سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استعفای ظریف شبیه کدام استعفا است؟

استعفای شبانه و اینستاگرامی ظریف تداعی استعفای ۳۰سال پیش موسوی را کرد. واقعا در روز‌هایی که مردم در جنگ اقتصادی آمریکا در تنگنا هستند، چه وقت گلایه و استعفا است؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد موگویی در کانال شخصی‌اش نوشت: ساعت ۱۰ شب ۱۴شهریور ۶۷ موسوی‌اردبیلی به هاشمی اطلاع داد که موسوی بی‌خبر از مسئولین استعفای ناگهانی داده. هاشمی در خاطراتش می‌نویسد: «فردا قرار است کابینه ایشان برای اخذ رای اعتماد در مجلس مطرح شود، تلاش کردم موسوی را پیدا کنم تا او را از استعفا منصرف کنم، معلوم شد، رابطه خود را با بیرون قطع کرده است»

صبح فردا روزنامه جمهوری‌اسلامی خبر استعفایی که هنوز رئیس‌جمهور نپذیرفته بود را علنی کرد!

این استعفای رسانه‌ای، برای ولایتی در اولین روز مذاکراتش در ژنو درباره پایان جنگ، به معنی خالی شدن پشت تیم مذاکره کننده بود. طرف غربی این را خوب می‌فهمید. برخی در داخل این استعفا را نوعی خیانت می‌دانستند. رسانه‌های غربی هم آنرا جنگ قدرت در ایران و مانور سیاسی موسوی تعبیر کردند.


بیشتر بخوانید: دیدگاه‌های مقام معظم رهبری درباره ظریف


جلال‌الدین فارسی می‌گوید:

«میرحسین استعفا داد تا به جامعه القا کند که موافق قطعنامه نبوده و از خودش قهرمان بسازد. در جلسه روسای قوه، آیت‌الله خامنه‌ای گفت: موسوی دنبال قهرمان‌سازی از خودش است و نباید بااستعفای او موافقت کرد.»

موسوی در استعفایش خواستار اختیارات بیشتر شده بود. هاشمی می‌نویسد:

«احمداقا اطلاع دادند امام نامه تندی به موسوی نوشته... امام اجازه تعزیرات حکومتی را هم از موسوی گرفته‌اند... موسوی که برای گرفتن اختیارات بیشتر استعفا کرده بود، با گرفتن شدن اختیارات مواجه شده است.»

امام در نامه‌اش نوشته بود: «حق این بود که اگر تصمیم بدین‌کار داشتید، لااقل من یا مسئولین رده بالای نظام را در جریان می‌گذاشتید. در زمانی که مردم حزب‌الله برای یاری اسلام، فرزندان خود را به قربانگاه می‌برند، چه وقت گله و استعفا است!»

در نهایت، این نامه تند امام، موسوی را وادار به بازگشت کرد. اما این بار با اختیار کمتر از گذشته!

استعفای شبانه و اینستاگرامی ظریف تداعی استعفای ۳۰سال پیش موسوی را کرد. واقعا در روز‌هایی که مردم در جنگ اقتصادی آمریکا در تنگنا هستند، چه وقت گلایه و استعفاست؟

شاید هم یک شوی سیاسی است برای گرفتن اختیارات بیشتر یا فشار برای تصویب fatf یا فرار قهرمانانه از نتایج شکست‌خورده برجام.
آینده نتیجه این گمان‌ها را عیان می‌کند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

شباهت‌های دو استعفا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۱۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
آقای ظریف حیف اونهمه تلاشها که کردی حالا بجای تلاش برای گرفتن حقی که خودتون پاش رو امضا کردین جا خالی کردین تا کی حق برجام رو بگیره؟؟؟
ناشناس
۲۲:۰۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
بی تردید دشمنان اسلام ناب و نظام از چنین اقداماتی خرسند می شوند
ولی ا... بابایی
۲۲:۰۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
قانون برای آحاد مردم یکسان است . فقیر و غنی ندارد قانون ما بر گرفته از قرآن و عترت انبیا است حال تخلف فریدون با سایر مفسدین هیچ فرقی نداره وغیرو....
ناشناس
۲۰:۰۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
به زور نگهداشتن کار درستی نیست اگر شوق کارکردن نداشته باشی فایده نداره
ناشناس
۲۰:۰۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
در کل با یک دولت ناکارامد از همه نظر روبرو هستیم تا 1400