وی افزود: وی بسیار خوشبین بود که میتواند ارتباط ایران را با اروپا و آمریکا تقویت کند، به عبارت دیگر همه ظرفیتهای خود و دستگاه دیپلماسی خود را صرف اروپا و آمریکا کرد و کمترین وقت و انرژی را به حفظ روابط ایران با کشورهایی که چهل سال است با آنها روابط سنتی داریم معطوف کرد.
دهقان ادامه داد: اگر ظریف یک دهم وقت خود را، وقتی که برای مصالحه با اروپا و آمریکا صرف کرد، صرف کشورهای همسایهای مانند چین و هند میکرد اینقدر در روابط ما با همسایگانمان مشکل به وجود نمیآمد و چالشهای کنونی را نداشتیم.
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی تصریح کرد: ما مخالف ارتباط و مذاکره با اروپا و آمریکا نبودیم، اما به شدت نسبت به رفتار ظریف و دستگاه دیپلماسی که پلهای پشت سر ما را خراب کردند و روابط ایران را کشورهای هم پیمان دچار سردی و انجماد ساخت، معترضیم و از آقای ظریف سوال داریم.
وی افزود: ایران مدتها در چین و هند سفیر نداشت و بعد از آن نیز سفرای ضعیفی در این کشورها منصوب شدند، اکنون نیز ظریف احساس استیصال میکند و به گفته خودش کانال مالی اروپا نیز ارزشی ندارد.
دهقان ادامه داد: به نظر میرسد که ظریف مدتهاست که با رئیس جمهور دچار اختلاف شده و معتقدم که اشتباهات ظریف نباید منجر به استعفای او شود، چراکه هنر یک دیپلمات در این است که اشتباهات خود را جبران کند نه اینکه تا دچار ناامیدی شود و خود را از میدان پاسخگویی خارج کرده و مردم و تیم همراه خود را تنها بگذارد لذا این امر مردانگی سیاسی نیست.
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی تصریح کرد: ظریف باید شهامت داشته باشد و اشتباهات خود را برای مردم بازگو کرده و راهی برای اصلاح آن بیابد به نحوی که در دو سال باقی مانده تا پایان عمر دولت دوازدهم راه جدیدی در برابر دستگاه دیپلماسی قرار دهد.
وی گفت: ظریف باید بداند که برای کشور بن بستی وجود ندارد، چرا که راه همیشه برای ملت ما باز بوده و این وظیفه دستگاه دیپلماسی است که راه را برای کشور باز کند.
دهقان اظهار کرد: استعفای ظریف نه به نفع دولت است و نه به نفع ملت و اگر وزیر امور خارجه از میدان پاسخگویی فرار کند تاریخ نسبت به او قضاوت خوبی نخواهد داشت.
انتهای پیام/