سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روحانی در پنجاه و هشتمین مجمع بانک مرکزی:

جناح‌ها دور دولت دیوار نکشند/ آمریکا را سه بار در دادگاه بین‌المللی شکست دادیم

رئیس جمهور گفت: ما سه بار در دادگاه بین المللی موفق به شکست آمریکا شدیم.

به گزارش  خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام حسن روحانی «صبح امروز سه شنبه» در پنجاه و هشتمین مجمع بانک مرکزی گفت: علی رغم سختی ها و مشکلاتی که امروز داریم و شما می دانید که آمریکا امروز همه توان خود را در تحریم علیه سیستم بانکی و فروش نفت و سایر زمینه های اقتصادی انجام داده است.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز خط مقدم ما در برابر آمریکا، وزارت خارجه، بانک مرکزی و وزارت نفت است و از هر سه نفر به خاطر مقاومت و ایستادگی در خط مقدم مبارزه تشکر می کنم؛ البته سایر دستگاه ها نیز تحت فشار هستند اما عمده فشار در این سه بخش است.

روحانی با بیان اینکه ما در صحنه سیاسی و بین المللی موفق هستیم،گفت:  این موفقیت  ها ارزشمند است ما در منطقه کار بزرگی را انجام دادیم و این کار بزرگ بر دوش همه نیروهای مخلص از جمله سپاه،وزارت خارجه،اقتصاد کشور است؛ اینکه رئیس جمهور سوریه  روز گذشته از دمشق به تهران سفر می کند  و خدمت مقام مقام معظم رهبری می رسد و  با هم دیداری داشتند؛  بشار اسد گفت که سفر من صرفا برای تشکر از ملت،دولت رهبر معظم انقلاب اسلامی و وزارت خارجه  است.

وی ادامه داد: درست است آمریکا به ما فشار وارد کرده است اما سه بار در دادگاه بین المللی ما موفق شدیم و آمریکا شکست خورده است. یک بار زمانی که آمریکا می خواست صلاحیت خود را تائید کند در زمینه شکایتی که ما نسبت به خروج آمریکا داشتیم خیلی بحث شد آمریکایی اظهار داشتند این دادگاه صلاحیت ندارد.

رئیس جمهور ادامه داد: ما امروز همگی کار‌های بزرگی را در منطقه انجام می‌دهیم و اگر با هم نباشیم موفق نیستیم؛ از طرفی یکی از نکات که در تمام رسانه‌ها مطرح است؛ افزایش نقدینگی است، در طوری که طبق آمار و ارقام رشد نقدینگی تا اول دولت یازدهم به طور متوسط ۲۷ درصد بوده است و از ابتدای دولت یازدهم تاکنون رشد نقدینگی ۲۳ درصد است؛ ما توانستیم نقدینگی را کنترل کنیم و در پایه پولی حرف مهمی داریم.

وی با بیان اینکه بخش بزرگی از پایه پولی در دولت قبل بر مبنای استقراض دولت و طلب بانک مرکزی از دولت از بوده است، تصریح کرد: اگر در حال حاضر پایه پولی افزایش می‌یابد به دلیل بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی است، بانک‌ها باید تلاش کنند تا از این پایه پولی استفاده نکنند؛ زمانی به بانک مرکزی فشار وارد می‌شود این به معنای آن است که به کل اقتصاد این فشار وارد می‌شود.

رئیس جمهور ادامه داد: سومی‌اش صلاحیت دادگاه در مورد حدود دو میلیاردی بود که برای مردم ایران بود. این را هم دادگاه تأیید کرد که برای بررسی‌اش صلاحیت دارد. دو بار هم در همین ماه‌های اخیر در دادگاه‌های اروپایی موفق شدیم.

روحانی با اشاره به آمار ارائه شده در جلسه امروز از سوی مدیران بانک مرکزی، عنوان کرد: بر اساس آماری که اعلام شد دیدیم که رشد نقدینگی تا ابتدای دولت یازدهم به طور متوسط ۲۷ درصد بود، اما از ابتدای دولت یازدهم تا امروز این رقم به ۲۳ درصد رسیده است. ما توانسته ایم نقدینگی را کنترل کنیم.

وی با اشاره به این که روند مطالبه بانک‌ها از بانک مرکزی در ماه‌های اخیر کاهشی بوده است، گفت: بر اساس آمار وضع بانک‌های دولتی از این نظر بهتر از بانک‌های خصوصی و بانک‌های اصل "۴۴" است. با این حال بانک‌ها باید یاری کنند تا اضافه برداشت شان از بانک مرکزی را کنترل نمایند.

رییس جمهور تصریح کرد: رسیدگی به حل و فصل مشکلات ایجاد شده در پی فعالیت موسسات اعتباری غیر مجاز یکی از دیگر موفقیت‌های بانک مرکزی است که با کمک دولت و قوای دیگر انجام شد؛ در زمانی که آقای سیف به عنوان رییس بانک مرکزی وقت به صحنه آمد، مشاهده کردیم که چه فشار‌هایی روی او وجود داشت؛ همه بر او فشار وارد می‌کردند، اما کار بزرگی انجام شد و این کار بزرگ کماکان هم ادامه دارد.

وی ادامه داد: اگر چه در این موضوع بار سنگینی بر دوش دولت قرار گرفته است و این موسسات غیر مجاز مقداری پایه پولی بانک مرکزی را بالا بردند، اما این موضوع هیچ ارتباطی به دولت ما نداشت.

رییس جمهور با اشاره به این که در جلسه شورای عالی هماهنگی سران سه قوه نیاز‌های بانک مرکزی در زمانی کوتاه حل و فصل می‌شود، یادآور شد: در زمینه حل و فصل نیاز‌های بانک مرکزی مصوبات خوبی در شورای عالی هماهنگی سران سه قوه داشته ایم و بانک مرکزی مهم است در این زمینه نظارت خود را در تمامی بانک‌ها افزایش دهد و اگر بانکی در یک شرایطی لازم است راجع به آن تصمیماتی گرفته شود بانک مرکزی باید بتواند به راحتی آن تصمیمات را با چارچوبی که در مصوبات ما وجود دارد انجام دهد.

روحانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته شده از سوی دولت در زمینه اصلاح ساختار بانک‌ها، بیان کرد: در حین اعمال فشار‌های اقتصادی دشمن بر دولت، اصلاح بانک‌ها همزمان با روندی سریع‌تر از قبل ادامه دارد و این کار برای اقتصاد امروز و آینده کشور و همچنین سالم سازی بانک‌ها بسیار اهمیت دارد. به زودی چند بانک متعلق به نیرو‌های مسلح در هم ادغام خواهند شد و این اقدام به اصلاح روند اصلاحات کلی در زمینه بانک‌ها کمک خواهد کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر این که دولت و بانک مرکزی بار سنگینی بر عهده دارند، گفت‌: اگر عده‌ای بخواهند دور کشور را دیوار بکشند، کار دولت را سخت می‌کند؛ ما از همه با هر ایده، خط و جناحی که هستند خواهش می‌کنیم دور دولت را دیوار نکشید، چرا که این به نفع مردم نیست؛ بگذارید دولت کار خود را انجام دهد. یک دفعه هیاتی با ماشین پر سرعتی با عجله به سمت مرز می‌روند به مرز که می‌رسند تماس می‌گیرند و می‌گویند که این جا دیوار کشیده اند؛ مگر می‌شود ما در تهران تصمیمی بگیریم و کسی که باید آن را اجرایی کند، لب مرز با دیوار مواجه شود؟ نمی‌شود.

وی تصریح کرد: این دیوار باید برداشته شود؛ برخی جا‌ها دیوار نیست و تاکنون هم نتوانسته اند دیوار بسازند، ولی جا‌هایی که دیوار است باید برداشته شود.

رئیس جمهور بابیان اینکه در این شرایط بانک‌ها چگونه می‌توانند راحت‌تر کار کنند، خاطر نشان کرد: اگر شما بانک‌ها بتوانید رابطه راحت‌تری با دنیا داشته باشید آیا مسائل اقتصادی راحت‌تر شکل نمی‌گیرد؟

روحانی در ادامه افزود: بانک‌ها باید صحبت کنند ما چرا در مجامع مربوطه پولی و بانکی در دنیا شرکت می‌کنیم، به دلیل اینکه می‌خواهیم تحولات بانکی و سیستمی را ببینیم، از دنیا عقب نیافتیم و با آن‌ها رابطه برقرار کنیم. مگر بدون رابطه مالی و بانکی در جهان می‌توان نفت فروخت و واردات انجام داد. سیستم بانکی باید این اقدامات را انجام دهد، ما با چمدان نمی‌توانیم تجارت کنیم.

رئیس جمهور در ادامه افزود: نمی‌توان هزینه ده‌ها میلیون تن نهاده‌های دامی که در طول مدت وارد می‌شود را با چمدان پرداخت کرد، در این زمینه بانک‌های ما باید فعال باشند، اگر رابطه ما با گروه اقدام مالی قطع شود فعالیت بانکی ما در سطح دنیا با مشکل مواجه می‌شود. این لوایح ۴ گانه که دو لایحه آن مصوب است، هیچ تاثیری در رابطه ما با بانک‌ها ندارد. باید عقل وتدبیر را هم بپذیریم؛ تمام کشور‌های دنیا در یک نظام و گروهی شرکت کرده اند، نمی‌توان گفت‌آن‌ها عقل و تدبیر نداشته اند.

وی در ادامه اظهار کرد: نمی‌توان گفت: دولت ایران که لایحه داده، مجلس ایران که تصویب کرده، شورای نگهبان که آن را امضاء کرده است، تدبیر نداشته اند. نمی‌توان کشور را دست ۲۰ نفر داد و بگوییم هر تصمیمی که گرفتند ما تابع آن هستیم، خیر این طور نیست. صاحب این کشور ملت ایران هستند. اگر فردا برای کشور مشکل پیش آمد و اگر ما نتوانستیم روابط تجاری‌مان را با دنیا به خوبی انجام دهیم، مشکلات در بازار و قیمت پیش میاید، مانند مشکل گوشت که ۲ هفته قبل در نقل و انتقال آن پیش آمد.

روحانی گفت: درست است ۹۰ درصد گوشت ما در داخل کشور تامین می‌شود، اما همان ۱۰ درصدی که باید از خارج وارد شود و این عمل صورت نمی‌گیرد، در بازار تاثیر می‌گذارد. گوشت به گمرک رسیده، اما سیستم بانکی ما نمی‌تواند این موضوع را حل کند و گوشت ترخیص نمی‌شود. در این رابطه عده‌ای می‌گویند دولت بی انصاف است که گوشت را در گمرک نگه داشته، باید بگوییم که ما گوشت وارد نکرده‌ایم و یک شرکت خصوصی این کار را انجام داده و باید مشکلات مالی و پرداختی آن انجام شود؛ در این زمینه بنا شد آقای همتی کمک کنند تا به زودی مشکلات حل شود.

روحانی با بیان اینکه واقعیات به مردم گفته نمی‌شود، گفت: تا مشکلی پیش میاید می‌گویند مدیریت دولت باید پاسخ بگوید، باید بگوییم مدیریت دولت است که این مشکل را به وجود آورده یا شما این مشکل را به وجود آوردید؟ تصمیم‌گیر در این کشور دولت، مجلس و یا رهبری است، رهبری چند بار به بنده گفتند که با این لوایح ۴ گانه مخالفتی ندارند، رهبری که موافق است، دولت لایحه داده، مجلس تصویب کرده، پس چه کسی مخالف است؟ همه شما مدیران بانک باید مصاحبه کنید و این موضوع را بگویید تا ما از این مشکلات عبور کنیم.

وی با بیان اینکه یک تحریم آمریکا و یک تحریم سلیقه ما در کشور درست کرده، گفت: نمی‌شود هم آمریکا ما را تحریم کند و هم سلیقه عده‌ای ما را در کشور تحریم کند و این به نفع کشور نیست. بنده معتقدم در داخل کشور، خودمان اگر تحریم نکنیم و معتقد شویم که صاحب کشور ملت ایران است، همه مشکلات حل می‌شود. فشار اقتصادی بیرونی یعنی تحریم بر اقتصاد کشور تاثیر می‌گذارد و ما می‌توانیم از این تحریم عبور کنیم. ما یک ملت بزرگ هستیم راه و مسیر‌های مختلفی داریم، می‌توانیم استفاده کنیم و این مشکلات را حل کنیم.

روحانی در ادامه افزود: من تقاضا دارم همه حرف حق را به گوش مردم برسانید، شما متخصصان امور مالی هستید و کمک کنید تا مردم ما بدانند واقعیت چه چیزی است. نکته دیگری که برای ما مهم است تلاش بانک مرکزی در تولید و اشتغال است و تولید و اشتغال بسیار مهم است و اگر فعالیت بانک‌ها نباشد تولید ما از کار میافتد.

رئیس جمهور گفت: در جلسات هفته‌های اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت پیگیر اخذ اعتباراتی از بانک‌ها برای گردش در سرمایه تعدادی از موسسات و بنگاه‌های اقتصادی بوده است و ما در آن جلسه تصویب کردیم، گفته شد امروز به هر موسسه اقتصادی و مالی اعتبار داده شده و باید بتواند کم‌تر از ۱ سال با فروش محصولات خود این اعتبارات را برگرداند. اکنون یک رقم بالا برای موسسات اقتصادی و مالی، حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان تصویب کردیم. باید این فعالیت‌ها صورت بگیرد وگرنه چرخه تولید نمی‌چرخد. ما باید مشکل تولید و اشتغال را حل کنیم.

وی در رابطه با اشتغال روستا‌ها اظهار کرد: اعتباراتی که ما به روستا‌ها و بخش تولید می‌دهیم می‌تواند اشتغال را به حرکت در بیاورد. اشتغال ما در سایه تولید، صنعت، کشاورزی، خدمات، تولید مسکن است. ما تاکید داریم تحولی در تولید مسکن به وجود بیاید تا هم بتواند قیمت مسکن را مهار کرده و هم بتواند اشتغال را درست کند، همچنین بتواند مشکل خانه دار کردن مردم به خصوص خانه اولی‌ها را حل کند. البته در این زمینه بانک مرکزی و بقیه بانک‌ها تلاش کردند تا کاری انجام دهند.

روحانی با بیان اینکه باید در سال ۹۸ تلاش بیشتری در زمینه اشتغال داشته باشیم، گفت: در سال ۹۸ باید تلاش کنیم اشتغال را در آن حدی که می‌توانیم به وجود آوریم، تولید را به رونق بی‌اندازیم و صادرات را افزایش دهیم. در شرایط فعلی ۴۰ میلیاردی که بنده گفتم جزو صادرات غیر نفتی بوده، بسیار مبلغ کمی است، این رقم را به خوبی می‌‎‌توان بالا برد. ما باید ساز و کار ارتباط با صادرات در دنیا را پیدا کنیم، این مسائل می‌تـواند مشکلات را حل کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت از فعالیت بانک مرکزی و بخش اقتصادی در شرایط فعلی راضی است، گفت: کار اصلی بانک مرکزی افزایش ارزش پولی ملت ایران، مهار تورم، شرایط لازم برای ایجاد رشد است. روند این فعالیت‌ها در ۴ ماه گذشته بهتر شده است. تورم در بخش تولیدکنندگان روند کاهشی داشته و ما حتی در تورم مصرف کننده هم یعنی تورم ماهانه، کاهش داشته‌ایم. با کنترل این روند می‌توانیم تورم را کنترل کنیم.

وی در ادامه افزود: افتخار دولت یازدهم و دوازدهم در سال ۹۵ و ۹۶، تک رقمی شدن تورم بعد از ۲۶ سال است. امسال تورم تا ۲۳ درصد است و تا ماه آینده ممکن است تورم کمی بالا برود. متاسفانه امسال ما آن امتیاز تک رقمی تورم را از دست داده‌ایم.

روحانی با بیان اینکه سال آینده سال مهار تورم است گفت: رشد تورم را باید کنترل و کاهش دهیم و طبق آنچه ما در این چند ماه دیده‌ایم، این کار کاملا امکان پذیر است. در این چند ماه هم تورم تولید کننده و هم مصرف کننده کاهشی بوده است. وظیفه اصلی بانک مرکزی نظارت بیشتر بر تمامی بانک‌ها است. هدف اصلی ما کاهش تورم در سال آینده نسبت به پایان امسال است و هدف دیگر رشد است. رشد در ۲ سال گذشته رشد خوبی بوده است. سال ۹۵ رشد ما ۱۲.۵ بود که رشد بی سابقه‌ای بود و حتی سال بعد آن هم نزدیک ۱۴ درصد بود که رشد نسبتا خوبی بوده است.

رئیس جمهور در پایان خاطر نشان کرد: ما باید در سال آینده قدم‌های رو به جلویی را در زمینه رشد برداریم، مسئله‌ای که آقای همتی گفتند بسیار مهم است و آن هم تعادل قیمت ارز در بازار بوده است. کار ایشان در این زمینه بسیار سخت بوده و ما همگی یاری کنیم، بانک‌ها و صادرکنندگان کمک کنند، همه باید دست به دست هم دهیم تا ایشان بتواند روند ادامه دهد تا قیمت ارز به یک قیمت منطقی و متعادل برگردد.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
همینایی که میگن استعفا بده.بعد از استعفا همشون میشن مدافع اینا
ناشناس
۱۳:۳۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
جوسازی برای پشت گوش انداختن معیشت نردم!!!!!!!!
تقي
۱۰:۵۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اقاي روحاني ميگه امريكا را سه شكست داديم اقاي روحاني امريكا چهل سال است از ايران شكست خورده انوقت شما ميگيد سه بار
ناشناس
۰۸:۰۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی فقط با استعفای شما کارها سامان یافته ومشکلات حل می شود
ناشناس
۰۷:۵۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
متاسفانه ما در شرایط خوبی قرار نداریم با گرونی کالاها و نبودن درامد کافی کاهش ارز ملی حتی پس انداز های مردم نیز اعبارش پایین امد
ناشناس
۰۷:۲۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
شکستی که هیچ عاید ایران نکرد و پول های ایران هم رفت
ناشناس
۰۷:۲۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
از ماست که برماست
علی
۰۲:۲۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
دولت بسیار مقصره ،ولی تنها مقصر نیست ...بلکه هر سه قوه شدیدا مقصرند .... اینقدر توپ رو تو زمین هم نندازید .... با هم کاملا همکاری کنید و بدانید که مردم هر سه قوه را مقصر میدانند ....کسی هم که میخواد دور بعد رییس جمهور بشه بسم الله .... بیاد همین الان طرح هاشو رسانه ای کنه و به دولت کمک کنه و دور بعد هم مردم بهش رای بدهند .... اصلا الان وقتشه که کاندیداهای دور بعد خودشونو نشون بدهند ....هم همکاریه و هم رقابت سالم و هم بزرگترین تبلیغ ...برای رییس جمهور فعلی هم خوبه ...چون اگر مدیر باشه صدای همه رو میشنوه و بهترینشو اجرا میکنه
ناشناس
۰۱:۵۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
باید fatf رو فراموش کنیم
ناشناس
۰۱:۴۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
امیدوارم وضعیت اقتصادی بهبود پیدا کنه
ناشناس
۰۰:۴۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اعتبارات به بخش تولید چقدر هست که هنوز این بخش با مشکلات زیادی مواجه هست
ناشناس
۰۰:۴۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
روحانی در روز تایید برجام گفت تمام تحریمها برداشته شد و ۱۲۰۰اعتبار بانکی یاهمان السی باز کردیم؟
ناشناس
۰۰:۳۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بخش تولید در شرایط خوبی قرار نداره
ناشناس
۰۰:۳۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
مردم در مضیقه هستند کی می خواهید اوضاع رو سر و سامان دهید
ناشناس
۰۰:۲۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
تعادل قیمت ارز در بازار مهمترین امری که دولت باید به آن توجه کنه و در الویت های خود قرار بوه چون افزایش ارز خارجی باعث افزایش گرونی ها و ضعف اقتصادی میشه
ناشناس
۰۰:۱۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
وضعیت اقتصادی از سفره مردم مشخص میشه متاسفانه با این گرونی ها هر روز سفره مردم کوچک و کوچکتر میشه
ناشناس
۰۰:۰۷ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
تمام فرمایشات شما درست ولی اف ای تی اف را فراموش کن .مگر این اف ای تی اف نمیبیند چکسانی داعش را تامیین مالی میکنند
ناشناس
۰۰:۰۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بهتره همینجا جلوی ضرری که دولت مثل برجام میخواد به کشور بزنه جلو شو بگیرن
ناشناس
۰۰:۰۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
اگر دلسوزان این کشور دلشان به حال مردم و کشور میسوزد باید جلوی رفتار دولت و بگیرن
ناشناس
۲۳:۴۵ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
90 درصد گوشت در داخل تولید میشه و اینقدر گوشت گرون هست
ناشناس
۲۳:۴۵ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
وقتی میگید اعتبار به بخش تولید روستاها میدهید پس چرا مهاجرت به تهران اینقدر زیاد شده و معشیت روستاها خوب نیست
ناشناس
۲۳:۲۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
نمک به زخم مردم نپاشید
یزدان نورانی
۲۳:۱۰ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
مردم نان ندارند بخورند هر دلار آمریکا شده صد تومان . . . . . . .
پراید شده 50میلیون
اینقدر گرانی شده که تو مخارج زندگیمون موندیم
سیامک
۲۳:۰۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اقای رییس جمهور محترم
شما خیلی خوب حرف می زنید. لطفا از عمل به قول های انتخاباتی خود همچون چرخیدن چرخ های سانتریفیوژ به همراه چرخیدن چرخ معیشت مردم نیز حرف بزنید.
حرف های شما برای مردم نون و آب نشده است
مهدی
۲۲:۵۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی شما خودتان دور دولت را حصار بی اعتمادی کشیدی هر کاری که خواستید انجام دادین براتون اصلا هم مهم نبود که کشور داره نابود میشه برجام را با فشار تحمیل کردین به کشور بعد هم که متوجه شدید برجام هیچ ثمری نداشت بلکه سرتا پا ضرر داشت انداختی گردن بقیه حالا دوباره سراغ اف ای تی اف رفتید اولا رهبری مخالفتش را اعلام کرده نه یه بار بلکه چندین بار دوم مجلس هم که تصویب کرده به خاطر لیست امید مجلس هست که حتی بعضی از نمایندهها یه خط از این کنوانسیون را نخوندن شورای نگهبان هم که ردش کرده چطور گفتید شورای نگهبان تاییدش کرده که اگر شورا تایید کرده بودبه مجمع نمیرفت بسه دیگه به جای امید بستن به خارج به فکر نیروی داخلی باشین.
ناشناس
۲۲:۴۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
روحانی در زمان تصویب برجام هم همین رویه رو داشت یعنی حل تمام مشکلات کشوررا برجام میدانست و جو روانی ایجاد کرد
ناشناس
۲۲:۴۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
ایشون در زمان تصویب برجام هم همین رویه رو داشت یعنی حل تمام مشکلات کشوررا برجام میدانست و جو روانی ایجاد کرد تا مردم را علیه نهادهای دلسوز تحریک کند وقتی برجام نتیجه نداد الان سراغ لوایح رفته و بانکهارو تحریک میکند بر علیه مجمع تشخیص که حل مشکلات کشور در گروه این لوایح است
ناشناس
۲۲:۴۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
نفرین بر آمریکا
ناشناس
۲۲:۳۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
گرانی هم دور مردم حصار کشیده
ناشناس
۲۲:۲۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
مرگ بر آمریکا و گرانی
ناشناس
۲۱:۵۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
برجامت هم که بعد 6 سال .بیفرجام شد ؟
ناشناس
۲۱:۱۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اگر سود بانکی بالا ببرن ، نقدینگی در بازار کم میشه و دلال بازی از بین میره و اقتصاد رونق پیدا میکنه.
ش ه
۲۰:۵۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
رئیس محترم جمهور. سلام. شیطان تا آخرالزمان فرصت داده شده است . یعنی آمریکا هم تا آخر برای مردم ایران و سایر جهان فرصت دشمنی دارد. پس ادعای اینکه آمریکا عقب نشینی کند بی معنا است. یا سیاست خارجی تغییر کند یا با توانمندی داخلی و حذف متخلفان داخلی و رسیدگی به امور مردم ، آنان را در جریان امورات قرار دهید.
ناشناس
۲۰:۴۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
دولت کشور رو تا اینجا آورده و حالا یکی یکی دارن استعفا میدن...
قوه قضاییه باید اینها رو پاسخگو کنه
ناشناس
۲۰:۳۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
آقای رئیس جمهور.....سازمان حمایت ازمصرف کننده رااجازه فعالیت دهید اونها برقیمت گذاری نظارت داشته باشند تعزیرات میخادقیمت درج شده راچکارکند دومیلیون بازرس تعزیراتی اعزام شوندچی فایده دارد؟چراسازمان حمایت ازمصرف کننده راسرکوب کردید هیچی نگوید چراتولیدیها وکارنجات دستورگرفته اند سازمان حمایت ازمصرف کننده راداخل اتاق قیمت گذاری خود اجازه ورودندهند؟
شکار چی
۲۰:۲۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
مرگ بر ضد ولایت فقیه
مهدی
۲۰:۱۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اللهم عجل لولیک الفرج....
آقا جان بیا که دیگه ما را به این‌ها و به هیچکسی امیدی نیس....
نا شناس
۲۰:۱۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
جناب رئیس جمهور وقت گرانبهاى خود را باعدالت بين امور تقسيم كنيد. هنر در درازگويى نيست هنر در خود ستايشى نيست هنر در وعده دادن نيست هنر در دشمن شاد كردن نيست هنر در خسته كردن مردم نيست :
كم گوى و گزيده گوى چون در تا زاندك تو جهان شود پر ( از سعدى بپذير )
ناشناس
۲۰:۱۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
بازم حاشیه سازی
صدرا
۲۰:۱۲ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
پس کی میخواهید به فکر حل مشکلات مردم باشید
ناشناس
۲۰:۰۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
از ماست که بر ماست
فرامرز
۲۰:۰۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اگرتورم کنترل شده پس چراسبد غذایی به ملت میدهد؟خب تورم تک رقمی شده مشکلی نیست.دستوربدهند بجای شارژ کارتها این پولها صرف اشتغال میلیون نفربیکارشوند.خیلی جالب رئیس بانک مرکزی مدعی است نقدیندگی درحال آب رفتن است کجارفته چرابانقدینگی اشتغال ایجادنکردید؟ چرابدادصنعت خودرونرسیدید؟چراهزاران قطعه سازرابیکارکردید؟مرگ بر FATF
ناشناس
۲۰:۰۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
چرا فقط یک شرکت گوشت وارد کرده! نکنه شرکت سفارشی و ....
ناشناس
۲۰:۰۲ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اگه شکست دادین پس این وضه و حال این روزای مردم اثرات چی هستش.
ناشناس
۱۹:۵۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
مشکلات ما به دست جوونای خودمون حل میشه نه با کشورهای استعمارگر اروپایی و آمریکا.
علی
۱۹:۴۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اقای ریئس جمهور همه می دانیم که وضع ملت و مملکت بدتر شده پس بجای متکی به غرب به ملت متکی باشید تا کارها درست شود اگر به ملت اعتماد دارید
ناشناس
۱۹:۱۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
به وعده های انتخاباتی تون عمل کنید
سیامک نصرت
۱۹:۱۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
الله تبارک الله
ناشناس
۱۹:۰۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
پراید 20 میلیونی را کردی 45 میلیون دلار 3800 تومان را کردی 14000 تومان گوشت 40000 تومان را کردی 110000 تومان رب 5000 تومان را کردی 21000 تومان موز 3000 تومان را کردی 12000 تومان مرغ 6000 تومان را کردی 15000 تومان.
ناشناس
۱۸:۴۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اگر توانایی ندارید هر چه زودتر استعفا دهید .
ناشناس
۱۸:۴۰ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
برجام چه فایده ایی داشت که اف ای تی اف داشته باشه
مگه تحریمها برداشته شدن که دارید هنوز به اروپا باج میدین؟
چرا مثل روسیه وهند یه کانال مالی جدا درست نمیکنین؟
اخه این اقدام مالی که میگی حزبالله رو تروریست مدونه
سردار سلیمانی رو تروریست میدونه
به چی دلخوش کردیم هنوز؟؟؟
دم سپاه گرم که او همین شرایط پالایشگاه واسمون درست کرد
اگهFATFکارش درست بود داعش شکل نمیگرفت
تمام...
ناشناس
۲۱:۱۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
خداییش دمت گرم
حرف حق زدی
ناشناس
۱۸:۳۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
نکنه ما کوریم که این شکست‌ها را ندیدیم.
بختیاری
۱۸:۳۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
در هسته ای خوب شکستش دادین !!!!؟؟؟؟؟!!!!
ناشناس
۲۱:۱۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
جوابی ندارند
مهدی
۱۸:۲۵ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
حرفای اقای رئیس جمهور با عملش 180 درجه فرق داره
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
ازاول همه مشکلات را گردن دیگران میندازد این شیوه خوب نیست
ناشناس
۱۷:۳۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
هرچند من مدتهاست دنبال یه وام بودم که پراید دست دوم بخرم و وقتی جور شد پراید تقریبا شد سه برابر مبلغ وام و درآمدم روزی 1500 تومان هست که اونهم از منبع یارانه ست اما گاهی دلم هم برای روحانی میسوزه حس میکنم میخواد وضعیت اقتصادی رو بهتر کنه اما نمیشه در هر حال خدا همه رو عاقبت به خیر کنه
بابا طاهر
۲۰:۰۵ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
با روزی ۱۵۰۰ بسته اینترنت و گوشی پیشرفته و پرداخت وام ...
ناشناس
۱۶:۵۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
آقای رییس جمهور شما باید ببینید این کشورهای حقه باز اروپایی چه کلکی میخواهند بزنند اینها هیچوقت به نفع ما کار نمی کنند هر چیزی که میگویند ما انجام دهیم باز یک کلکی می زنند که ماضرر کنیم باید بزرگان علم و عقل وتدبیر وجوانان باهوش جمع شوند یک مجمعی تشکیل دهند تا بتوانند حقه های اینهارا تشخیص دهندوگول نخورند نیروهای درونی را به هم پیوند دهند وموتور عظیم وپراستعداد مملکت رابحرکت دربیاورند
ناشناس
۱۶:۵۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
نتیجه این حرفها در زندگی مردم کاملا ملموس هست
علی
۱۶:۴۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
مرگ به شیطان بزرگ آمریکا
ناشناس
۱۶:۱۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
برادر من ما داریم سختی میکشیم
ناشناس
۱۶:۰۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
مرگ بر امریکا
ناشناس
۱۶:۰۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
آمریکا رو به افول هست نباید زیاد بهش اهمیت بدیم
ناشناس
۱۵:۵۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
تقویت تولیدات داخلی و فاصله از وابستگی نفت کمک بزرگی به اقتصاد کشور میکنه
ناشناس
۲۰:۵۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
تنها وتنها راه چیرگی بر مشکلات اقتصادی اعم از فقر بیکاری تورم ارزس پول ملی و هزاران مشکل فرهنگی و اجتماعی دیگر تولید داخلی و ملی است و لا غیر
ناشناس
۱۵:۵۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
جذب سرمایه گذارهای داخلی و خارجی در این موقعیت حساس کمک بزرگی به خنثی شدن تهدیدات دشمنان میکنه
ناشناس
۱۵:۵۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
خداااایا صبر بده خدااااایااااااا نظری فرما
ناشناس
۱۵:۵۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
4 سال خبر از گرونی نبود چی شد یه دفعه این جور شد.....
ناشناس
۱۵:۳۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
مهمترین امری که باید در نظر گرفته بشه وضعیت معیشتی مردمه
ناشناس
۱۵:۳۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
گرونی وتورم فلج کرده کشور رو
ناشناس
۱۵:۳۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
این حرف ها این شکست دادن ها برای مردم محسوس نیست . مردم در فشار مالی هستند و این خیلی خیلی محسوس است .
ناشناس
۱۵:۳۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
ما الان در جنگ اقتصادی هستیم پس تقویت اسن سه نهاید که گفتین آقای روحانی باید در اولویت های شما باشه
ناشناس
۱۵:۳۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
وزارت خارجه، بانک مرکزی و وزارت نفت باید بیشتر بهشون توجه بشه و از نیروهای نخبه در این سه نهاد استفاده بشه
ناشناس
۱۸:۵۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
نتیجه این نخبه ها را همه داریم میبینیم!!!!!؟؟؟
وزارت آموزش و پرورش یادت رفت!!!
ناشناس
۱۵:۲۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
استعفای خود را کتبا اعلام کن
ناشناس
۱۵:۱۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
گاهی که ضمانت اجرایی ندارد چرا باید به اینها دل خوش کنیم واقعا مسخره است روحانی داره چیکار می کنه ؟ وابستگی ما به اف ای تی اف که منجر به تسلط امریکا بر ساز و کار تجارت ما می شود بدون تضمین رفع تحریم .
قرار نیست تحریم برداشته شود و تحریم بعدی به بهانه موشکی قرار نیست مبادلاتی با دولت او انجام دهند باید تبعات تحریم و گرانی را سپاه بپذیرد و همینجور برجام های بعدی
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
من معلم زن و بچم گشنن!!!
اسی
۱۴:۴۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
برجامی که عرضه نداره حتی یه تخم مرغ را ارزون کنه همون نباشه بهتره بدبختی ما از برجامه که با اسم اون همه چیز گرونتر و گرونتر شد
ناشناس
۱۴:۳۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
نابودی امریکا نزدیکه
ناشناس
۲۲:۴۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
آمین
ناشناس
۲۳:۱۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
خدا بداد من کارگر برسه
محسن
۱۴:۳۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
پس خدا رو شكر كه همه چي سر جاشه و هيچ مشكلي در كشور وجود نداره !!!!! علي بركت الله
ناشناس
۱۴:۲۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
درود بر روحانی
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
بله ۳ بار شکست دادیم
ناشناس
۲۲:۳۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
هیچی نگم بهتر
ناشناس
۱۳:۵۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
بهتر نیست به جای افزایش مقدار کم دستمزدها، که خود عامل افزایش چندبرابر قیمتها می شود،!! قیمتهای افزایش یافته راکاهش دهید وبه قیمت سال گذشته برسانید؟؟!!
ناشناس
۱۹:۳۰ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
قیمت طلا سکه خودرو گوشت و... به قیمت سال قبل بیاد با این همه گرانی که نمیشه زندگی کرد
ناشناس
۱۳:۵۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
چرا به فکر گرانیها نیستین !!!!!!!
ناشناس
۱۶:۰۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
کدام گرانیها؟!! مگه گرانی وجود داره؟!
ناشناس
۱۳:۵۰ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
باید...
باید....
باید.....
ناشناس
۱۳:۴۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
علی برکت الله
ناشناس
۱۳:۴۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
خدا این شیطان بزرگ آمریکا رو نابود کنه
ناشناس
۲۱:۲۵ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
انشاالله
ناشناس
۱۳:۳۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
خدا به داد این ملت برسه...
ناشناس
۲۲:۴۰ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اشتباهی منفی دادم
ناشناس
۱۳:۲۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
خب پس اگه همه موافقن پس مشکل کجاست ؟
ناشناس
۱۳:۲۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی از برجام چه خبر چی شد
حمیدا
۱۳:۲۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
از اشتغال و ایجاد رونق اقتصادی و مهار تورم و وعده های انتخاباتی چی دارین بگین
ناشناس
۲۱:۲۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
اینها همه تدبیره دیگه
از دولت تدبیر و امید چی انتظار داشتی
همه تدبیر هاش باعث شده مردم امیدشان بالا بره