چمران افزود: تاریخ این کشور اثبات کرده در هر کجا که ایران به سرانجام رسیده با نیرو و توان خود ایرانیها بوده است که از نمونههای آن مهندسان هستهای این کشور هستند که مسئله غنی سازی را از ۲درصد به ۲۰درصد رساندهاند.
چمران با یادآوری خاطرهای از برادر شهید خود گفت: وقتی که بعد از پیروزی انقلاب شهید چمران به ایران آمد و به دستور امام (ره) به وزارت دفاع رفت خبر تحریم کردن آمریکا به گوش ایشان رسید، شهید در جواب شکرخدا را بجای آورد و گفت؛ " واردات انگیزه خواستن و تولیدکردن را از مردم میگیرد".
برادر شهید مصطفی چمران اذعان کرد: امید نداشتن به تجهیزات و امکانات کشورهای دیگر و تحریم توانایی مردم را در زمان جنگ بالا برد به حدی که توانستیم به بسیاری از تکنولوژی و امکانات تولید داخلی دسترسی پیدا کنیم و به یک خود باوری که «ما میتوانیم» برسیم.
چمران افزود: امروز همچون گذشته باید با ابتکار کاملاً ایرانی نیازهای جامعه را برآورده کنیم.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری اضافه کرد: اوایل انقلاب ما در صنعت در جایگاه پایینی قرار داشتیم و با توانمند ساختن ملت ایران توانستیم شاهد رشد علمی و صنعتی گسترده در کشور باشیم.
وی گفت: رشد و پیشرفت کشور ایران در شرایطی صورت گرفت که زمینههای پیشرفت وجود نداشت و هم اکنون میزان رشد مقالات کشور به جایگاه ۱۳ در جهان رسیده است.
برادر شهید مصطفی چمران گفت:: برنامهریزی دقیق برای آغاز دهه پنجم انقلاب و گام دوم انقلاب منشوری بود که براساس آن میتوان حرکتهای خود را ساماندهی کرد و جلو رفت.
وی افزود: به طور حتم اگر بتوان از منشور برنامههای انقلاب که از سوی رهبری مطرح شده به نحو احسن استفاده کرد به پیشرفتهای بیشتری در انقلاب دست خواهیم یافت.
کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: شهرصنعتی البرز جایگاه بالایی در صنعت کشور دارد که متاسفانه از این ظرفیت به خوبی استفاده نمیشود.
وی گفت: مهندسان باید تحرکی به وجود آورده تا مدیران را به کار بکشانند و این مکان صنعتی از حالت رکورد خارج شود.
انتهای پیام/ک