بیشتر بخوانید؛ استفاده زیاد شهروندان از خودرو شخصی مشکل اساسی پایتخت
وی افزود: سرعت غیرمجاز و مخدوشی پلاک دو موضوع اصلی برخورد با متخلفان هستند که پلیس راهنمایی و رانندگی در این بخش ورود کرده است.
سردار مهماندار با اشاره به اینکه طبق قانون جزای تخلف مخدوش کردن پلاک و جعل آن شش ماه تا یکسال حبس است، تصریح کرد: این موضوع مصداق جرم است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اضافه کرد: کسی که برای اولین بار ارتکاب جرم شود، با تشخیص قاضی ممکن است حبس به جریمه نقدی تبدیل شود، اما با تکرار جرم او قطعا زندانی خواهد شد.
وی با بیان اینکه تمام کسانی که اقدام به پوشش پلاک میکنند از طریق دوربینها رصد میشوند، اظهار کرد: بیش از ۳ هزار خودرو پلاک مخدوش و دست کاری شده در سه ماهه سوم سال اتفاق افتاده که با کمک دوربینهای شهری شناسایی کردیم و قطعا با این افراد طبق قانون برخورد خواهد شد.
رئیس پلیس راهور پایتخت اضافه کرد: بیشترین تخلف جعل پلاک و پوشاندن آن در ورودی طرح زوج و فرد و طرح ترافیک رخ داده است.
وی افزود: سعی بر ایناست که فعالیتهای پلیس راهور در پایتخت به صورت میدانی و با حضور نیروی پلیس انجام نشود و به صورت دیجیتالی و سیستمی با متخلفان برخورد خواهیم کرد.
سردار مهماندار با اشاره به اینکه ۲۵۰ دستگاه خودرو سواری متخلف در طرح دوم طاهر شناسایی شدند، گفت: در این طرح ۱۰۰۰ دستگاه خودرو پلاک مخدوش را توقیف کردیم.
وی ادامه داد: خودروهای متخلف برای ما قابل تشخیص هستند، اما به دلیل خطای چشم ماموران ممکن است جرایمی به ناحق برای شخص دیگری ثبت شود، لذا در این صورت شهروندان با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ میتوانند مشکل خود را اعلام کنند.
رئیس پلیس راهور پایتخت با اشاره به اینکه جاعل پلاک خودروها باید جریمه خودرو پلاک جعل شده را صفر کند، خاطرنشان کرد: در حوزه حمل و نقل عمومی ضعفهای زیادی داریم لذا شهرداری تهران با توان بیشتری به این ناوگان حمل و نقل عمومی ورود کند.
انتهای پیام/