وی اظهار داشت: علاوه بر آن تولید یک هزار و ۷۲۸ گونه از این گیاهان دارویی در انحصار کامل ایران قرار دارد و با این وجود سهم ناچیزی از صادرات را در جهان داریم.
مدیرکل مراتع سازمان جنگلها بدون اشاره به دلیل پایین بودن سهم ایران از صادرات گیاهان دارویی با وجود ظرفیتهای موجود اضافه کرد: اگر به تولید گیاهان دارویی و حوزه صادرات آن توجه شود این محصول میتواند ظرفیت خوبی برای جایگزینی صادرات نفت باشد.
بهزادی گفت: برای توسعه صادرات و تامین زنجیره تولید، طرح جامع گیاهان دارویی کشور تدوین و بزودی به استانهای کشور ابلاغ میشود تا براساس این سند بتوانیم سهم خود را در صادرات افزایش دهیم.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار ۲۰۰ میلیون دلاری از محل صندوق توسعه ملی به سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در مجموع حدود ۷ هزارمیلیارد ریال اعتبار به این سازمان در سال جاری تخصیص داده شد.
وی، هزینه کرد این اعتبار را برای اجرای طرحهای احیاء، حفاظت از مراتع، خرید بذر و کارگاههای آموزشی برای گیاهان دارویی و سایر حوزههای مرتبط به منابع طبیعی و آبخیزداری بیان کرد.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: در بودجه سال آینده نیز ۱۵۰ میلیون دلار برای اجرای این طرحها به سازمان جنگلها پیشنهاد شد که در صورت موافقت، اعتبار سال اینده از لحاظ ارزش ریالی ۲ برابر سال جاری افزایش خواهد داشت.
انتهای پیام/س