وی با بیان اینکه باید بین دستگاههای دولتی و سایر قوا در حوزه تنظیم بازار هماهنگی ایجاد شود، افزود: از چند روز گذشته، نظارت و کنترل توسط تعزیرات و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تشدید شده است و ضمن برگزاری گشتهای مشترک، در جاهایی که نیاز بوده دادستانیها هم ورود کرده است.
بیشتر بخوانید: ضرورت اصلاح فرآیند توزیع کالاهای اساسی/اهمیت کنترل قیمتها و مبارزه با قاچاق
رحمانی با اشاره به اینکه نظارت؛ فرایند تولید، واردات، توزیع عمده و خرد را در بر میگیرد، اظهار کرد: نظارت بر کالاها متفاوت است، اگر کالایی ارز دولتی میگیرد باید مطمئن شویم حتماً با قیمت مصوب به دست مصرفکننده واقعی میرسد و برای دیگر کالاها نیز ضوابطی وجود دارد که بر اساس آن، کل زنجیره را کنترل میکنیم تا با قیمتی معقول در اختیار مردم قرار گیرد.
وی گفت: باید مطمئن شویم گوشتی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد میکنیم، حتماً به دست مصرفکننده میرسد لذا فرایند توزیع را تغییر دادیم و از امروز این گوشت از طریق تعاونیها، اتحادیهها و ... توزیع میشود.
رحمانی درباره اقدامات دولت برای مدیریت بازار گوشت گفت: برای واردات گوشت با ارز نیمایی تسهیلاتی فراهم شد و هر شرکتی میتواند گوشت وارد کند و جهاد کشاورزی مانعی ایجاد نمیکند، دولت نیز تعرفه واردات گوشت را به ۴ درصد کاهش داده است.
وی بیان کرد: در طول سال عمده خانوادهها از گوشت توزیعی سهم دارند که توزیع از بازنشستهها شروع شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سوالی درباره برخورد با دلالان و سوءاستفاده گران گفت: با این موضوع برخورد میشود و مقامات قضائی نیز که در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار حضور داشتند تاکید کردند که با سوءاستفاده گران حتماً برخورد خواهند کرد.
انتهای پیام/