به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، قاسمعلی خدابنده مدیرکل
آموزش و پرورش خراسان رضوی ظهر یکشنبه در چهارمین همایش دانش و فن که به مناسبت سالروز تولد خواجه نصیرالدین طوسی در اداره آموزش و پرورش نیشابور برگزاری شده است، گفت: فارغ التحصیلان هنرستانی بیشتر از دانش آموزان رشتههای نظری بعد از فراغت از تحصیل جذب بازار کار میشوند و زمینه
اشتغال آنها در شهرها و روستاها در مقایسه با رشتههای نظری بیشتر است.
وی ادامه داد: در خراسان رضوی برای توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای و کار و دانش گامهای بزرگی برداشته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان این که علی رغم کمبود امکانات و تجهیزات در هنرستان ها، اما با حداقلهای موجود میتوان اقدامات بزرگی انجام داد، گفت: سوق دادن دانش آموزان به رشتههای فنی و کاردانش نسبت به رشتههای نظری به مراتب بهتر است و به کاهش نرخ بیکاری کمک خواهد کرد.
خدابنده افزود: در آموزش و پرورش خراسان رضوی نزدیک به ۲ هزار و ۹۰۰ هنرآموز دارای مدرک مهندسی و همچنین ۵۸۷ فرهنگی دارای مدرک مهندسی که در رشتههای غیر فنی تدریس میکنند، مشغول به خدمت هستند.
وی تصریح کرد: یکی از راههای برون رفت از مشکل بیکاری به طور قطع توسعه هنرستانها و گسترش رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش به عنوان مرکزی که تخصص و مهارت با حرفه معلمی درآمیخته است، میباشد که از آن حرفه و مهارت در راه آموزش استفاده میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در بین رشتههای فنی، هنرجویان استان به لحاظ فراوانی به ترتیب در رشتههای کامپیوتر، برق و عمران تحصیل میکنند.
انتهای پیام// ه.ز
توسعه هنرستان های فنی و حرفه ای و کار و دانش در استان