به گفته واشقانی، پلاسمای مشتق از خون تهیه شده در ایران جزو بهترین پلاسما از نظر کیفیت و امنیت است.
در ادامه مجتبی طباطبایی مدیرعامل یک شرکت دارویی نیز به عنوان اولین تولیدکننده داروهای بیولوژیک نوترکیب در ایران به ارائه تجارب خود از ورود به عرصه تولید داروهای نوترکیب در فضای کسب و کار ایران پرداخت و از روند رشد صنعت بیوفارماسی تا سال ۲۰۲۰ و پیشرفت روز افزون تولید و فروش داروهای نوترکیب به ویژه آنتی بادیهای منوکلونال خبر داد.
وی با تاکید بر لزوم توجه مسئولین به تامین بودجه پژوهشی جهت تحقیق و توسعه در این زمینه، ضمن معرفی شرکت پویش دارو و چگونگی آغاز به فعالیت آن به تاسیس خطوط جدید در این شرکت جهت صادرات اشاره کرد و اظهار داشت: از اینکه سهمی در برافراشتن نام ایران در دنیا داشته خرسند هستیم.
همچنین علی آمقی، معاون تحقیق و توسعه فرآوردههای بیولوژیک واکسن و سرم سازی رازی به عنوان یکی از نهادهای موثر تولید واکسن در کشور نیز با اشاره به قدمت این سازمان به معرفی محصولات این موسسه پرداخت و گفت: ۹۰ درصد بازار واکسن دامی کشور در اختیار انستیتو رازی است و نوید فعالیت در زمینه واکسنهای حوزه ماهیان را نیز میدهیم.
مجید شهبازی، مدیرعامل یک شرکت داروسازی نیز در این نشست به معرفی دانشگاههای نسل یک و ۲ و سه پرداخت و با اشاره به لزوم ایجاد دانشگاه نسل سوم به عنوان دانشگاه تربیت کننده کارآفرینان ثروت آفرین در کشور بیان کرد: تاکنون علیرغم صحبتها و تلاشهایی که انجام شده و به نوبه خود ارزشمند بوده، اما همچنان دانشگاه نسل سوم به معنای حقیقی در کشور نداریم.
وی به مشکلات موجود در مسیر ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخت و نیازهای صنعت و دانشگاه را در مسیر تحقیق و توسعه دانست.
شهبازی به مزایای همکاری این ۲ نهاد در اکوسیستم کسب و کار و پیشرفت کشور پرداخت و گفت: دانشگاه نهاد خلق ایده است و اگر صنعت ارتباط خود را با دانشگاه حفظ کند از این خلاقیت و ذهنهای فعال بهرهمند خواهد شد.
علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور ایران نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین سمینارهایی، از تلاشگران عرصه صنعت بیوفارما در کشور تقدیر کرد و چنین فعالیتهایی را قدمهای بزرگی در راستای پیشرفت کشور دانست.
انتهای پیام/