در ابتدای برنامه سردار سعید منتظرالمهدی مشاور فرمانده ناجا با تاکید بر نقش پیشگیری در کاهش آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: همه میدانیم که جرم و آسیبهای اجتماعی سیمای جامعه را کدر میکنند و افزایش جرم بخشی از آرامش مردم را بر هم میزند.
وی افزود: توجه به آسیبهای اجتماعی از نان شب هم واجبتر است و چه بسا به دست آوردن نان شب را هم دشوار میکند.
مشاور فرمانده ناجا تصریح کرد: ابزارهایی مانند رسانه به ویژه سینما نقش موثری در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دارند.
در ادامه برنامه سیاوشی نماینده مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: تلاش برای تحکیم خانواده به عنوان هسته اصلی جامعه در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، اما به خوبی میدانیم که گسترش شهرنشینی و افزایش جمعیت موجب افزایش آسیبهای اجتماعی میشود.
وی با بیان اینکه ما در مجلس به دنبال تدوین برنامه آمایش ملی هستیم، گفت: فقدان آمایش ملی باعث شده است تمرکز کافی بر روی آسیبهای اجتماعی نداشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه عرصه هنر و سینما میتواند نقش زیادی در کاهش آسیبهای اجتماعی داشته باشد،افزود: عرصه سینما توانسته است خدمات زیادی در کاهشهای آسیبهای اجتماعی ارائه دهد.
سیاوشی با بیان اینکه فیلمهای متعددی که در حوزه زنان و کودکان در سینما و صدا و سیما ساخته شده آگاهی مردم را افزایش داده است، بیان کرد: ما در کمیسیون زنان توانستیم لایحه حمایت از زنان و کودکان را بعد از ۱۱ سال به تصویب برسانیم.
عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی افزود: این روزها ما در همه جای شهر شاهد آسیبهای اجتماعی هستیم و در فراکسیون پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی مطالبی حول و حوش کودکان کار و تکدی گری مطرح شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم به مدد قوه قضاییه و سینما راهکارهایی ارائه شود تا دیگر شاهد حضور کودکان کار تا نیمههای شب در خیابانها نباشیم.
گفتنی است؛ معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از ۱۰ فیلم حاضر در سی و هفتمین جشنواره فجر از جمله جاندار، متری ۶ و نیم، قسم، یلدا، جمشیدیه، تیغ و ترمه، طلا، در خونگاه، حمال طلا و مردی بدون سایه حمایت کرده است و در چهارمین جشواره تقدیر از آثار برتر فیلمهای جشنواره فجر از کارگردان فیلم متری ۶ و نیم و تهیه کننده فیلم قسم تقدیر شد. فیلم جاندار نیز جایزه ویژه را کسب کرد.
انتهای پیام/