار و تبعات آن گریبانگیر همین افرادی می‌شود که در شرایط کنونی در صدد خرید گوشت و مرغ فراتر از نیاز طبیعی خویش هستند.

به هر ترتیب امید آن می‌رود با برنامه ریزی صحیح و منطقی، تنظیم، کنترل و ثبات لازم در این روز‌ها و هفته‌های منتهی به پایان سال، نمود و تجلی پیدا کند، البته این امر، ضرورتی مقطعی نبوده و نخواهد بود و در واقع امر در تمامی ایام سال، بازار کشور نیازمند ثبات، کنترل و تنظیم هوشمندانه است، اما در حال حاضر باید تمامی هدف دستگاه‌های ذی ربط به حصول این امر در بازار شب عید متمرکز شود و با حصول توفیقات مربوطه، این روند در آینده و پس از عبور از شب عید نیز استمرار یابد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۰۳ ۰۱ فروردين ۱۳۹۸
مسوول تعزیرات ذر یکی از میدان هادر تلویزیون می گفت مرغ بالای 11500 تومان دادند نخرید تا ما با عواملش برخورد کنیم یعنی اگر بخرند نمی توانند جلو گرانی رابگیرندبرند این قیمت بیارند تامردم بالاتر نخرندخوذ ستادهم می دونست این قیمت نمی توانند مرغ توزیع کنند پس چرا اعلام می کند
ناشناس
۱۸:۲۷ ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
واردات تخم مرغ نسخه دار از نمونه برنامه‌های تعریف شده
دلسوز
۱۴:۲۴ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
سلام، خواهشا نفراتی را انتخاب کنید به کار بگمارید که درد ملت رادوا کنند نه دردی بر روی آن بگذارند، قیمت گوشت و مرغ را نمیتوانند پایین نگه دارند میگویند مردم زیاد میخرن، خیر مردم همون اندازه میخرن ولی چه کنن که باید پاسوز بی تدبیری یکسری آقایون باشن، گوشت مثل آب خوردن از کشور قاچاق میشه نمیتونن جلوشو بگیرن میان گوشت وارد میکنن به اسم دولتی میدن یه مردم بیچاره، این گونه حرف میزنن، حالا بعد از این همه که میخوان یه نفسی بکشن باید برگردیم به دوران جنگ و کوپن و این جور مسائل، خجالت آوره
ناشناس
۱۱:۴۳ ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
آیا مملکت فقط تهران است فقط در تهران گوشت عرضه میشود اونجا هم خبری از گوشت نیست
ناشناس
۱۱:۰۵ ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
این توان تنظیم بازار راندارد این وزیر صمت آدم ضعیفی است
ناشناس
۱۳:۳۳ ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
تا مافیای گوشت و سلطان گوشت برخورد جدی نشود همین آش و همین کاسه است
علی
۰۹:۱۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
سلام فقط کوپن راهی دیگر نیست من خود شاهد علنی پارتی بازی در فروشگاه توزیع گوشت بودم ولی هیچ کاری نمیشه کرد تا اعتراض کردیم گفت گوشت تمام شد این مملکت ماست اگر بخواند میتوانند کاری کنند
ناشناس
۰۱:۳۸ ۰۹ اسفند ۱۳۹۷
به نظر من دولت به جاي اينكه اينهمه كاه و يونجه ميده براي توليد شير كه اينقدر شير زيادي اومده كه نميدونه چيكارش كنه باس بده به پروار بنديا تا گوشت ارزون بشه
ناشناس
۲۳:۰۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
پس چرا اینهمه گوشت تو فروشگاه ها توزیع نمیشه که این کمبودها از بین بره
ناشناس
۱۷:۵۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بخدا ماهم چند ماهه گوشت نخوردیم میوه هم نخریدیم
کدوم تقاضا
؟؟؟؟
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
قیمت همه چیزچندبرابرشده ولی از افزایش حقوق خبری نیست فشارگرانی برقشرضعیف ومتوسط بالاست
ناشناس
۱۲:۳۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اقا یان این گوشتهای وارداتی کجاست ما که بخدا قسم ۵ ماه که گوشت نخریدیم اگه مخوان بازار گوشت اروم شه سهم هر استان و در اختیار تعاونیها قرار دهند که هم روستاییان بتونن بخرند هم شهروندان
ناشناس
۱۲:۰۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
مسئولین خودتونو بخواب زدید. من کارمندم دوماه رنگ گوشت ندیدم.میگن کسی که خودشو بخواب زده نمی شه بیدارش کرد.
ناشناس
۱۱:۵۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
در قرن 21 و وجود این همه امکانات که به لطف و همت همان آنها ساحته شده و در اختیار ما ملت مصرف کننده فرار داده شده است چرا مثل یازانه که مسئولین زحمت کش ما با عرق جبین بدست می آورند و از طریق سیستم به افراد می دهند تما این اجناسی که با اصطلاح با ارز دولتی وارد می شود توزیع نمی شود
حتما وام دار بعضی دیگر می باشئد و می خواهند نانی که قرض گرقته اند پس دهند
ادعا ماشاال.....
الکی ماشاا.....
عمل ریز صفر ماشاا...
ناشناس
۱۱:۴۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
سلام
مردم چیکار بکنن گوشت نخورند شکر نخورند ماشین نخرند ومیوه نخورند ولبنیات هم که هیچ. واقعا انصافه این مردم اینجور زجر بکشن.امروز گوشت مرغ ارومیه شده180000ریال.واقعا قشر ضعیف جامعه چیکار بکنه.
ناشناس
۱۱:۲۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
چرا نداره چون شب عیدِ ملت بیچاره شدن
صمد جباروند بهروز
۱۱:۲۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
تا زمانیکه برخی از مردم فقط وفقط به فکر شکم خودشان است هیچ کاری نمی شود، کرد.غارتگری در خون بعضی ها ریشه دوانده و ادعا می کنم آنها ایرانی اصیل نیستند،هویت ایرانی بالاتر از اینهاست که بخواهدفقط تنها به فکر خود باشد.
ناشناس
۱۱:۱۶ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
آقا خواهشن مسولین در موردهیچ چیزی چه خوب چه بد اظهار نظر نکنن چون هر موقع گفتن ارزان میشه یا افزایش قیمت نداریم اتفاقا قیمت دو برابر میشه به خدا دیگه خسته شدیم
م
۱۱:۰۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی چرا
ناشناس
۱۱:۰۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
باید قییمت گوووشششت کاهش یابد
باید...
باید...
باید....
علی برکت الله
ناشناس
۱۰:۴۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
عجیبه واقعا
ناشناس
۱۰:۴۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اخه نزدیک عیده مردم هم دیگه دارن اماده میشن واسه مهمونی اینجورچیزها پس بایدگوشت بخرن دیگه
ناشناس
۱۰:۳۳ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
مضرات و فواید مصرف گوشت را با هم مقایسه کنید . فقط یک فایده داره اینکه خوشمزه است . باید به مقدار کافی و حتما مصرف بشود .
جمال
۱۰:۳۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
همچین میگید فروشگاه اینترنتی انگار نصف قیمت بازار میدن!!!!!
همون قیمته بازاره
اونم تازه گوشت یخ زده ی 28500 تومنی رو از دور خارج کرد تا خیال همه رو راحت کنه
خدا وکیلی لیاقت مردم ما اینه؟
مردم ما اینقدر قابل احترام هستند که باید التماسشون کنید نه اینکه مثل زمان جنگ توی صفهای چند صد متری از صبح زود برای گرفتن 1 کیلو گوشت نام نویسی کنن اون هم گوشت بهشون برسه یا نرسه
واقعا" متاسفم
ناشناس
۱۰:۳۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
علی برکت اله.
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
چرا،اتفاقا تنطیم تنظیم کیلویی ۱۰۵ الی۱۳۰ هزارتومان هر چقدر بخواهید هست
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
تقاضای مردم بیش از حد معمول است.خیلی خنده داره.انصافا من هر کس رو میشناسم میگه چند ماهه گوشت نمیخوره.چطور وقتی مردم توان خرید گوشت رو ندارن تقاضا بیش از حد باشه؟؟شاید گوشت خامم قاچاق میشه؟شایدم کسانی ک این گرونی ها ثروتشون رو چند برابر کرد بیش از اندازه گوشت میخورن؟؟
ناشناس
۱۰:۱۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بگذارید،! بعدتنظیم بازارکنید؟!!!
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
هر ده کیلو کاه و پنج کیلو یونجه یه کیلو گوشت گوسفند بی استخون و بدون دنبه میده اگه کاه کیلویی 500 تومن و یونجه رو کیلویی هزار تومن حساب کنیم میشه کیلویی 15000 تومن اگه کیلویی 5000 تومن هم خرج تولید مثل و کارگر و آب و برق هم حساب کنیم گوشت گوسفند نباید بیشتر از کیلویی 20 هزار تومن باشه
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
تقاضای مردم زیاد نشده . سلطان گوشت رو پیدا کنید من به طور متوسط هر ماه 2 کیلو گوشت گوساله و یه ران گوسفندی میگرفتم الان نزدیک 3 ماهه نتونستم یک کیلو گوشت هم بخرم .پس چطور میگین تقاضای خرید گوشت مردم زیاد شده ؟ اینها مردم نیستن که دارن قیمت گوشت رو زیاد میکنن و تمام گوشتهای منجمد رو میخرن .
ناشناس
۰۹:۵۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
گوشت کیلو چند ؟
ناشناس
۰۹:۵۶ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
خسته شدیم دیگه
ناشناس
۰۹:۵۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بچه های من کانادان میگن روزی نیم کبلو گوشت میخورن
ناشناس
۰۹:۴۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
وقتی گوشت گاو کیلویی نود هزار تومن خریدار داره معلومه که ارزون نمیشه
ناشناس
۰۹:۴۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
یواش یواش زامبی میشیم
ناشناس
۰۹:۴۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
کی گفته بازار گوشت تنظیم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
Abc
۰۹:۳۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بله دیگه بازم مردم مقصر شدن. مردم بد! چرا به گوشت نیاز دارین؟
محمد
۰۹:۳۷ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
رای دادید به دولت نا امید باید هر کاری به سرتان میآید تحمل کنیدتا دیگر شایسته سالاری را با هیجان عوض نکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۰۹:۱۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اصلا از تنظیم در رفته
ناشناس
۰۹:۱۷ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
با عرض معذرت از بس مردم مقصرند
ناشناس
۰۹:۱۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
مردم حرص می زنند.
ناشناس
۰۹:۰۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اقای روحانی زمان دولت حاج محمود گوشت 17000 تومان بود اما در دوران شما 100000 تومان این است اختلاف تفکر .راستی عجب تدبیری .امیدمان نیز در شب عید نا امید است
ناشناس
۱۱:۱۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
این گرونی ها همش تقصیر دولت قبله
ناشناس
۰۹:۰۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اقا این گوشتهای وارداتی تنظیم بازار کجاهستند؟؟؟
ناشناس
۰۹:۰۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اقا این گوشتهای وارداتی تنظیم بازار کجاهستند؟؟؟ ما در شهر دزفول- خوزستان که آنها را ندیدیم اگر شما در شهرتان دیدید سلام مارا برسانید و بگویید منتظرشان هستیم
ناشناس
۱۰:۲۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
وصلت به شهر شما نمیده،تو تهران بلعیده میشه.
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
با ید کوپن صادر بشه چون اکثر کسانی که تو صف هستن و بیشتر از همه میخرن کسانی اند که کارشون یا دلالیه برای رستوران ومطبخ است و مردم برای خرید روز مره نمی تونن تهیه کنند.
ناشناس
۰۹:۰۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اقا این گوشتهای وارداتی تنظیم کو چرا ما هیچی نم بینیم ؟
ناشناس
۰۹:۰۳ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
من دیگه سو تغذیه گرفتم
ناشناس
۰۹:۰۳ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
امیدی نیست واقعا
ناشناس
۰۹:۰۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
کدام تقاضا من شخصاً چندین ماه است حتی نتوانستم یگ گرم گوشت قرمز برای خانواده ام بخرم و خیلی ها به همین صورت هستند بگردید و ببینید گوشتها کجا می روند از این همه آمار دادن خسته نشدین چه چیزی را میخواهید توجیح کنید فکر میکنید مردم مصرف گوشتشان با این قیمت بالا رفته یا مردم عادی میخرند و انبار میکنند مگر مردم پول دارند که توان احتکار کردن اینچنینی را داشته باشند همه چیز زیر سر خودتان است یکی نیس سردخانه ها و یخچال فریزرهای منازل خودتان را بگردد
ناشناس
۰۸:۴۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
آیا گوشت به قیمت کیلویی سی هزار تومن برمیگرده ؟ هرگز . پس هیچ وقت بازار گوشت تنظیم نخواهد شد. تنظیم بازار گوشت از نظر مردم یعنی گوشت کیلویی بیست _سی تومن
ناشناس
۰۸:۴۶ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
علت گرانی گوشت بیکاری مردم است. به این دلیل که خانواده های بیکار و کم درامد "هر گجا که گوشت به قیمت دولتی توزیع می کنند با خانواده وصف می ایستند پس دریافت گوشت به دو برابر خرید به رستورانها می فروشند " و دوباره پدر با موتور داخل شهر می گرده و جای دیگری را برای خرید پیدا می کنه و این کار هر روز ادامه داره . شهر قم نمونه بارز این مسئله است
حسینی
۰۸:۴۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
وقتی نمیشه به دولت اعتماد کرد مسلماً مردم به جنس کمیاب هجوم میارند. تجربه 40 ساله نشان داد اقلام تعاونی مقطعی است
علي
۰۸:۴۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
يك پيشنهاد عالي براي تقسيم و نظارت بر آن گوشت دولتي را تحويل بسيج بدهيد تا بصورت عادلانه مابين مردم تقسيم شود
نظر شما چه مي باشد
ناشناس
۱۳:۳۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
ایولا
ناشناس
۰۸:۴۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
سلام.
گوشت که سکه نیست قایمش کنن.
در سالهای گذشت حجم تولید و تولید کنندهای گوشت بالا بود چیزی که نه آماری براش وحود داشت و نه دولت ازش خبر داشت.
دامداران از 10 سال پیش، هر سال تعداد بالای از دامهای مولدشون رو به دلیل افزایش قیمت علوفه و داروهای دامی به بازار میدادن. در حالا حاضر تعداد دام مولد بشدت کاهش پیدا کرده و دامدارهای که دامهای مولدشون رو هنوز دارن به دلیل بارندگی و زیاد شدن علوفه به بازار نمیدن. این نشونه خوبیه.
باید واحد های دامی باقی مانده حمایت بشن تا حداقل طی 5سال اینده به شرایط نرمال برگردیم.
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بازار کدام کالا تنظیم است !؟
مرغ - چای - شکر - لوازم خودرو - خودرو - میوه و .....؟؟
یک عدد دوک نخ خیاطی که 2500 تومان بوده 20 هزار تومان شده ! علی برکت الله
ناشناس
۱۰:۲۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
واقعا