سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روحانی در نشست با مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

بیکاری مادر همه مفاسد است/ خصولتی های بدون نظارت، آسیب بزرگ اقتصاد کشورند/ ارزش این است که محصول داخلی با جنس خارجی رقابت کند

رئیس جمهور گفت: وقتی جوانی بیکار است هر مشکلی ممکن است برایش اتفاق بیافتد، کار و تلاش، امنیت اجتماعی و استحکام خانواده سلامت روحی را شکل می‌دهد، مشکلات روحی روانی بخاطر بیکاری است.


به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در نشست با مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر با تقدیر از عملکرد مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت کار یک وزارت‌خانه اجتماعی بسیار مهمی است و موضوع کار را به عهده دارد.

روحانی با بیان اینکه کار موضوعی بین کارآفرین و کارگر است، افزود: اساس این است که محیط کار یک محیط فعال در جامعه باشد و ما نسبت به کار افتخار کنیم. چیزی که می‌تواند جامعه را حرکت درآورد کار است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه کار مفید مقدس است، اظهار کرد: آن تعبیری که  امام همیشه می‌فرمودند این بود که خداوند کارگر است، کار مفید به عنوان اساس زندگی جامعه است و  اگر کار نباشد زندگی اقتصادی ما دچار مشکل می‌شود حتی زندگی اجتماعی، روانی و معنوی ما دچار مشکل می‌شود.

روحانی با اشاره به اینکه هر چه کار انجام شده شایسته تر باشد، نشاط بیشتری به فرد و جامعه می‌دهد؛ گفت:  انجام کار خوب نشاط است؛ هر چه کار شایسته‌تر باشد نشاط بیشتری برای وجدان انسان است و این‌گونه نشاط به همه جامعه منتقل می‌شود؛  وقتی که یک کارگر و مهندس  در یک کارخانه دقیق و خوب کار کند، تنها او نشاط پیدا نمی‌کند بلکه هر کس که آن جنس را می‌خرد و از آن استفاده می‌کند؛ علاوه بر ایجاد نشاط به خاطر این کار خوب، برای آن کارگر و مهندس دعا  می‌کند.

روحانی با اشاره به اینکه رقابت محصول ایرانی با جنس خارجی ارزشمند است، گفت: باید کاری کنیم که فرد جنس ایرانی را به جنس خارجی ترجیح دهد. در این‌جا برند خیلی مهم است، برند آن اعتماد اجتماعی را برای محصولات ایجاد می‌کند، ما باید این برند‌ها را به مردم معرفی کنیم تا مردم در مقام عمل آن را احساس کنند که این برند برای اطمینان آن‌ها کافی است.

باید کاری کنیم مردم کالای ایرانی را به جنس خارجی  ترجیح دهند

روحانی تاکید کرد: ما باید برندی را ایجاد کنیم که از لحاظ کیفیت، سلامت و قیمت مناسب بوده و  وقت مردم را تلف نکند، این راحت کردن زندگی مردم است و اعتماد مردم را جلب می‌کند و چقدر ارزشمند است که محصول ایرانی بتواند با محصولات خارجی رقابت کند، البته این رقابت با گفتن ما درست نمی‌شود، ما باید کاری در عمل انجام دهیم که مردم جنس ایرانی را به جنس خارجی ترجیح دهند، اگر جنس ایرانی را ترجیح نمی‌دهند، لااقل مساوی بدانند  یا اگر مساوی ندانند با قیمت آن محصولات خارجی متناسب ببینند.

رئیس جمهور درباره مبارزه با تحریم‌ها گفت: اکنون ما می‌گوییم با تحریم باید مبارزه کنیم. یک قدم مبارزه با تحریم  این است که کار با کیفیت انجام دهیم و کاری که امروز نیازمند به خارج است، نیازمندی آن را رفع کنیم؛  این کار امکان پذیر است یعنی جوانان با استعداد، مخلص و وطن دوست این کار را انجام دهند.

وی با بیان اینکه جوانان باید به شغل خود ایمان داشته باشند، گفت: این ایمانی که می‌گوییم ابتدا باید آن جوان به شغل و محصول خود ایمان داشته باشد، آن کسی  کار خوب انجام می‌دهد که خود محصول کارخانه خود را بخرد. کارگر یک کارخانه باید خودش محصول تولیدی خود را بخرد.

روحانی تاکید کرد: ما باید برندی را ایجاد کنیم از لحاظ کیفیت، سلامت، قیمت وقت مردم را تلف نکند، این راحت کردن زندگی مردم است و اعتماد مردم را جلب می‌کند و چقدر ارزشمند است که محصول ایرانی بتواند با محصولات خارجی رقابت کند، البته این رقابت با گفتن ما درست نمی‌شود، ما باید کاری در عمل انجام دهیم که مردم جنس ایرانی را به جنس خارجی ترجیح دهند، اگر ترجیح ندهند باید مساوی بدانند اگر مساوی ندانند با قیمت آن محصولات خارجی متناسب ببینند.

وی با بیان اینکه جوانان باید به شغل خود ایمان داشته باشند، گفت: این ایمانی که می‌گوییم ابتدا باید آن جوان به شغل، محصول خود ایمان داشته باشد، آن کسی کار خوب انجام می‌دهد که خود محصول کارخانه خود را بخرد.

روحانی در ادامه گفت: اکنون آن فروشنده از محصول خود استفاده نمی‌کند پس معلوم است یک جای کار اشکال دارد، این همه مراکز تولیدی در کشور و کارگر شامل می‌شود، ما باید اقدامی انجام دهیم که رابطه‌مان را با کار، کارگر، کارفرما بهبود ببخشیم، همه مجموعه‌ها یکی است و اگر کارآفرین نباشد، کاری وجود ندارد؛  از سوی دیگر  اگر کارگر هم نباشد باز هم کار وجود ندارد، دو سمت کار،  کارآفرین و کارگر است، وزارت کار یک رسالت بسیار سنگینی را بر دوش دارد، مخصوصا که بخشی از مهارت آموزی هم  به عهده این سازمان است.

رئیس جمهور با اشاره به اقدامات سازمان فنی و حرفه‌ای گفت: بخش فنی‌وحرفه‌ای را این سازمان آموزش می‌دهد، اکنون بحث ما در خدماتی که در جامعه ارائه می‌شود این است که می‌گوییم باید خرج خود و اسراف را کم کنیم، چگونه می‌شود اسراف را کم کرد؟ خدماتی که ما به مردم می‌دهیم یک خدمات دقیق و حساب شده است، البته زمانی که ما کار دقیق انجام می‌دهیم.

روحانی با بیان اینکه وزارت تعاون،  مسئولیت خدمت رسانی به جامعه را به عهده دارد، گفت: شما باید به گونه‌ای مهارت را آموزش دهید، در ارائه خدمات برند اصل موضوع است، برای مثال اگر می‌خواهید برق خانه‌تان را درست کنید، باید چند شرکت مطمئن در این کشور وجود داشته باشد که اطمینان خاطر به آن‌ها داشته باشید.

روحانی با بیان اینکه اطمینان اساس کار است، گفت: اطمینان، اعتماد و سرمایه اجتماعی اساس کار است و شما می‌توانید این سرمایه اجتماعی را با نظارت خود، آموزش و حمایت انجام دهید؛ امروز یکی از وظایف بسیار بزرگ همه ما ایجاد اشتغال در جامعه است.

بیکاری مادر گرفتاری‌هاست

رئیس جمهور با بیان اینکه بیکاری اُم و مادر همه گرفتاری‌ها و مفاسد است، گفت: وقتی جوانی بیکار است هر مشکلی ممکن است برایش اتفاق بیافتد، کار و تلاش، امنیت اجتماعی و استحکام خانواده سلامت روحی را شکل می‌دهد، مشکلات روحی روانی بخاطر بیکاری است.

وی درباره اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم در مورد بیکاری گفت:  تاکنون  یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم مسئله ایجاد اشتغال است، البته این اشتغال را خیلی از مردم باور نمی‌کنند و جمعیت اصلی  بیکاران کم نمی‌شود. ما هر چقدر تلاش می‌کنیم که آمار بیکاری را کم کنیم، خرمن بیکاری همچنان هست و مردم می‌گویند چطور بیکاری از بین رفته است.

روحانی با طرح این سوال  که ۸ سال قبل از دولت یازدهم اشتغال خالص چقدر بوده است؛ گفت: خودتان ببینید در این ۵ سال میانگین اشتغال خالص  چقدر بوده است، با این مقایسه ما می‌توانیم معلوم کنیم که رشد اشتغال چقدر بوده است، اما با توجه به نیاز جامعه،  ما در زمینه اشتغال عقب هستیم، بهترین آمار آمار شاغلین است، در ابتدای دولت یازدهم کل شاغلین کشور ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بوده است، اما آمار امروزمان حدود ۲۴ میلیون نفر شاغل داریم.

روحانی با بیان اینکه در طول این ۵ سال ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار اشتغال خالص  ایجاد شده است، یعنی ما در سال به طور متوسط بالای ۵۰۰ هزار شغل درست کرده‌ایم، البته خیلی از مردم بیکار و شاغل می‌شوند که این منظور ما نیست، لذا من می‌گویم همیشه آمار شاغلین را مد نظر قرار دهیم.

رئیس جمهور در مورد آمار بیکاری گفت: اگر تعداد بیکاران ما در ابتدای دولت ۳ میلیون بوده است در حال حاضر هم همین میزان است، کم نشده، چون نیروی جوانی که می‌خواهد وارد کار شود، مداوم وارد شده و تقاضای کار مرتبا اضافه شده است، ما باید بیش از متقاضی بتوانیم اشتغال ایجاد کنیم تا مشکل بیکاری ریشه‌کن شود، آمار اشتغال ما باید به سمت یک میلیون رود تا بتواند اثرگذار باشد و برای این کار همه ما باید تلاش کنیم.

وی در ادامه افزود: وزارت کار می‌تواند از شیوه‌های مختلف برای ایجاد اشتغال استفاده کند، وزارت کار عمدتاً ناظر به کار  و حامی کارگر است، ولی در عین حال دبیرخانه شورای عالی اشتغال هم به عهده این وزارتخانه است، بنابراین می‌تواند بر روی دستگاه‌های دیگر نظارت کند و سیاست‌هایی را تعیین کند تا بتوانیم اشتغال را افزایش دهیم، این یک وظیفه بزرگ ما در اشتغال است.

روحانی با اشاره به اینکه  در بخش خدمات ظرفیت بیشتر از صنعت است، گفت: آماری که به ما داده‌اند ۳۰۰ هزار اشتغال در این بخش است، اشتغال در این بخش می‌تواند یک حرکت بسیار مؤثر در اقتصاد کشور باشد، در سال گذشته درآمد شرکت‌های دانش بنیان ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است، این میزان رقم بسیار بالایی برای یک‌سال است و  مربوط به حدود ۴ هزار شرکت دانش بنیانی است که در حال حاظر فعالیت می‌کنند. این نشان دهنده این است که نوع کار، آموزش کارگری ما فرق کرده است، شما بر مبنای ۱۰ سال دیگر در مراکز فنی‌وحرفه‌ای خود برنامه‌ریزی کنید.

رئیس جمهور گفت: درست است فن‌هایی مانند جوش‌کاری را اکنون آموزش می‌دهیم، اما چند سال دیگر جوش‌کاری با دست انجام نخواهد شد و این حرفه تبدیل به ربات خواهد شد. تحولات‌آینده جامعه ما را مد نظر قرار دهیم، نو دارو‌ها متفاوت خواهد شد، سبک زندگی عوض خواهد شد، اگر ما بتوانیم پیشتیاز و آینده‌نگر باشیم و اگر بتوانیم نیاز‌های دو سال آینده مردم را در نظر بگیریم، موفق هستیم، ما باید محصولی را تولید کنیم، کارگری را آموزش دهیم که مورد نیاز جامعه ما است، این بخش بخش بسیار مهمی است و این وزارتخانه یکی از مسئولیت‌های آن ایجاد کار مخصوصا در بخش صادرات غیر نفتی است.

وی ادامه داد: ما در بخش صادرات دارو، آبزیانی مانند میگو، ماهی، خاویار، موفق بودیم و همچنین در بخش کشاورزی در بسیاری از محصولات می‌توانیم صادر کننده باشیم، وزارت کشاورزی ما در این دولت چند فعالیت مهم انجام داده است، یکی از آن‌ها در بحث آبزیان بوده در این بحث آقای حجتی در هرمزگان می‌گفتند که تولیدات آبزیان ما امسال در مقایسه با سال اول انقلاب ۴۰ برابر شده است.

وزارت کار نباید کار اقتصادی انجام دهد

روحانی ادامه داد: مدیریت اقتصادی به عهده وزارت کار نیست؛ البته سهامداری اشکالی ندارد، ولی نباید این وزارتخانه کار اقتصادی انجام دهد. سال آینده سال واگذاری شرکت‌های مربوط به شستاست. بعضی‌ها البته کارشکنی می‌کنند، ولی برای این واگذاری باید محکم ایستاد. واگذاری این شرکت‌ها هم مورد تاکید رهبری است و هم مورد تاکید من. رهبری اشاره کرده‌اند که دولت باید دست از اقتصاد بردارد، البته خصولتی‌ها بدتر از دولت در اقتصاد حضور دارند و هیچ نظارتی بر آن‌ها وجود ندارد.

از شرکت‌های خصولتی بی‌خبریم

روحانی با بیان اینکه ما  در دولت از این شرکت‌های خصولتی بی‌خبریم، گفت: علاوه بر دولت،  مردم هم از این شرکت‌ها بی خبرند و فقط خدا از آن‌ها خبر دارد. بدترین اقتصاد،  اقتصاد خصولتی است، مخصوصاً وقتی افرادی در این شرکت‌ها باشند که در نهاد‌های نظارتی حضور دارند یا ضابط قضایی هستند. رهبری بار‌ها تاکید کرده‌اند نیرو‌های مسلح باید دست از اقتصاد بردارند. شستا هم که بین خصولتی و دولتی است. این را واقعاً باید جمع کرد. حتی شرکت‌های ضرر ده باید مجانی واگذار شود. به وزیر کار گفته‌ام تا پایان دولت نباید شستا وجود داشته باشد، البته سهامداری اشکالی ندارد.

روحانی با اشاره به اقدامات وزارت کار در افزایش تولیدات و ایجاد اشتغال  گفت: اینکه تولیدات آبزیان ما و کاری که الان پرورش ماهی در خود دریا انجام می‌شود، کار بسیار بزرگ،  ارزشمند و جدیدی است. کار گلخانه‌ای که خیلی مهم است، نحوه آبیاری و سامانه‌های نوین آبیاری این‌ها کار‌های بسیار بزرگی است که وزارت کشاورزی انجام می‌دهد و به همین دلیل ۳ سال است که در گندم ۳ سال است خودکفا هستیم؛ سال آینده هم انء‌الله خودکفا خواهیم بود و به حول قوه الهی، در شکر  به مرز خودکفایی رسیدیم  یعنی ۹۰ درصد شکر را خودمان  تولید می‌کنیم.  در  تولیدات دانه‌های روغنی هم ما در سال گذشته نسبت به سال قبل ۳ برابر رشد داشتیم و  امسال ممکن است تولیدات ما از این رقم هم بالاتر برود.


کسانی که حقوق ثابت می‌گیرند مشکلات بیشتری دارند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم در زندگی روزمره‌شان سختی و مشکلات دارند، افزود:  ما باید مشکلات آن‌ها را حل کنیم؛ شرایط ما شرایط تحریمی است و شرایط عادی نیست، اگر ما بگوییم مردم زندگی‌شان خوب است و مشکل ندارند، یک حرف ناصحیحی زده‌ایم، مردم در سختی‌اند، در مشکلات‌ هستند؛  مخصوصا آن‌هایی که حقوق ثابت می‌گیرند و من در اینجا از وزرا، معاونین وزرا و همه وزارت‌خانه‌ها می‌خواهم  که نسبت به آن‌هایی که حقوق ثابت دارند تلاش بیشتری داشته و  برایشان فکری کنند.

روحانی با اشاره به اینکه میزان مستمری پرداختی در حال حاضر بیش از ۳ برابر گذشته  است، اظهار کرد:  آماری که من دیشب از سازمان برنامه و بودجه گرفتم با این آمار متفاوت بود یعنی سال  ۹۷ نسبت به سال ۹۲ مستمری یک خانواده یک نفره بیش از ۳ برابر شده است، مستمری خانواده ۳ نفره بیش از ۴ برابر ، خانواده ۴ نفره بیش از ۴ برابر  و خانواده  ۵ نفره بیش از ۵ برابر شده است؛ در  آماری که اآقای توبخت دیشب به من دادند، مستمری  یک خانواده ۱ نفره بیش از ۳ برابر شده است؛ یعنی فردی که ۵۳ هزار تومان می‌گرفت؛ امروزه  ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان دارند می‌گیرند، خانواده ۲ نفره بیش از ۴ برابر شده است و در حالی که در گذشته ۶۰ هزار تومان می‌گرفتند؛ امروزه  ۲۷۵ هزار و ۵۰۰ تومان دارند می‌گیرند یا مستمری یک خانواده ۵ نفره بیش از ۵ برابر شده است، اگرذ در گذشته مبلغ ۱۰۰ هزار تومان می‌گرفتنددر حال حضر این مبلغ به  ۵۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است. 

روحانی با بیان اینکه توان دولت محدود است، افزود:   رقم‌های گفته شده  نه اینکه کافی باشد بلکه مقایسه‌ای است، این رقمی که به عنوان مستمری می‌دهیم،  کم است و ما باید بتوانیم بیش از این مقدار بدهیم اما همین‌که  دولت توانسته به طور متوسط مستمری اقشار تحت فشار  را بیش از ۴ برابر کند، مهم است. 

وی با اشاره به اینکه  در  چند سال اخیر قیمت اجناس هم ممکن است دو برابر یا سه برابر شده باشند؛ افزود: مردم باید بدانند که دولت در حد توانش به عنوان خادمان مردم تلاش می‌کند به اینکه معضلات زندگی مردم را کم کند، اما خب بله مشکل امروز  وجود دارد و ما باید این مشکلات را  کاهش دهیم.

باید مسکن خانواده‌های معلولان تامین شود

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه کار مددکاری بسیار ارزشمند است، گفت: مددکاری  کودک، مددکاری  بچه‌ای که سرپرست ندارد یا مددکاری برای خانواده‌ای که مادر، سرپرست خانواده است، کار مهمی است.  ما باید به این‌ افراد کمک کنیم؛  خانواده‌ای که ۱ معلول دارد، خانواده‌ای که ۲ معلول دارد حتما باید مسکن‌شان را ما تأمین کنیم، حتما باید ما نیازمندی‌شان را بهتر تأمین کنیم، حتما بتوانیم مهارت به آن‌ها یاد دهیم، این مهم‌تر از کمک مالی است، آن کس که یک دست ندارد چطور ما مهارت یاد بدهیم که با یک دست دیگر کار کند، آن که دو دست ندارد چطور به آن مهارت دهیم که بتواند کار کند بدون دست. آن کس که نابینا است چطور به او مهارت یاد دهیم که با نابینایی کار کند؟

روحانی با اشاره به اینکه آموزش مهارت برای افرادی که نیاز به مدد دارند مهم‌تر از کمک مالی است، گفت:  این افراد باید بتوانند خودشان روی پای خودش بیاستند، آن‌ها باید بتوانند کار کنند، سال گذشته مهندس فتاح  در کمیته امداد  گزارشی دادند که خیلی گزارش امیدوار کننده‌ای بود. 

وی افزود: نهصد هزار نفر ورودی جدید شما آو داخل ا کمیته امداد و بهزیستی است.  کار بسیار خوبی کردید. این ‌ها افرادی  هستند که به هر حال نیازمند کمک بودند و مشکل داشتند که اقدام به  ثبت‌نام کردند، ثبت‌نام یک کار بسیار ارزشمندی است که در تیر ماه امسال انجام گرفته و کل این ۹۰۰ هزار نفر را شما تحت پوشش قرار دادید، این کار ارزشمندی است.

روحانی با بیان اینکه  مشکلات موجود در جامعه زیاد است، اظهار کرد: مردم باید این نقاط مثبت را هم ببینند که جامعه ما امیدوار شود البته این معنی‌اش این نیست که در پی حل مشکلات مردم نباشیم، اما مردم باید کار‌ها و خدمات را هم ببینند که دارد انجام می‌گیرد و این بسیار ارزشمند است. خب این بخش ارزشمند است، ولی اینکه گفتید ۹۲ درصد کار را بخش خصوصی دارد انجام می‌دهد و شما دارید حمایت می‌کنید این ارزشمند‌تر است.

مردم بهتر از  دولت اقدام می‌کنند

رئیس‌جمهور خطاب به مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:  کار را به NGO‌ها، سمن‌ها و  مردم خیر واگذار کنید. ساختمان و امکانات به آن‌ها بدهید. بگذارید مردم این اقدامات نیک را انجام دهند چرا که مردم هر اقدامی را بسیار بهتر از ما انجام می‌دهند؛ به هرحال این اقدامی است که از روی عشق، علاقه، محبت و احساس وظیفه انجام شده و این بسیار متفاوت است. مثل همان مواردی که از امیرالمومنین نقل شده ذیل آنکه حضرت در شب تاریک انبان‌ها را به دوش گرفته و در خانه‌های فقرا تقسیم می‌کرد،  باید در زندگی شخصی ما نیز پیاده شود.

روحانی با اشاره به اینکه امروز نیز در جامعه نظیر عمل امیرالمومنین را شاهد هستیم، گفت: این اقدامی  بسیار ارزشمند است و حتی از روزه مستحبی و  از حج مستحبی هم بیشتر به انسان نشاط می‌دهد.

روحانی ادامه داد: این کار بسیار ارزشمندی است که ما با کمک به خانواده‌ای، اعضای آن خانواده را  خوشحال می‌کنیم چرا که ممکن است مانند زمان امیرالمومنین امروز هم خانواده‌هایی باشند که شب‌ها سر گرسنه به بالین می‌گذارند. اگرچه که ممکن است یک حداقلی را دارا باشند، اما این موضوع  خصوصا  برای بچه‌ها کافی نیست.   بچه‌هایی که به همسن و سالان خودشان نگاه می‌کنند  و می‌خواهند یک زندگی در حد متوسط داشته باشند ما باید این اختلاف را  حل کنیم.

نباید فقر مطلق داشته باشیم

روحانی با بیان اینکه حل فقر مطلق،  اولویت اصلی ماست که باید برداشته شود، گفت:   زمانی  من در جلسه‌ای گفتم که فقر مطلق باید برداشته شود؛ جناب فتاح بیان کردند که این کار انجام گرفته، اما ما همچنان باید تلاش کنیم که فقر مطلق نباشد، باید کاری کنیم که حداقل زندگی برای مردم باشد و این وظیفه همه ماست و وزارت‌خانه شما این بار سنگین را بر دوش دارد و باید انجام دهد.

رئیس جمهور در خصوص استفاده از نیرو‌های جوان گفت: جوانان انرژی دارند و فعال هستند. در زمانی که جوان بودیم  تا ۷۲ ساعت به راحتی نمی‌خوابیدیم، در حالی که الان نمی‌توانیم، سن که بالا می‌رود مشکلات افزایش می‌یابد و اسنان محتاط می‌شود. در حالی که  جوان اصلاً دادگاه را قبول ندارد و می‌رود کار خود را انجام می‌دهد.

روحانی با اشاره به شکایت قوه قضاییه از وزیر ارتباطات گفت: قوه قضائیه می‌گوید که از وزیر جوان دولت شکایت می‌کند، در حالی که وزیر جوان ما کار خودش را با قدرت انجام می‌دهد. او به نفع مردم کار می‌کند و به دستورات بی‌ربط هم  اعتنایی ندارد. وزیر جوان ما هم کار خودش را با قدرت انجام می‌دهد. وزیر باید این گونه باشد نه فردی که محافظه کار است که پس از این دولت سرنوشتش چه می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۰۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
چرا به وضعیت اشتغال جوانان رسیدگی نمیشه
ناشناس
۲۰:۴۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
حالا راه حل چی؟
ناشناس
۲۰:۳۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
خستم خیلی خسته از مجردی و تنهایی
ناشناس
۲۲:۱۲ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
برو فعلاً خدا رو شکر کن که دردت به دل خودته ما همه چیز داریم ولی فوق العاده نگران آینده بچه هامونیم مسئولین محترم که بچه هاشون رو فرستادن اونور آب و با ورژن همونا هم حقوق و... میگیرن
ناشناس
۲۰:۳۲ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
خیلی دلگیر و دلشکسته و غمگین و ناراحتم بخاطر مجردی و تنهایی اصلا هیچ آرامش و امیدی ندارم داغونم
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بیکار و بی پولیم نه کسی برامون خواستگاری میره و زن میگیره نه کسی بهمون زن میده
ناشناس
۲۰:۲۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
آرزو داشتم 18 سالگی ازدواج کنم و به آرامش برسم اما الان‌ سنم رفته بالا و نتونستم ازدواج کنم بخاطر بیکاری
ناشناس
۲۰:۲۷ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بیکاری و مجردی و تنهایی و افسردگی
حسین
۲۰:۱۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
خسته شدیم از بس حرف زدین یه کم عمل کنین
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
سال ۸۹ ینی اونموقع دلار هزارتومن بود یادانه ۴۵ هزارتومن
آقا به من همون ماهی ۴۵ دلارو بدید من خودم زحمت تبدیل به ریالو انجام میدم در واقع باتوجه به دلار ۱۲ هزارتومانی این روزا به هر نفر میبایست ۵۴۰ هزار تومان یارانه تعلق بگیرد چون قدرت خرید انموقع با الان زمین تا آسمون فرق کرده اما یارانه مردم با همون نرخ قدرت خرید سال ۸۹ به مردم پرداخت میشه
ناشناس
۱۸:۵۷ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بله بسیار درست و به جا فرمودید بیکاری مادر همه ی مفاسد است.
جمله ی طلایی که خیلی دیر گفته شد. امیدوارم این معضل به زودی حل شود.
ناشناس
۱۸:۵۱ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
مهندس کشور باید بره راننده اسنپ بشه؟؟؟؟ این شغله ؟ این کار مناسبه؟؟
با چه رویی میگین که شغل ایجاد کردید؟؟؟
پسران بی سواد و بدون مدرک تحصیلی مسوولان در ردههای بالا قرار میگیرند‌و مردم معمولی بیکار و یا اسنپ سوار
ناشناس
۱۷:۵۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
گرونی راتاکجا میخوای ببرین؟؟!!!
علی
۱۷:۲۱ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بیکاری قبلاً مادر همه مفاسد بود
الان
مادر همه مفاسد شما هستید
یزدان
۱۷:۱۶ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
با دوبرابر شدن دیه کامل،کی میتونه دو نیم میلیون فقط بده شخص ثالث،قیمت ماشینم که سه برابر شده. طرف برای یه پیکان باید سالی سه میلیون بده ثالث و بدنه،خخخخ.
شکر،خدا ما هنوز تحمل داریم،بخدا.
بفرست بیشتر
ناشناس
۱۶:۴۴ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
باید ی فکر اساسی در این باره اتخاذ بشه
ناشناس
۱۶:۴۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بیکاری،فقر،ناامیدی،گرانی،اقتصاد از هم پاشیده
ناشناس
۱۶:۳۷ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
خدا کمک کنه
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
فقط حرف نزنید
عمل هم بکنید
ناشناس
۱۶:۱۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
درود بر آقای روحانی
حسین
۲۰:۱۰ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
کاشکی یه ذره بصیرت داشتی
ناشناس
۰۸:۰۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
ای نجومی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ناشناس
۱۶:۱۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
چه عجب
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
اگر رقابت زیاد بشه کیفیت هم بیشتر میشه
ناشناس
۰۸:۰۰ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
تعرفه عادلانه زیر 6 تا 7 درصد ،تولید دانش بنیان و صادرت محور و رقابت پذیر فقط و فقط در این صورت است که ..........
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
چرا اینقدر دیر به این مسیله پی بردید؟؟!!!!
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
چرا باید این حجم بیکاری وجود داشته باشه
ناشناس
۱۵:۵۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
باید چه کار کرد؟
ناشناس
۱۵:۵۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بیکاری مایه ی فساد است
ناشناس
۱۵:۵۶ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
همه بیکاریم
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
اتفاقا همه سره کاریم
ناشناس
۱۵:۲۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
خصولتی ها آسیب اقتصاد کشورند
ناشناس
۱۵:۲۱ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
وقتی جوانی بیکار است هر مشکلی ممکن است برایش اتفاق بیافتد، کار و تلاش، امنیت اجتماعی و استحکام خانواده سلامت روحی را شکل می‌دهد، مشکلات روحی روانی بخاطر بیکاری است.
من مهندس فناوری اطلاعات هستم برای استارت کار نیاز به 200 میلیون دارم . ممنون
ناشناس
۱۷:۵۷ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
اعتبار مورد نیاز شما در قالب حقوق های نجومی در جیب مسمولین است.
ناشناس
۱۴:۵۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
اول ایران خودرو و سایپا خصوصی کن و واردات خودرو ازاد تا رقابتی بشه
ناشناس
۰۷:۵۷ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
خصوصی واقعی نه خصولتی
ناشناس
۱۴:۴۲ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
من موندم چرا دولت این پولای سرگردونی که مازاد داده به یه تعداد به اسم نجومی و رانت و سهم آقازادگی و.... چرا حداقل با افزایش و متعادل کردن سود بانکی جذب نمیکنه تا ترمز تورم کشیده بشه
ناشناس
۱۷:۵۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
چرا نداره دیگه
شگرد کاریشونه
علی برکت الله
خ دزفولی
۱۴:۳۷ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
تازمانی له مسئولان ازمرفهین بیدرد باشند همین است .اینها بفکر سرمایه های خودهستند ولاغیر.
ناشناس
۱۴:۳۲ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
همش حرفوحرفو حرف
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
راه حل رهایی از گرانی حمایت از تولیدهمراه با مهارتورم وجهانی کردن قیمت ها ودستمزدهاست نظارت برقیمت هاهم باید انجام شود که فعلا اقدامی انجام نمی شود
مجتبی
۱۴:۰۲ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
امروز ایران خودرو سمند رو 67 میلیون فروش فوری زده ..... پس شما میگفتید این قیمتها حبابه
ناشناس
۱۳:۵۷ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
متاسفم برای این رئیس جمهور
ali
۱۴:۳۱ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
بله بی پولی پول ندادن هست منظورش از بیکاری همه مسخره میکنن توجامعه طرف پول نداره بسته 150 هزاری خرج یه روزه 29 روز بقیه چیکار باید کرد هوا خورد بسته نریختن الان یارانه 45 هزاری سال 89 الان همونه تو این کرونی ها کارگر یه حقوق داره ولی بیکار هیچی کارت ملی کدملی ردیابی میکنن افراد به چه درد میخوره بریزن بگیرمون همین نکات منفی هست هیچ چیز مثبتی نباید داشته باشه
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
چرا به فکر گرانیها نیستین
ایرانی
۱۳:۵۴ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی فراموش کرده اند که رئیس جمهور هستند! به جای اینکه دائماً گفته شود این کار باید شود و آنکار نباید شود، عمل کنند!
فرامرز
۱۳:۴۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
گناه ما چیست که کارگر هستیم.بخدا افزایش قیمتها برای ما که حقوقمان ثابت و کمه قابل تحمل نیست.یک حرکت اتقلابی لازمه تا مشکل حل بشه.برای مثال من ۱۶ساله در شرکت نفت مشهد کار میکنم.حقوق ها را یکسان کنید.اختلاف حقوق ما پیمانکاری ها با رسمی ها سر به فلک میزنه .منتظر لطف شما هستیم.یا حق.
ناشناس
۱۳:۳۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
انگار قیمتها برای ما عادی شده
ناشناس
۱۳:۲۴ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
به جای این سخنان جلو گرانی و تورم عمدی کمبود عمدی رها کردن تعمدی مبارزه با قاچاق کالاهای اساسی مردم ایجاد نارضایتی عمدی برای رسیدن به اهداف سیاسی و جناحی خودتان را بگیرید
ناشناس
۱۳:۰۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
مگر کارخانه ای باز مونده که بخواد با محصول خارجی رقابت کنه
دروغ نگم ایران خودرو و سایپا مشغول به کار هستن که اونها هم دارن با محصولات خارجی رقابت میکنن البته تو زمینه قیمت با قیمت فعلی بازار ازاد پراید چه محصولی از شرکت بنز میشه خرید واقعا کمر ملت رو خورد کردید
ناشناس
۰۷:۵۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
رهام
۱۳:۰۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
چه عجب آقای رییس جمهور متوجه شد بیکاری ریشه مفاسد است
ناشناس
۱۲:۵۱ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
حرف این روزا زیاد می‌شنویم سایپا وایرانخودرو مثلا نظارت روشون هست چه کار کردن؟
ناشناس
۱۲:۳۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
خوب خذفشون کنید
پس شما چکاره هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
خودشون ایناروآوردند حذفشون کنند؟؟!!!!
ناشناس
۱۲:۳۵ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
شما هم خوب لطف کردین و مردم همه با رکود بیکار کردید
محمد
۱۲:۳۴ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
اگر نیروهای مسلح نبودند پالایشگاه ستاره خلیج فارس تکمیل میشد إإإإإ
توتال فرانسه که دیدی زیر تعهداتش زد و رفت
ناشناس
۱۲:۲۰ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
روحانی تاکید کرد: ما باید برندی را ایجاد کنیم از لحاظ کیفیت، سلامت، قیمت وقت مردم را تلف نکند،
شما الان داری برندها و کالاهایی مثل پراید تولید میکنی که هم سرمایه های ملی هم پول و هم جان مردم رو تلف میکنه
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
امیدوارم مشکل بیکاری بر طرف شه
ناشناس
۱۱:۵۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۷
امیدوارم راه حلی هم پیدا بشه