به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ، سید رضا امیر زاد مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: این استان با تولید سالانه بیش از یک میلیون و ششصد هزار تن محصولات خارج از فصل رتبه نخست را در کشور دارد.
وی افزود: امسال بیش از ۳۰ درصد محصولات خارج از فصل استان نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استفاده از بذر مناسب، بهره برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است.
سید رضا امیر زاد افزود: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از ۸۰ درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.
وی گفت: بیست و نه محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت میشود که بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهمترین آنهاست.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.
امیری زاده افزود:محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر میشود.
انتهای پیام/ف