غلامی در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: میلاد شخصیتهای بزرگ و گرانقدر بهخصوص شخصیتهایی که وجه معنوی بارز و تأثیرگذاری دارند، باید از صرف یک تبریک، به سمت بهرهگیری بیشتر از این ایام حرکت کند.
وی با بیان اینکه در مناسبتهای معنوی کارهایی مختلف انجام میشود، افزود: در دانشگاهها سعی میشود تا در مراسم و مناسبتها، به توزیع منابع، ویژگیهای شخصیتی و جایگاه علمی معصومین (ع) پرداخته شود، لذا باید توجه به جایگاه رفیع بزرگان به عنوان هدیه از نشستهای مرتبط با این مناسبتها، مدنظر قرار گیرد.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه تکرار این ایام سبب تقویت معنویات در درون و شکلگیری باورهای مثبت در درون افراد میشود، ادامه داد: توجه با این موضوعات تأثیرات ماندگاری را به دنبال دارد و سبب نهادینهشدن معنویات خواهد شد.
غلامی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به تلاش وزارت علوم در مسئولیتپذیری و انجام امور در محیطی آرام و صمیمی، مطرح کرد: در ارائه خدمات یک تکلیف شرعی داریم که براساس آن در ازای دریافت حقالزحمه، باید فعالیتها نیز به نحو شایسته انجام شود و با دقت و ظرافت مسئولیتهای قانونی مورد توجه قرار گیرد.
وزیر علوم در ادامه سخنان خود با تاکید بر لزوم درک برخی محدودیتهای مدیران از سوی کارکنان تصریح کرد: در هر سازمان و مجموعه از جمله وزارت علوم، یک چارچوب و ضوابط اداری وجود دارد که همه موظف به رعایت آن هستند و گاهی افراد به دلیل اینکه حوزه کاریشان صرفاً در داخل سازمان اداره میشود با مواخذات جدی و قوی در عملکردها روبرو نمیشوند، اما زمانی که حوزه کاری مدیران به دستگاههای خارج از آن مرتبط است، وضعیت متفاوت میشود لذا برای همکاری مؤثر با مدیران، باید محدودیتها را شناخت و آنها را درک کرد.
وی با اشاره به توانایی بانوان در انجام امور تاکید کرد: براساس آماری که از سال ۱۳۹۶ تاکنون از اعضای هئیت علمی بانوان در دانشگاهها بدست آمده است، ۳۸ درصد اساتید زن جذب هیئتهای علمی شدهاند و این در حالیست که جریان ورود زنان در مقطع دکترا در دانشگاهها طی سالهای گذشته بسیار کمتر بوده است، اما چندسالی است که این امر روبه بهبود است.
وزیر علوم با بیان اینکه در حال حاضر تعداد مدیران در دانشگاهها نیز در حال افزایش است، افزود: اکنون رئیس سه دانشگاه کشور زن هستند و ادامه این روند در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.
غلامی با تاکید بر اینکه در وزارت علوم نگاه تبعیض جنسیتی وجود ندارد، عنوان کرد: جایگاه سیاسی و فرهنگی بانوان در کشور کمرنگ شدنی نیست و در طول تاریخ نیز سهم بانوان همیشه محفوظ بوده است، اما علی رغم تلاش جهت اثبات تأثیرگذاری بانوان در کشور، نباید به سمت سهمخواهی حرکت کرد، زیرا این امر ممکن است نتایجی داشته باشد که در شأن زنان و کشور ما نباشد.
انتهای پیام/